Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω παρει ενα xiaomi redmi note 3 pro και εχω καποια προβληματα.

1. Στις αρχες δεν δουλευε το μικροφωνο παντα δηλαδη καποιες φορες ακουγες τι λενε οι αλλοι αλλα δεν σε ακουγαν αυτοι και μετα απο μια επανεκκινηση διορθωνοτανε (ευτυχως τωρα εχει καιρο να το κανει.)

2. Οταν ανοιγεις το κινητο σου ζηταει να βαλεις το pin της καρτας κανονικα αλλα δεν βρισκει δικτυο και πρεπει να περιμενω λιγη ωρα και μου ζηταει και δευτερη φορα να βαλω το pin και επειτα λειτουργει κανονικα.

Το κινητο το πηρα απο gearbest αν πρεπει να το στειλω για φτιαξιμο υπαρχει αντιπροσωπεια στην Ελλαδα ή θα πρεπει να το στειλω εκει;

Και αν το στειλω για φτιαξιμο τι γινεται με save απο παιχνιδια κλπ θα χαθουν ολα;

Ευχαριστω πολυ.

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δοκίμασες να αλλάξεις Rom? Υπάρχει και η ελληνική κοινότητα  εκει λογικα θα υπαρχουν και αλλα μελοι που εχουν την συσκευή σου και μπορούν να σου προτείνουν  ποια ρομ να βαλεις.

Δημοσ.

Αν καθίσεις και διαβάσεις τους αναλυτικούς οδηγούς που εχουν στην ιστοδελιδα και ρωτησεις οτι δεν καταλαβαίνεις πιστευω  οτι θα τα καταφέρεις. Υπάρχει πιθανότητα να το μπρικαρις και να μην ανοίγει.

Δημοσ.

Άμα δεν γνωρίζεις,τότε ναι θα σου πρότεινα να το στείλεις με την εγγύηση πίσω από όπου το πήρες.

Αφου το κινητο το πηρα πριν δυο βδομαδες δεν ειναι καλυτερα να το φτιαξω με την εγγυηση;

Δημοσ.

Προβλημα της ρομ ειναι.Σου εχουν βαλει τη μουλτι που εχει αυτα τα θεματα.

Με εγγυηση να το στειλεις,δε θα κανουν κατι καθως δεν ειναι θεμα του κινητου.

Κατσε διαβασε τους οδηγους και περνα καποια αλλη.

Δημοσ.

Όταν φίλε μου αποφάσισες να πάρεις xiaomi έπρεπε να ξέρεις ότι θα πρέπει να ασχοληθείς με αλλαγή ρομ. Τα προβλήματα αυτά είναι καθαρά θέμα ρομ βάζοντας την Ελληνική θα στρώσει, και πίσω να το στείλεις δεν πρόκειται να κάνουν τίποτα,

Απο την στιγμή που δεν ξέρεις απο ρομ και φλασαρισματα γιατί επέλεξες xiaomi ??

Με λίγο διάβασμα στην κοινότητα μας θα τα καταφέρεις δεν είναι τίποτα ότι και να του κάνεις είναι απίθανο να μπρικαρι.

• Like 1
Δημοσ.

Το πρόβλημα του φίλου μας όμως είναι και άλλο....λόγω ότι έκανε το λάθος κατ' εμέ και το πήρε από το gearbest, ΔΕΝ μπορεί να πειράξει την ρομ αλλιώς χάνει την εγγύηση του 1 έτους!

This Android/Windows device is designed to function specifically with the current Android/Windows OS installed on it. Any alterations such as upgrades, modding with custom ROMs, rooting or flashing the Android device with other firmware will automatically void the device's warranty.

Αυτό είναι ένα γνωστό θέμα εδώ και καιρό που ακόμα και όταν είχε ερωτηθεί σχετικά στο ελληνικό φόρουμ της miui, τα μάσαγε σχετικά με την εγγύηση.
Δημοσ.

Ο ts δυστηχως επεσε στην γνωστη παγιδα των κινεζικων κινητων που αφορουν ειτε την εγγυηση σε περιπτωση προβληματος,ειτε αγνοια για το τι ρολο βαραει το κινητο απο πλευρας Rom,ειδικα αφου το πηρε απο εξωτερικο και γραφονται τα παρακατω.

Καλησπερα εχω παρει ενα xiaomi redmi note 3 pro και εχω καποια προβληματα.

1. Στις αρχες δεν δουλευε το μικροφωνο παντα δηλαδη καποιες φορες ακουγες τι λενε οι αλλοι αλλα δεν σε ακουγαν αυτοι και μετα απο μια επανεκκινηση διορθωνοτανε (ευτυχως τωρα εχει καιρο να το κανει.)

2. Οταν ανοιγεις το κινητο σου ζηταει να βαλεις το pin της καρτας κανονικα αλλα δεν βρισκει δικτυο και πρεπει να περιμενω λιγη ωρα και μου ζηταει και δευτερη φορα να βαλω το pin και επειτα λειτουργει κανονικα.

Το κινητο το πηρα απο gearbest αν πρεπει να το στειλω για φτιαξιμο υπαρχει αντιπροσωπεια στην Ελλαδα ή θα πρεπει να το στειλω εκει;
Και αν το στειλω για φτιαξιμο τι γινεται με save απο παιχνιδια κλπ θα χαθουν ολα;
Ευχαριστω πολυ.

Αφου το κινητο το πηρα πριν δυο βδομαδες δεν ειναι καλυτερα να το φτιαξω με την εγγυηση;

Το πρόβλημα του φίλου μας όμως είναι και άλλο....λόγω ότι έκανε το λάθος κατ' εμέ και το πήρε από το gearbest, ΔΕΝ μπορεί να πειράξει την ρομ αλλιώς χάνει την εγγύηση του 1 έτους!

Αυτό είναι ένα γνωστό θέμα εδώ και καιρό που ακόμα και όταν είχε ερωτηθεί σχετικά στο ελληνικό φόρουμ της miui, τα μάσαγε σχετικά με την εγγύηση.

Γιαυτο το λογο και εγω προσωπικα αποφευγω κινεζικα τηλεφωνα εκτως απο Oneplus(τα οποια βεβαια στην Ελλαδα τα βαρανε στο Θεο απο τιμη αρα δεν αξιζουν και παρα πολυ).

Ο κινεζος και νερα με την εγγυηση θα σου κανει,και την επομενη αναβαθμιση Android θα την παρει δεν θα την παρει το κινητο(κοινως παρε κατευθειαν αλλη συσκευη καθε 1-1.5χρονο αν θες αναβαθμισεις).

Δημοσ.

Διαφωνώ φίλε μου με αυτά που λες αν το πάρεις απο το σωστό μαγαζί και εγγύηση έχεις και μάλιστα πολύ γρήγορο σέρβις, και με τις αναβαθμίσεις οι σοβαρές κινέζικες εταιρείες δίνουν αναβαθμίσεις, η xiaomi κάθε Παρασκευή δίνει αναβάθμιση

Δημοσ.

Διαφωνώ φίλε μου με αυτά που λες αν το πάρεις απο το σωστό μαγαζί και εγγύηση έχεις και μάλιστα πολύ γρήγορο σέρβις, και με τις αναβαθμίσεις οι σοβαρές κινέζικες εταιρείες δίνουν αναβαθμίσεις, η xiaomi κάθε Παρασκευή δίνει αναβάθμιση

Προφανως και μιλαω για ατομα που δεν εχουν ψαξει να δουν τι παιζει με αγορες κινεζικων απο εξωτερικο γιαυτο υπογραμμισα και το παραπανω.

Δημοσ.

Εαν δεν εχουν ψαξει,προφανως δε κανουν την αγορα.

Και δεν αφορα μονο τα κινεζικα smartphone αυτο.

Δε του φταιει η χιαομι.αυτη ξεκαθαρα δινει τα κινητα της εκει.

Δημοσ.

Προφανως και μιλαω για ατομα που δεν εχουν ψαξει να δουν τι παιζει με αγορες κινεζικων απο εξωτερικο γιαυτο υπογραμμισα και το παραπανω.

το έχεις δει αυτό πουθενά αλλού εκτός από το gear ; 

γιατί προσωπικά μόνο εκεί το έχω δει αυτό (και κυρίως για τα xiaomi) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...