x.ristos1980 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 νομιζω οτι στην Κινα πλεον αλλαξε αυτο.Νομιζω.σωστα νομιζεις φιλε.επιτρεπονται 2 πλεον 1
HadesGR Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Ω ρε κάτι επιστημονικά μυαλά που έχει το Insomnia! Γιατράρες μου όλοι! 1
thor777 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Με τη διαφορά ότι τη θαλιδομίδη την τρώγανε... Εδώ δεν αναφέρεται τίποτα τέτοιο...για απλό καθαριστικό μου κάνει. Στο άρθρο λέει ότι : "Η νέα αυτή χημική ουσία, σχεδιάστηκε από το μηδέν για την καταπολέμηση των ιών με τρεις τρόπους: με το να εμποδίζει την μόλυνση των υγιών κυττάρων, με το να απαγορεύει τον πολλαπλασιασμό του ιού και με το να ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα για να το βοηθήσει να καταπολεμήσει τον ιό από μόνο του" Πώς γίνεται να τα κάνει αυτά ένα απολυμαντικό εξωτερικής χρήσης ? Ω ρε κάτι επιστημονικά μυαλά που έχει το Insomnia! Γιατράρες μου όλοι! Καλά κορόιδευε εσύ. Το μορφοτικό επίπεδο των μελών του insomnia είναι πολύ υψηλό και αυτό αποδεικνύεται καθημερινά.
JohnTehGreek Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Αυτές είναι ανακαλύψεις που χαίρεσαι πραγματικά να ακούς. Πήξαμε στις μπούρδες Smart που σκοπό έχουνε να μας αποβλακώσουν και σπάνια ακούμε κάτι που όντως βοηθάει στις ζωές μας. 1
Black Demis Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 ελπίζω όλα αυτά να μην εφαρμοστούν όλα αυτά στα παιδάκια στην αφρικη ήδη πάσχουμε από τον υπερπληθυσμό
Mr_Muscle Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Τί είναι αυτά που λές ? Εδώ ζούμε μέχρι τα 80 και δεν υπάρχουν λευτά για σύνταξη ενώ η ανεργία είναι στο κόκκινο. Για ποια εισοδήματα μιλάς? Πέρα απο αυτό οι πόροι του πλανήτη είναι περιορισμένοι. Εδώ στην Κίνα δεν επιτρέπουν να κάνεις πάνω απο ένα παιδί. Και μετά λες οτι τους συμφέρει να ζούμε μέχρι τα 400 ? Που ζείς ? Δεν ξέρω καν πως να απαντήσω σε αυτό το μήνυμα... τα έχεις κάνει όλα σούπα... Τα κράτη με τις φαρμακευτικές και την παγκόσμια οικονομία αλλά και την πολιτική κατάσταση στην ελλάδα... όλα αυτά είναι διαφορετικά πράματα εκτός και αν για εσένα είναι ολα ένα (πχ οι "εβραίοι" ή η πλουτοκρατία κτλ) Εγώ μίλησα για το τι συμφέρει τις φαρμακοβιομηχανίες (το εισόδημα το παίρνουν και με το παραπάνω απο χανζαπλαστ μέχρι οινόπνευμα -χωρίς καν να πάμε δηλαδή σε συνταγογραφούμενα φάρμακα- όλα αυτά ειναι πατέντες δικές τους και όσο περισσότεροι τα παίρνουν για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο διάστημα τόσο πλουτίζουν αυτές οι βιομηχανίες... για να μην αναφερθώ στην ασφάλιση που ουσιαστικά το μεγαλύτερο μέρος της οποίας το απορροφάνε αυτές )
Mivas (myphone) Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Αν και δεν θεωρώ ότι το άρθρο αυτό έχει σχέση με το insomnia, υπάρχει κάπου η πραγματικά αρχική πηγή; Εννοώ κάτι πιο επιστημονικό για να καταλάβουμε κατά πόσο μπορεί να στέκει κάτι τέτοιο ή όχι; Πάντως αρκετό ενδιαφέρον έχουν και τα σχόλια που βλέπω. Κάποια καλοπροαίρετα, κάποια άλλα που βάζουν στο παιχνίδι τις πανίσχυρες φαρμακοβιομηχανίες και κάποια άλλα που λένε κάτι για χλωρίνη και με κάνουν και γελάω! Έχει πραγματικά ενδιαφέρον να βλέπω τέτοιες συζητήσεις στο insomnia Στο άρθρο πάλι, δεν ξέρω αν μπορεί να στέκει ή όχι ο ισχυρισμός τους (IBM) αλλά αν κατάφεραν να χτυπήσουν τόσο ετερογενή παθογόνα πραγματικά μπράβο!
Mr_Muscle Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Αν και δεν θεωρώ ότι το άρθρο αυτό έχει σχέση με το insomnia, υπάρχει κάπου η πραγματικά αρχική πηγή; Εννοώ κάτι πιο επιστημονικό για να καταλάβουμε κατά πόσο μπορεί να στέκει κάτι τέτοιο ή όχι; Πάντως αρκετό ενδιαφέρον έχουν και τα σχόλια που βλέπω. Κάποια καλοπροαίρετα, κάποια άλλα που βάζουν στο παιχνίδι τις πανίσχυρες φαρμακοβιομηχανίες και κάποια άλλα που λένε κάτι για χλωρίνη και με κάνουν και γελάω! Έχει πραγματικά ενδιαφέρον να βλέπω τέτοιες συζητήσεις στο insomnia Στο άρθρο πάλι, δεν ξέρω αν μπορεί να στέκει ή όχι ο ισχυρισμός τους (IBM) αλλά αν κατάφεραν να χτυπήσουν τόσο ετερογενή παθογόνα πραγματικά μπράβο! http://www.prnewswire.com/news-releases/scientists-discover-new-technology-breakthrough-in-fighting-viral-diseases-300266695.html
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 παιδια αφηστε τις επιστημονικες συζητησεις εχει αρχισει η γιουροβιζιον
iliasbass Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 ιος zika checked!!! επομενη ανακαλυψη ιου παρακαλω...
Mr_Muscle Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 ιος zika checked!!! επομενη ανακαλυψη ιου παρακαλω... https://en.wikipedia.org/wiki/Zika_virus Τον συγκεκριμένο τον ξέρουμε απο το 1947... μάλλον πρέπει να κάνεις update τις γνώσεις σου αν σου φαίνεται καινούργιος.
Mivas (myphone) Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 ευχαριστώ για τον σύνδεσμο, από εκεί βρήκα και το επιστημονικό άρθρο για όσους ενδιαφέρονται https://www.researchgate.net/publication/298799517_Cooperative_Orthogonal_Macromolecular_Assemblies_with_Broad_Spectrum_Antiviral_Activity_High_Selectivity_and_Resistance_Mitigation 1
drdedus Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Κάποιους τους απογοήτευσε που δεν διάβασαν για περισσότερους πύρινες.. Και κάποιοι άλλοι ειδαν μόνο τα "πιθανά" αρνητικά χωρίς να αφησουν περιθώριο για κάτι θετικό.
Πέτρος Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Πέτρο χαραμίζεσαι αδερφέ... Τουλάχιστον σε επίπεδο συμβούλου θα έπρεπε να σε είχαν στην IBM. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, όπως και για τη συνεισφορά σου στο θέμα γενικότερα. Στο άρθρο λέει ότι : "Η νέα αυτή χημική ουσία, σχεδιάστηκε από το μηδέν για την καταπολέμηση των ιών με τρεις τρόπους: με το να εμποδίζει την μόλυνση των υγιών κυττάρων, με το να απαγορεύει τον πολλαπλασιασμό του ιού και με το να ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα για να το βοηθήσει να καταπολεμήσει τον ιό από μόνο του" Πώς γίνεται να τα κάνει αυτά ένα απολυμαντικό εξωτερικής χρήσης ? Καλά κορόιδευε εσύ. Το μορφοτικό επίπεδο των μελών του insomnia είναι πολύ υψηλό και αυτό αποδεικνύεται καθημερινά. Διάβασα και το εδώ αλλά και το άρθρο που παρατίθεται σαν πηγή (μια μετάφραση έγινε, μόνο). Στη συνέχεια αυτών που λες (τα οποία όντως στην αρχή με προβλημάτισαν), γράφει ότι ψάχνουν τρόπο να το βάλουν σε spray ή σε μαντηλάκια. Από αυτό συνεπάγεται πως πρόκειται για εξωτερική χρήση. Εκτός κι αν κανείς τα στίβει τα μαντηλάκια και τα πίνει ή το ψεκάζει το spray στο στόμα ή στη μύτη του. Αν η πραγματικότητα είναι άλλη, όπως πιθανολογείται στο link που παραθέτει ο Mivas παραπάνω, είναι τελείως διαφορετική ιστορία. Σε αυτή την περίπτωση, τα παράπονα στο engadget. Btw, παρακαλούνται οι Ιατροί-Βιοχημικοί-Φαρμακοποιοί-Βιολόγοι κλπ που σχολίασαν μέχρι τώρα, να δηλώσουν την ιδιότητά τους, έτσι να ξέρουμε δλδ πόσοι κατανοούν δυο τρία βασικά πράγματα και πόσοι απλά εξασκούνται στο εθνικό σπορ του "λέω την εξυπνάδα μου στηριζόμενος στην άγνοιά μου". Ευχαριστώ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα