LivEviL Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Θα ήθελα μία μικρή βοήθεια σε αγορά οθόνης. Είμαι κάτοχος του PlayStation 4 και του Xbox one Τον τελευταίο καιρό σκέφτομαι να κάνω μία αγορά μια τηλεόραση τον 60" 65" Εννοείται 4Κ, Είμαι ανάμεσα σε Sony και Samsung Ποια από τις δύο θα προτείνατε για την καλύτερη ποιότητα εικόνας..
heavyrain Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Και οι 2 ειναι κορυφαιες, εγω θα προτεινα sony λογω android και ομορφοτερου design
LivEviL Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Και οι 2 ειναι κορυφαιες, εγω θα προτεινα sony λογω android και ομορφοτερου design Φίλε μου Συνδέσαμε το PlayStation 4 και το Xbox one σε μια Sony Ενός φίλου μου δεν μπορείς να φανταστείς τι βλέπουν τα μάτια μου στο PlayStation 4 και στο Xbox οneΘα ανεβάσω δύο φωτογραφίες να σου δείξω παίζοντας the division sto one Οι φωτογραφίες δεν δείχνουν το 100% Σε σχέση με αυτό που είδα σίγουρα Sony θα καταλήξω.. Απίστευτο χρώμα με απίστευτη ευκρίνεια Αυτές είναι οι φωτογραφίες
heavyrain Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Φίλε μου Συνδέσαμε το PlayStation 4 και το Xbox one σε μια Sony Ενός φίλου μου δεν μπορείς να φανταστείς τι βλέπουν τα μάτια μου στο PlayStation 4 και στο Xbox οne Θα ανεβάσω δύο φωτογραφίες να σου δείξω παίζοντας the division sto one Οι φωτογραφίες δεν δείχνουν το 100% Σε σχέση με αυτό που είδα σίγουρα Sony θα καταλήξω.. Απίστευτο χρώμα με απίστευτη ευκρίνεια Αυτές είναι οι φωτογραφίες Το ξερω φιλαρακι... και γω sony εχω αξιας πανω απο 2 χιλιαρικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα