Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι οκ αυτο το καταλαβαινω..οτι στα λεφτα αυτα μπορεις να βρεις κατι πολυ καλυτερο λειτουργικα..απλα μου κανει εντυπωση που δεν εχω βρει καποιον ο οποιος να εχει vespa και να μου χει πει τοσο κακα λογια..ολοι μου λενε μια χαρα και μην ακους αυτά που λενε.. :unsure:

ρέ φίλε μάς δουλεύεις ..... θά παραδεχτεί  ποτέ ο ελληνάρας πού εδωσε κιόλας 4-5000euro  οτι εκανε @@λακία αγορά η μήπως θέλουν νά στό πουλήσουν σάν μεταχ/νο ???? μπές στό scooterclub.gr πού κάνουν εκδρομές εκεί τά παιδιά  κ κοντινές κ μακρινές κ ειναι από απίθανο εως σπάνιο  ειδος νά υπάρχει  εστω μιά vespa αναμεσά τους ... οδήγησε τό honda-yamaha η τό sym κ θά εχεις αλλη αισθηση (πρός τό καλύτερο βέβαια) απ οτι μέ τη vespa ...

• Like 1
  • Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καταρχην να ξεκαθαρισουμε κατι ,τι ψαχνουμε ?

Αν ο ts θελει ενα μεταφορικο μεσο απλα να τον πηγαινει απο το σημειο Α στο σημειο Β ας μεινει με το sym , as παρει παπι η' οτι αλλο καγκουρικο θελει .

Η Vespa εχει μια φιλοσοφια απο πισω της δεν ειναι scooter ειναι ο ορισμος του στυλ στην αστικη μετακινηση διτροχου και πολλα αλλα, ενσωματωνει και οριζει την pop κουλτουρα για δεκαετιες .

Ο επιδοξος αγοραστης το 2016 για αυτο θα παρεi Vespa και θα την πληρωσει παραπανω γιατι στον δρομο και στα φαναρια θα τον κοιτανε ολοι και γιατι θα τον αντιπροσωπευει.

Ενω τα sym kai τα αλλα τα ανουσια μηχανακια δεν ασχολειται κανεις και απευθυνονται σε αντιστοιχο κοινο στους λεγομενους "ταβερνιαρηδες"

Τωρα απο τα συμφραζομενα του ts ομως θα συμφωνησω και εγω πως ειναι καλυτερη επιλογη να διαλεξει καποιο αλλο scooter kai oxi Vespa ουτε του ταιριαζει προφανως ,ουτε θα τον βολεψει .Ας παρει ενα μεγαλυτερο sym kai με την διαφορα ας παει διακοπες .

Νταξει, τόσο υπερβολικό post καιρό είχα να διαβάσω!

• Like 1
Δημοσ.

Εγω παντως στα φαναρια με βεσπα οταν δω καποιον δεν μου τρεχουν τα σαλια...Τωρα ορισμος του στυλ και οριζει την ποπ κουλτουρα δεν μπορω να το κατανοησω...Μαλλον θα ανηκω στους ταβερνιαρηδες,την πλεμπα που λενε....Θα το ψαξω....

Δημοσ.

Εντάξει καταλαβαινω τι θελει να πει ο Φωτης, το πε λιγο γλαφυρά η αληθεια ειναι :P

Η Vespa ειναι ενα διαχρονικό μοντελο με τεραστια ιστορια πισω της. Δεν απευθυνεται στον μεσο οδηγό , αλλα σ αυτον που καβαλώντας τη θα νιωθει ρίγος & θα υποστηρίζει αυτο το στυλ και σαν ντυσιμο και σαν τροπο ζωης.

Δεν ειναι ενα απλο μηχανακι που παιρνεις για να κανεις τη δουλειά σου. Ειναι για τους λιγους που την υποστηριζουν ως τροπο ζωης γενικοτερα.

• Like 2
Δημοσ.

Εντάξει καταλαβαινω τι θελει να πει ο Φωτης, το πε λιγο γλαφυρά η αληθεια ειναι :P

Η Vespa ειναι ενα διαχρονικό μοντελο με τεραστια ιστορια πισω της. Δεν απευθυνεται στον μεσο οδηγό , αλλα σ αυτον που καβαλώντας τη θα νιωθει ρίγος & θα υποστηρίζει αυτο το στυλ και σαν ντυσιμο και σαν τροπο ζωης.

Δεν ειναι ενα απλο μηχανακι που παιρνεις για να κανεις τη δουλειά σου. Ειναι για τους λιγους που την υποστηριζουν ως τροπο ζωης γενικοτερα.

++++
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο μεταξυ ολοι αυτοι που κραζουν εκτος οτι δεν καταλαβαινουν καν γιατι πραγμα μιλαω , ειχαν παπι καποτε ετσι ?

Τι να λεμε και τι να συζηταμε εχουν και αποψη ...

Επεξ/σία από Fotis13
Δημοσ.

Στο μεταξυ ολοι αυτοι που κραζουν εκτος οτι δεν καταλαβαινουν καν γιατι πραγμα μιλαω , ειχαν παπι καποτε ετσι ?

Τι να λεμε και τι να συζηταμε εχουν και αποψη ...

Άσε που την έχουν και μικρή,που το πας αυτό..

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ είμαι εντελώς άσχετος από μηχανάκια και μηχανές αλλά το ότι η vespa είναι πανέμορφη και έχει στυλ δε νομίζω ότι μπορεί να αμφισβητηθεί! Τεχνικά κλπ δεν ξέρω τι γίνεται.

Δημοσ.

Τα πάντα αμφισβητούντε φίλε Zio10 από την στιγμή που είναι υποκειμενικά, όπως το στυλ και η ομορφιά,οδηγικά είναι όμως μαύρο χάλι και αυτό δεν είναι υποκειμενικό.

Υ.Γ Για να μην χαρακτηριστώ και εμπαθείς,μου αρέσει πάρα πολύ η vespa,είχα μια πριν καμμιά 20αριά χρόνια ,τότε που ήταν εργαλεία όχι lifestyle.

Δημοσ.

Τα πάντα αμφισβητούντε φίλε Zio10 από την στιγμή που είναι υποκειμενικά, όπως το στυλ και η ομορφιά,οδηγικά είναι όμως μαύρο χάλι και αυτό δεν είναι υποκειμενικό.

Υ.Γ Για να μην χαρακτηριστώ και εμπαθείς,μου αρέσει πάρα πολύ η vespa,είχα μια πριν καμμιά 20αριά χρόνια ,τότε που ήταν εργαλεία όχι lifestyle.

Δεν έχεις άδικο σε αυτό :)

Εννοούσα ότι είναι όμορφη για τους περισσότερους, κατά τη γνώμη μου.

• Like 1
Δημοσ.

Από τη στιγμή που μιλάμε για όχημα - ξέρετε, αυτό το οποίο οδηγείς/στο οποίο επιβιβάζεσαι... - είναι παράλογο να αρκούμαστε στο αν έχει στυλ/προσωπικότητα/χαρακτήρα/ιστορία. Δικαίωμά του όποιου το κάνει, αλλά έχει τόση βάση όσο η επιλογή να μη φοράει κράνος διότι τού χαλάει το μαλλί.

Στυλ - που ...ξεχειλίζει από παντού! - έχει και η Ducati, αλλά κουβαλάει και τεχνολογία ικανή να σε κάνει να τρίβεις τα μάτια σου, ακόμα και στα όχι extreme μοντέλα.

Τόσο ...αριστουργηματική μπροστινή ανάρτηση όσο και η vespa, είχε και αυτό, αλλά δεν τη χρησιμοποιεί (ευτυχώς!...) εδώ και σχεδόν μισό αιώνα, διότι η τεχνολογία καλπάζει και σώζει ζωές.

Φτάσαμε να λέμε «προτίμησε τη vespa με το ABS, διότι με το μπροστινό σύστημα που έχει και τους 12άρηδες τροχούς, το χρειάζεται...» (διότι, ως γνωστόν, στα μοντέλα όλων των κατασκευαστών που απλώς ακολουθούν την εποχή τους και τις βασικές προδιαγραφές ασφαλείας, χρησιμοποιώντας αναρτήσεις τού σήμερα και διαστάσεις τροχών που δε χάνονται στις λακούβες, το ABS δε χρειάζεται. Μπαίνει ως διακοσμητικό αξεσουάρ...)

Λες και αυτή είναι η δουλειά τού ABS, να παλεύει με την παρελθοντολαγνεία τού καθενός, στο όνομα τού ...στυλ.

Όμορφη είναι η vespa και στα δικά μου μάτια. Ευχαρίστως θα την έβαζα μέσα στο σαλόνι μου να τη χαζεύω, αλλά μέχρι εκεί. Όχι όμως και να ρισκάρω τα κοκαλάκια μου για να με ...κοιτούν οι άλλοι!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...