Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πουλα το και παρε καποιο samsung/moto/lg κτλ.

Τα xiaomi καλα χρυσα, αλλα θελουν λιγο στρωσιμο με τις rom.Οποτε εαν δεν θελεις να ασχοληθεις (οχι οτι καμια πυρηνικη επιστημη) δωσε το.

Γιατι να το στειλεις πισω κινα μπορει να παρει κ κανενα διμηνο και πιθανοτατα δεν θα σου λυθει και το προβλημα.

Υ.γ Εχεις δοκιμασει και με αλλη sim?

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γειά σάς έχω το xiaomi redmi note 3 pro με την ελληνική rom και δεν λειτουργεί η μπροστινή κάμερα.

Ξαφνικά, ενώ πριν δούλευε κανονικά!? Εάν ήταν εξ αρχής, μίλησες με το μαγαζί που το πήρες!?
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλησπερα εχω παρει και εγω το xiaomi redmi note 3 pro  και εχω πολλαααα θεματακια τα οποια δεν ξερω αν πρεπε να το στειλω πσωω η να ασχολθω και εγω με κατι μιας και διαβαζω παντου για τη ρομ. Λοιπον με πεταει απο εφαρμογες ειδικα αν γραφω καπου κατι ειδικα μεσσαντζερ ας πουμε  γενικα τραβαει κατι κολληματακια  λες και σερνετε στην αρχη δεν ηταν τοσο εντονο και σημερα προσπαθουσα να μπ στις φωτος και επαιρνε πρωτοβουλια και πατουσε οτι ηθελε ..παιζει να ειναι και αυτα θεματα της ρομ ?η δεν εχω σωτηρια πρεπει να το στειλω πισω?

Δημοσ.

καλησπερα εχω παρει και εγω το xiaomi redmi note 3 pro  και εχω πολλαααα θεματακια τα οποια δεν ξερω αν πρεπε να το στειλω πσωω η να ασχολθω και εγω με κατι μιας και διαβαζω παντου για τη ρομ. Λοιπον με πεταει απο εφαρμογες ειδικα αν γραφω καπου κατι ειδικα μεσσαντζερ ας πουμε  γενικα τραβαει κατι κολληματακια  λες και σερνετε στην αρχη δεν ηταν τοσο εντονο και σημερα προσπαθουσα να μπ στις φωτος και επαιρνε πρωτοβουλια και πατουσε οτι ηθελε ..παιζει να ειναι και αυτα θεματα της ρομ ?η δεν εχω σωτηρια πρεπει να το στειλω πισω?

90 % εχεις θεμα με την rom

Δημοσ.

καλησπερα εχω παρει και εγω το xiaomi redmi note 3 pro και εχω πολλαααα θεματακια τα οποια δεν ξερω αν πρεπε να το στειλω πσωω η να ασχολθω και εγω με κατι μιας και διαβαζω παντου για τη ρομ. Λοιπον με πεταει απο εφαρμογες ειδικα αν γραφω καπου κατι ειδικα μεσσαντζερ ας πουμε γενικα τραβαει κατι κολληματακια λες και σερνετε στην αρχη δεν ηταν τοσο εντονο και σημερα προσπαθουσα να μπ στις φωτος και επαιρνε πρωτοβουλια και πατουσε οτι ηθελε ..παιζει να ειναι και αυτα θεματα της ρομ ?η δεν εχω σωτηρια πρεπει να το στειλω πισω?

Το καλύτερο είναι να το στειλεις πίσω
Δημοσ.

καλησπερα εχω παρει και εγω το xiaomi redmi note 3 pro και εχω πολλαααα θεματακια τα οποια δεν ξερω αν πρεπε να το στειλω πσωω η να ασχολθω και εγω με κατι μιας και διαβαζω παντου για τη ρομ. Λοιπον με πεταει απο εφαρμογες ειδικα αν γραφω καπου κατι ειδικα μεσσαντζερ ας πουμε γενικα τραβαει κατι κολληματακια λες και σερνετε στην αρχη δεν ηταν τοσο εντονο και σημερα προσπαθουσα να μπ στις φωτος και επαιρνε πρωτοβουλια και πατουσε οτι ηθελε ..παιζει να ειναι και αυτα θεματα της ρομ ?η δεν εχω σωτηρια πρεπει να το στειλω πισω?

Έχεις official rom;; ανέβασε ένα screen shot από το σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε.

Δημοσ.

Βλέπω έχεις official global να ξέρεις η 6.12.8 είχε πολλά θέματα τα είχα και εγώ βάλε την επόμενη είναι πολύ καλύτερη. Λογικά μέσο ota θα σου βρει την καινούργια. Να ξέρεις ότι αυτές είναι development Rom και συχνά έχουν διαφορά θέματα

Δημοσ.

Όλα οκ αλλά να ξέρεις και στο δικό μου τηλέφωνο στις 2 τελευταίες αναβάθμισης έχω περίεργα θέματα κλείνουν εφαρμογές και τέτοια, αύριο θα βγει η καινούργια ελπίζω να φτιάξει.

Δημοσ.

Όλα οκ αλλά να ξέρεις και στο δικό μου τηλέφωνο στις 2 τελευταίες αναβάθμισης έχω περίεργα θέματα κλείνουν εφαρμογές και τέτοια, αύριο θα βγει η καινούργια ελπίζω να φτιάξει.

Αλήθεια;; έχω 4μερες έχω τρέλαθει μόνο του πατάει κουμπιά μαλακιες σε σημείο που λέω δεν γίνεται ν είμαι τόσο γκαντεμο όλοι ν λένε καλά λόγια για αυτά τ κινητά κ ν είμαι η γκαντεμο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...