sfakattack Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Γεια σας παίδες. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το air 2 . Επειδή θα είναι η πρώτη μου αγορά-επαφή με apple συσκευή θελω να ρωτήσω αν θεωρείτε πως τα 16gb θα μου φτάσουν. Η χρήση που θα κάνω δε θα περιλαμβάνει καθόλου φωτό και βιντέακια (άντε καμία φορά να περάσω καμιά ταινιούλα αλλά σπάνια) και θα είναι κυριώς για τις βασικές εφαρμογές (viber skype κτλ) αλλά και για βασικά παιχνιδάκια να περνάει η ώρα (όχι τύπου fifa κτλ). Θα περιμένω τους κατόχους να μου απαντήσουν. Ευχαριστωωωωωώ!
xtraktor Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Γεια σας παίδες. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το air 2 . Επειδή θα είναι η πρώτη μου αγορά-επαφή με apple συσκευή θελω να ρωτήσω αν θεωρείτε πως τα 16gb θα μου φτάσουν. Η χρήση που θα κάνω δε θα περιλαμβάνει καθόλου φωτό και βιντέακια (άντε καμία φορά να περάσω καμιά ταινιούλα αλλά σπάνια) και θα είναι κυριώς για τις βασικές εφαρμογές (viber skype κτλ) αλλά και για βασικά παιχνιδάκια να περνάει η ώρα (όχι τύπου fifa κτλ). Θα περιμένω τους κατόχους να μου απαντήσουν. Ευχαριστωωωωωώ! σε παλαιότερα μοντέλα η επιλογή θα ήταν μεταξύ 16 και 32 πλέον η επιλογή είναι 16 ή 64 στην ίδια τιμή δηλαδή με το 32 η διαφορά δεν είναι μεγάλη, αλλά αν νομίζεις πως η χρήση που θα κάνεις και κυρίως η αποθήκευση θα είναι μικρή..τοτε ναι πήγαινε για το 16 απλά έχε στο μυαλό σου...πως το 16 όταν θα το πάρεις στα χέρια σου θα είναι ήδη 12-13 (λειτουργικό και stock Apps )
sfakattack Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 ή αλήθεια είναι πως το έχω βρει στα public με 379 και μου δωσαν μια έξτρα έκπτωση 10%. οπότε πάμε σχεδόν 340. το 64αρι ξεκινάει 475 στο skroutz...δηλαδή 135 ευρουλάκια διαφορά...που δεν τα λες και λίγα...
DjVassel Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Γνωμη μου ειναι οτι με τα νεα ios και τις εφαρμογες που ολο και μεγαλωνουν, δεν ειναι αρκετα τα 16. Ειδικα αν τραβας και βιντεο κτλ, θα πρεπει να το αδειαζεις καθε τρεις και λιγο. Με 64αρι iphone ξεγνοιασα
xtraktor Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Γνωμη μου ειναι οτι με τα νεα ios και τις εφαρμογες που ολο και μεγαλωνουν, δεν ειναι αρκετα τα 16. Ειδικα αν τραβας και βιντεο κτλ, θα πρεπει να το αδειαζεις καθε τρεις και λιγο. Με 64αρι iphone ξεγνοιασα συμφωνω άπλα οι εφαρμογές..θα μικρόνου λόγω της νέας προγραμματιστικής γλώσσας Swift ή τουλάχιστον αυτή ήταν η πρόθεση της Apple όταν το πρώτο παρουσίασε
DjVassel Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Ναι οκ, αλλα ipad ειναι, δε θα εχεις και 1-2 games? τα καλα games πλεον εχουν 1+ giga
sfakattack Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Οχι παιδια...κανα απλο παιχνιδάκι μονο... τυπου candy crush... απο οτι καταλαβαινω τα 16 ναι μεν ειναι λιγα αλλα πιθανότατα θα μου ειναι αρκετα....
xtraktor Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Ναι οκ, αλλα ipad ειναι, δε θα εχεις και 1-2 games? τα καλα games πλεον εχουν 1+ giga και εγώ μαζί σου φίλε μου για αυτό είμαι υπέρ της λύσης του μεγαλυτέρου σε χωρητικότητα μοντελυ αλλά ο φίλος και λόγω χρήσης αλλά και ισομήκων μάλλον θα πάει για το μικρότερο Επεξ/σία 15 Μαΐου 2016 από xtraktor
xtraktor Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Για τι λογο ειπες;;; Χεχεχα ωχ χαχαχαχα πανηγύρι με το auto correct! fixed!
DjVassel Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Χαχαχα! Με εχει καψει πολλες φορες κι εμενα και το εβγαλα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα