Petpal91 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Καλησπέρα..Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μία vespa καινούργια..Είμαι ανάμεσα σε αυτές τις δύο και δεν μπορώ να αποφασίσω αν αξίζουν τα 1200 ευρώ διαφορά που έχουν μεταξύ τους..Η διαφορά είναι κυρίως στο abs καθώς εξωτερικά ειναι ολόιδιες χωρίς καμία διαφορά..Θα το εκτιμούσα αν κάποιος με εμπειρία απο vespa μπορούσε να με βοηθήσει να αποφασίσω γιατί εγώ αυτή την στιγμή οδηγώ ενα SYM Symphony SR 150..Ευχαριστώ εκ των προτέρων.. http://www.gr.vespa.com/gr/index.html#/vespa/GR/gr/Modelli/Vespa-GTS/Vespa-GTS-250 http://www.gr.vespa.com/gr/index.html#/vespa/GR/gr/Modelli/Vespa-GTS/Vespa-GTS-ABS-300
slvsnt Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 πο πο.. υπάρχουν άνθρωποι διατεθειμένοι να δώσουν σχεδόν 5000€ γι αυτό το παιχνίδι; 1
Petpal91 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 πο πο.. υπάρχουν άνθρωποι διατεθειμένοι να δώσουν σχεδόν 5000€ γι αυτό το παιχνίδι; Σ ευχαριστω για το καλοκαρδο σχόλιο!Η αληθεια ειναι οτι δεν περιμενα να γραψει καποιος κατι τετοιο οταν εγραφα το θεμα!να σαι καλα! 1
NickTG Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Έχω την εντύπωση πως ο 300αρης είναι πιο καινούριος σαν κινητήρας και πιο οικονομικός. Το abs είναι και αυτό μεγάλο πλεονέκτημα και σύντομα θα είναι υποχρεωτικό και στις μηχανές αν δεν είναι ήδη. Αν βγαίνεις οικονομικά προτείνω τη μεγάλη.
Petpal91 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Αυτο για το abs οτι δλδ θα γινει υποχρεωτικο και για τις μηχανες μου το ειπαν και σε μια αντιπροσωπεια που ρωτησα ειναι η αληθεια!Αλλα αυτο ειναι το θεμα οτι αυτα τα 1200 ολο και καπου αλλου μπορει να χρειαστουν αλλα σκεφτομαι μηπως οντως το abs τα αξιζει!σε ευχαριστω για την απαντηση παντως!
vaggelouras Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Αυτο για το abs οτι δλδ θα γινει υποχρεωτικο και για τις μηχανες μου το ειπαν και σε μια αντιπροσωπεια που ρωτησα ειναι η αληθεια!Αλλα αυτο ειναι το θεμα οτι αυτα τα 1200 ολο και καπου αλλου μπορει να χρειαστουν αλλα σκεφτομαι μηπως οντως το abs τα αξιζει!σε ευχαριστω για την απαντηση παντως!Αυτα τα 1200 δεν θα πανε χαμένα σίγουρα. Αν σου πεταχτεί κατι στο δρομο και πηγαινεις με 60 πχ χωρις abs θα εχεις βρεθει με το πρόσωπο κατω.
Petpal91 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Για την Vespa το εννοεις αυτο ή για σκουτερ χωρις abs γενικοτερα;!
Petpal91 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 ^Για οποιοδήποτε δίτροχο. Οπότε ειναι σχεδόν απαραίτητο..
zio10 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Όμορφα μηχανάκια αλλά δεν είχα ιδέα ότι είναι τόσο ακριβά!
nick#18 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Ερωτηση: Υπαρχει καποιος λογος συγκεκριμενος για vespa? Γιατι ας πουμε στα χρηματα αυτα παιζει και το beverly της piaggio που κανεις και ταξιδακι κοντα ευκολα και ξεκουραστα με τα 300 κυβικα του.. (εχει και 350)
Petpal91 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Ναι το ξερω το beverly εννοειται αλλα εμφανισιακα μου αρεσει πολυ περισσοτερο η vespa απο τις καινουργιες beverly και λειτουργικα που ρωτησα σχετικα σε μια αντιπροσωπεια piaggio μου ειπαν χαρακτηριστικα οτι αν οδηγησεις με κλειστα ματια και τις δυο δεν θα καταλαβεις την διαφορα..βεβαια και εγω ξερω οτι καλυτερη οδηγικη συμπεριφορα εχει το beverly.. 1
pano Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 μια αντιπροσωπεια piaggio μου ειπαν χαρακτηριστικα οτι αν οδηγησεις με κλειστα ματια και τις δυο δεν θα καταλαβεις την διαφορα.. Φυσικά και δεν θα καταλάβεις διαφορά,εκεί που θά'σαι..
Petpal91 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Φυσικά και δεν θα καταλάβεις διαφορά,εκεί που θά'σαι.. χαχαχαχαχα ναι οντως..
lary7 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Ο 300 απο τον 250 εχουν οντος μικρη διαφορα. Ιδια ισχυ απλα ο μεγαλος τραβαει καλυτερα λογω μεγαλυτερης ροπης. Ο 250 εχει μικροτερα ασφαλιστρα αλλα παλιοτερα στα beverly ειχε βγαλει προβληματα με καψιμο λαδιου. Δικια σου η αποφαση αλλα το ΑBS και η καλυτερη ροπη θα ελεγα πως σε οδηγουν στο 300ρι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα