Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο 300 απο τον 250 εχουν οντος μικρη διαφορα. Ιδια ισχυ απλα ο μεγαλος τραβαει καλυτερα λογω μεγαλυτερης ροπης. Ο 250 εχει μικροτερα ασφαλιστρα αλλα παλιοτερα στα beverly ειχε βγαλει προβληματα με καψιμο λαδιου. Δικια σου η αποφαση αλλα το ΑBS και η καλυτερη ροπη θα ελεγα πως σε οδηγουν στο 300ρι

Δεν ήξερα οτι ειχε παλιοτερα προβλήματα ο 250άρης στα beverly.Αυτό που είναι το θέμα μου είναι πιο πολύ αν όντως αξίζει να δώσω 1200 παραπάνω για το ABS και την καλύτερη ροπή.Εννοείται πως αν κόστιζαν το ίδιο θα έπαιρνα την 300αρα..Αυτό με προβληματίζει..

Δημοσ.

Ο 250 εχει μικροτερα ασφαλιστρα αλλα παλιοτερα στα beverly ειχε βγαλει προβληματα με καψιμο λαδιου. 

Έτσι πληροφοριακά,είχα 2 beverly 250(το ένα καρμπυρατεράτο και το άλλο INJECTION) με αρκετά χιλιόμετρα,από λάδια δεν είχα πρόβλημα,αλλά από αντλίες νερού ας μην το συζητήσουμε καλύτερα  ..

Δημοσ.

Εγώ δεν ξέρω πολλούς που να είχαν vespa για να μου πουν γνώμες..Ενας με την 300αρα μου πε οτι δεν του εχει βγαλει σοβαρα προβληματα και ενας με την 250αρα οτι μονο ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ (??) δεν επιαναν καλα τα φρενα..Εχω ακουσει γενικα οτι δεν εχουν καλη οδηγικη συμπεριφορα οι vespa για αυτο και το ψαχνω λιγο περισσοτερο..Γι αυτο τον λογο και εγραψα εδω για να παρω περισσοτερες γνωμες..

Δημοσ.

.Εχω ακουσει γενικα οτι δεν εχουν καλη οδηγικη συμπεριφορα οι vespa για αυτο και το ψαχνω λιγο περισσοτερο..

Aυτό θα το διαπιστώσεις μόνος σου κάνοντας test drive.

Δημοσ.

Ναι την 300αρα την οδηγησα αλλα οχι πολυ γιατι δεν το ηξερα πολυ καλα το παλικαρι που την εχει..παλι καλα που μου την εδωσε κιολας ειπα..αλλα οσο την οδηγησα ενταξει μου φανηκε αλλα δεν μπορεις να καταλαβεις απο τοσο λιγο!Δεν εχω και καποιο καταστημα που να δινει την δυνατοτητα για test drive..

Δημοσ.

Ερωτηση: Υπαρχει καποιος λογος συγκεκριμενος για vespa? Γιατι ας πουμε στα χρηματα αυτα παιζει και το beverly της piaggio που κανεις και ταξιδακι κοντα ευκολα και ξεκουραστα με τα 300 κυβικα του.. (εχει και 350) 

το beverly  ειναι το παπι των scooter 

Καλησπέρα..Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μία vespa καινούργια..Είμαι ανάμεσα σε αυτές τις δύο και δεν μπορώ να αποφασίσω αν αξίζουν τα 1200 ευρώ διαφορά που έχουν μεταξύ τους..Η διαφορά είναι κυρίως στο abs καθώς εξωτερικά ειναι ολόιδιες χωρίς καμία διαφορά..Θα το εκτιμούσα αν κάποιος με εμπειρία απο vespa μπορούσε να με βοηθήσει να αποφασίσω γιατί εγώ αυτή την στιγμή οδηγώ ενα SYM Symphony SR 150..Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

http://www.gr.vespa.com/gr/index.html#/vespa/GR/gr/Modelli/Vespa-GTS/Vespa-GTS-250

http://www.gr.vespa.com/gr/index.html#/vespa/GR/gr/Modelli/Vespa-GTS/Vespa-GTS-ABS-300

Καταρχην συγχαρητηρια για την επιλογη σου   να παρεις vespa  που ειναι ο ορισμος του στυλ  και για την πολη ιδανικη επιλογη .Θα σου ελεγα πως εχεις και γουστο αλλα με το sym που κατεχεις  το ακυρωσες :)

Eχω την  GTV 250   του 13 που ειναι συλλεκτικες 

Αν μπορεις παρε την 300 με το ABS  ειναι καινουριος κινητηρας βελτιωμενος και το ABS  ειναι σημαντικη προσθηκη ειδικα σε vespa  καθως εχουν μικρους τροχους  και μονομπρατσο εχουν την ταση να μπλοκαρει και να διπλωνει ευκολα ο μπροστινος.

Οπως σε ολες τις τοπ επιλογες υπαρχουν οι vespes  και τα "αλλα "στην κατηγορια .

• Like 2
Δημοσ.

Θα σου ελεγα πως εχεις και γουστο αλλα με το sym που κατεχεις το ακυρωσες :)

.

Χαχαχαχαχχαχαχαχαα!ναι το ξερω γι αυτο και θελω να αλλαξω πιο πολυ εκτος οτι θελω να ανεβω και στα κυβικα!

Α οχι οτι με χαλαει εμφανισιακα η βεσπα!

Ενταξει νομιζω οτι εμφανισιακα vespa και (νεα μοντελα) beverly δεν συγκρινονται!γουστα βεβαια ειναι αυτα!

το beverly ειναι το παπι των scooter

Καταρχην συγχαρητηρια για την επιλογη σου να παρεις vespa που ειναι ο ορισμος του στυλ και για την πολη ιδανικη επιλογη .Θα σου ελεγα πως εχεις και γουστο αλλα με το sym που κατεχεις το ακυρωσες :)

Eχω την GTV 250 του 13 που ειναι συλλεκτικες

Αν μπορεις παρε την 300 με το ABS ειναι καινουριος κινητηρας βελτιωμενος και το ABS ειναι σημαντικη προσθηκη ειδικα σε vespa καθως εχουν μικρους τροχους και μονομπρατσο εχουν την ταση να μπλοκαρει και να διπλωνει ευκολα ο μπροστινος.

Οπως σε ολες τις τοπ επιλογες υπαρχουν οι vespes και τα "αλλα "στην κατηγορια .

Σου εχει βγαλει καποιο προβλημα γενικα;!Εχεις να μου δωσεις καποια αλλη συμβουλη πανω στην vespa;!
Δημοσ.

γιά νά θέλεις νά πάρεις φίλε vespa κ μέ κόστος γύρω στά 5.000 euro ....μάλλον πρέπει νά εισαι αυτός πού επιασε προχθές τό ioker κ εχεις λεφτά γιά πέταμα ..... θά πάρεις μηχανάκι στό  2016 μέ τροχούς 12 ΙΝΤΣΕΣ ...πού περίπου φοράνε τά καρότσια πού εχουν στίς οικοδομές γιά νά μεταφέρουν τήν λάσπη ??????????? ξέρεις τί σημαίνει αυτό ?? ετσι κ πέσεις σέ λακούβα  στόν δρόμο μέ 60-70-80 χλμ απλά σκοτώθηκες ...γιά ταξιδάκι εστω κ μικρό ξεχασέ το κουραστικό - σπαστικό στήν οδήγηση  κ ειδικά στήν σταθερότητα τού  τιμονιού... αφού διαθέτεις 5000 euro πάνω κάτω , διάλεξε τά καλύτερα στήν κατηγορία αυτή , τό honda sh 300abs  η τό yamaha x-max 250abs κ μέ λιγότερα χρήματα sym 300 abs , αφού οδήγησες τήν vespa οδήγησε τώρα κ αυτά πού εγραψα ... καμμιά σύγκριση μεταξύ τους ....zastava yugo η vespa κ ferrari τό honda κ τό yamaha κ τό sym mercedes ...μπροστά τους η vespa μοιάζει σάν παιδικό μηχανάκι ...δές τα από κοντά κ σίγουρα  θά συμφωνήσεις μαζί μου ....

αν ειναι νά δώσεις τό sym 150 (μιά χαρά μηχανάκι ειναι ) κ νά πάρεις vespa ....χίλιες φορές κράτα τό sym ...

Δημοσ.

Θα σκεφτώ σίγουρα οσα μου ειπες..Βεβαια το μονο που μπορω να οδηγησω απο αυτα ειναι το SYM το 300αρι γιατι το εχουν δυο φιλοι μου..Θα μου αρεσε το x-max ειναι η αληθεια και δεν ειχα ψαξει να δω ποσο κοστιζει γιατι παντα μου αρεσε περισσοτερο το t-max..μου κανει εντυπωση παντως τα τοσο ασχημα λογια για την vespa γιατι οσοι την εχουν δεν μου εχουν γραψει ή γενικα δεν εχω ακουσει οτι ειναι τοσο ''κακό'' ''σκουτερ''..

Δημοσ.

γιά νά θέλεις νά πάρεις φίλε vespa κ μέ κόστος γύρω στά 5.000 euro ....μάλλον πρέπει νά εισαι αυτός πού επιασε προχθές τό ioker κ εχεις λεφτά γιά πέταμα ..... θά πάρεις μηχανάκι στό  2016 μέ τροχούς 12 ΙΝΤΣΕΣ ...πού περίπου φοράνε τά καρότσια πού εχουν στίς οικοδομές γιά νά μεταφέρουν τήν λάσπη ??????????? ξέρεις τί σημαίνει αυτό ?? ετσι κ πέσεις σέ λακούβα  στόν δρόμο μέ 60-70-80 χλμ απλά σκοτώθηκες ...γιά ταξιδάκι εστω κ μικρό ξεχασέ το κουραστικό - σπαστικό στήν οδήγηση  κ ειδικά στήν σταθερότητα τού  τιμονιού... αφού διαθέτεις 5000 euro πάνω κάτω , διάλεξε τά καλύτερα στήν κατηγορία αυτή , τό honda sh 300abs  η τό yamaha x-max 250abs κ μέ λιγότερα χρήματα sym 300 abs , αφού οδήγησες τήν vespa οδήγησε τώρα κ αυτά πού εγραψα ... καμμιά σύγκριση μεταξύ τους ....zastava yugo η vespa κ ferrari τό honda κ τό yamaha κ τό sym mercedes ...μπροστά τους η vespa μοιάζει σάν παιδικό μηχανάκι ...δές τα από κοντά κ σίγουρα  θά συμφωνήσεις μαζί μου ....

αν ειναι νά δώσεις τό sym 150 (μιά χαρά μηχανάκι ειναι ) κ νά πάρεις vespa ....χίλιες φορές κράτα τό sym ...

πάλι καλά. κι ένας που έχει επαφή με την πραγματικότητα 

και είχα αρχίσει να ανησυχώ

Θα σκεφτώ σίγουρα οσα μου ειπες..Βεβαια το μονο που μπορω να οδηγησω απο αυτα ειναι το SYM το 300αρι γιατι το εχουν δυο φιλοι μου..Θα μου αρεσε το x-max ειναι η αληθεια και δεν ειχα ψαξει να δω ποσο κοστιζει γιατι παντα μου αρεσε περισσοτερο το t-max..μου κανει εντυπωση παντως τα τοσο ασχημα λογια για την vespa γιατι οσοι την εχουν δεν μου εχουν γραψει ή γενικα δεν εχω ακουσει οτι ειναι τοσο ''κακό'' ''σκουτερ''..

το θέμα δεν είναι απλά αν είναι κακό σκουτερ,

αλλά ότι στα λεφτά που ζητάει είναι.... πως να το πω ευγενικά... 

καταλαβαίνεις φαντάζομαι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το θέμα δεν είναι απλά αν είναι κακό σκουτερ,

αλλά ότι στα λεφτά που ζητάει είναι.... πως να το πω ευγενικά... 

καταλαβαίνεις φαντάζομαι

ναι οκ αυτο το καταλαβαινω..οτι στα λεφτα αυτα μπορεις να βρεις κατι πολυ καλυτερο λειτουργικα..απλα μου κανει εντυπωση που δεν εχω βρει καποιον ο οποιος να εχει vespa και να μου χει πει τοσο κακα λογια..ολοι μου λενε μια χαρα και μην ακους αυτά που λενε.. :unsure:

Επεξ/σία από Petpal91
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαχαχαχαχχαχαχαχαα!ναι το ξερω γι αυτο και θελω να αλλαξω πιο πολυ εκτος οτι θελω να ανεβω και στα κυβικα!

Ενταξει νομιζω οτι εμφανισιακα vespa και (νεα μοντελα) beverly δεν συγκρινονται!γουστα βεβαια ειναι αυτα!

Σου εχει βγαλει καποιο προβλημα γενικα;!Εχεις να μου δωσεις καποια αλλη συμβουλη πανω στην vespa;!

Καταρχην να ξεκαθαρισουμε κατι ,τι ψαχνουμε ?

Αν ο ts  θελει  ενα μεταφορικο μεσο απλα να τον πηγαινει απο το σημειο Α στο σημειο Β  ας μεινει με το sym  ,  as παρει παπι  η' οτι αλλο καγκουρικο θελει .

Η Vespa  εχει μια φιλοσοφια απο πισω της δεν ειναι scooter   ειναι ο ορισμος του στυλ στην αστικη μετακινηση  διτροχου  και πολλα αλλα, ενσωματωνει και  οριζει την pop κουλτουρα για δεκαετιες .

Ο  επιδοξος  αγοραστης το 2016   για αυτο θα παρεi Vespa και θα την πληρωσει παραπανω  γιατι στον δρομο και στα φαναρια θα τον κοιτανε ολοι και γιατι θα τον αντιπροσωπευει.  

Ενω τα sym kai τα αλλα τα ανουσια μηχανακια δεν ασχολειται κανεις  και απευθυνονται σε αντιστοιχο κοινο  στους λεγομενους "ταβερνιαρηδες"

Τωρα απο τα συμφραζομενα του ts ομως  θα συμφωνησω και εγω πως ειναι καλυτερη επιλογη  να διαλεξει καποιο αλλο scooter   kai oxi  Vespa   ουτε του ταιριαζει προφανως ,ουτε θα τον βολεψει .Ας παρει ενα μεγαλυτερο sym  kai  με την διαφορα ας παει διακοπες .

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...