manbag Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Καλησπερα Εχω τον ανωτέρω εξωτερικό και τελευταια ενω διάβαζα - αντλουσα δεδομένα και εβλεπα τα παντα δεν μπορουσα να γραψω σε αυτον τίποτα . Μου εβγαζε ενα σφαλμα 0700857...... δεν θυμαμαι . Τωρα ενω τον βλεπουν τα windows 8.1 που εχω δεν βλεπουν μεσα τιποτα , ζητουν φορματ και στην διαχειρηση δισκων που πηγα εχει ενα κομματι με μαυρο 128ΜΒ που δεν εχει εκχωρηθει και ενα κομματι 3725,90ΜΒ σε καλη κατασταση (πρωτευον διαμερισμα) με μπλε μπαρα απο πανω αλλα ¨συστημα αρχειων¨ εχει RAW και οχι καποιο απο τα γνωστα NTFS .... Ξερει κανεις τι μπορει να γινει , μαλλον απο ιο εχει δημηουργηθεί το προβλημα το οποίο επεκτάθηκε και σε ένα στικάκι 32GB που εχω το οποίο όμως πριν "τρελαθει" προλαβα τραβηξα ολα τα αρχεια εξω του εκανα format και ολα οκ . Μαλιστα εσβησα ενα αρχειο που βρηκα μεσα πονηρο ...LOCK καπως ετσι νομιζω δεν θυμαμαι πριν αντιγραψω τα αρχεια στο PC και μετα εκανα ολα τα παραπανω . Σημειωταίων εχω και αλλον 4ΤΒ εσωτερικό όπου μπορω να "παρω" τα αρχεια απο τον εξωτερικό .
veteranos123 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δοκίμασε να τρέξεις μια διανομή Linux και να δεις αν βλέπει τα αρχεία σου
tsacali Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 απευθυνσου γρηγορα εδω http://www.dromokaiteio.gr/ :lol: φιλαρακο συγνωμη,αλλα ο τιτλος με επηρεασε. και παλι συγνωμη για το off topic αλλα δεν κρατηθηκα. 2
manbag Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δοκίμασε να τρέξεις μια διανομή Linux και να δεις αν βλέπει τα αρχεία σου Μα ο υπολογιστης δεν εχει καν προσβαση μεσα στον σκληρο , ετρεξα το recuva και δεν εχει προσβαση στον δισκο καν. Πιστευω οτι εχει να κανει με το φορματ του δισκου που εχει μετατραπει απο NTFS σε RAW οπως λεω και πιο πανω
jimzak Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Μπορεί να τα έπαιξε ο controler,αν δεν έχεις εγγύηση βγάλτον απο την εξωτερική θήκη και δοκίμασε να τον συνδέσεις απευθείας στο pc σαν εσωτερικό.
ZELOMOTH Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Αδελφε εχω πετυχει σε φιλο μου τετοιον ιο που σου κλειδωνει partition κτλ. Δεν σου εβγαλε κανενα περιεργο μηνυμα?
SPANK Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Αν πάς απο την διαχείρηση συσκευών και μετα δίσκων τον βλέπεις εκει ? Αν ναι δοκίμασε να τον κάνεις format ολόκληρο και τα 2 διαμερίσματα η παραπάνω αν εχει
manbag Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Μπορεί να τα έπαιξε ο controler,αν δεν έχεις εγγύηση βγάλτον απο την εξωτερική θήκη και δοκίμασε να τον συνδέσεις απευθείας στο pc σαν εσωτερικό. Τον έβαλα σήμερα; μέσα (λογω δουλειας δεν ειχα χρονο να ασχοληθω) και κανει τα ιδια , τον βλεπει σαν σκληρο αλλα τιποτα απο χωρητικοτητα Αδελφε εχω πετυχει σε φιλο μου τετοιον ιο που σου κλειδωνει partition κτλ. Δεν σου εβγαλε κανενα περιεργο μηνυμα? οχι απλα μπορουσες για μερικες μερες να διαβασεις τα παντα , να παρεις οτι αρχειο ηθελες , αλλα δεν μπορουσες να γραψεις οτιδηποτε . Τον εβαλα σε αλλο PC και εκει δουλεψε κανονικα . Τον ξαναβαζω στο κανονικο PC και ολα καλα . Ψηλιασμενος τον ξαναπαω στο 2ο PC να παρω backup σε περιπτωση που τα "παιξει" ..... τον βαζω και ξανα τα ιδια , και οχι μονο , ειχα πανω και ενα στικακι απο την δουλεια μου και αρχιζει να κανει τα ιδια ...το αδιαζω κατευθειαν πριν γινει καμια στραβη , του αφαιρω ενα υποπτο αρχειο το ποιο δεν υπηρχε πριν ( Autoblock ... καπως ετσι δεν θυμαμαι) του κανω format και το ξαναγεμιζω . Απο τοτε ολα καλα . Μετα απο αυτο κοιταω τον εξωτερικο και παπαλα . Τον ξαναπαω κατω ...τιποτα , τον εβαλα μεσα μολις οπως ειπα ...τιποτα . Δεν ειναι θεμα partition του εχει αλλαξει το format και απο NTFS τον εχει μετατρεψει σε RAW οποτε γιαυτο δεν τον βλεπει το PC . Ισως να γινοταν με μια διανομή Linux οπως ειπε ενας αλλος φιλος αλλα δεν ξερω πως να το κανω . Αν πάς απο την διαχείρηση συσκευών και μετα δίσκων τον βλέπεις εκει ? Αν ναι δοκίμασε να τον κάνεις format ολόκληρο και τα 2 διαμερίσματα η παραπάνω αν εχει Πηγα εκει και τον βλεπει κανονικα και ειδα οτι δεν ειναι πλεον NTFS αλλα RAW . Εχει ενα κουτάκι με μαυρη γραμμη απο πανω και λεει "129ΜΒ Δεν εχει εκχωρηθει" και εχει και ενα μεγαλο με μπλε γραμμή πάνω και λεει "3725,90GB Σε καλη κατάσταση (Πρωτεύον διαμέρισμα)" . Πανω που εχει ολους τους σκληρους εχει όλους σε καλη κατάσταση και "σύστημα αρχείων" όλοι NTFS και αυτόν RAW. Εγω παντως επιμένω οτι εκει πρεπει να ειναι το θέμα μας Site: αυτό μπορει να βοηθησει Θα το δοκιμασω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα