Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλος μου ψαχνεται για το ποιο φθηνο συστημα αλλα και παραλληλα ομορφο am1 συστημα. Θα χρησιμοποιηθει αποκλειστικα για αναπαραγωγη ταινιων fhd σε 42αρα fhd τηλεοραση. Κουτι η μονη προτιμηση ειναι να ειναι mitx και home theater με τις μικροτερες διαστασεις και ενσωματομενο τροφοδοτικο. Ευχαριστουμε προκαταβολικα!

Δημοσ.

Δεν θελει, επειδη στο μελλον θελει να κρατησει κουτι και λοιπα για αναβαθμισεις, οποτε τα nucs, tablets, laptops, τα ξεχναμε. Επισης θα χρησιμοποιηθει λειτουργικο Windows 10.

Δημοσ.

Ναι σωστα. Ναι κατι τετοιο σκεφτομασταν και εμεις απλα με τον 5350. Ωραια λογικα θα αγοραστουν τα κομματια ολα μαζι απο ενα σκρουτζομαγαζο και τελος. Ευχαριστουμε πολυ!

• Like 1
Δημοσ.

απλα μην περιμενεις αναβαθμηση σε ενα τετοιο κουτι κτλ.

Ισχυει. Το πολυ να μπορεσει να βαλει ενα αλλο σεταπ σε FM2+ η 1151 με κανεναν pentium G4400.

Με ενα τετοιο κουτι εχει περισσοτερες επιλογες http://www.e-shop.gr/case-antec-isk-family-300-mini-itx-inclusive-150w-psu-black-p-PER.815990

Παιζουν και φτηνα κουτια LC Power MS tech κτλ με ενσωματωμενα τροφοδοτικα 300-400W αλλα δεν τους εχω και πολλη εμπιστοσυνη

Δημοσ.

Ισχυει. Το πολυ να μπορεσει να βαλει ενα αλλο σεταπ σε FM2+ η 1151 με κανεναν pentium G4400.

Με ενα τετοιο κουτι εχει περισσοτερες επιλογες http://www.e-shop.gr/case-antec-isk-family-300-mini-itx-inclusive-150w-psu-black-p-PER.815990

Παιζουν και φτηνα κουτια LC Power MS tech κτλ με ενσωματωμενα τροφοδοτικα 300-400W αλλα δεν τους εχω και πολλη εμπιστοσυνη

νομίζω είναι τελείως άκυρη η απάντηση σου μιας και λέμε οικονομικό και προτείνεις κουτί 105€;;; Λάθος!!! Ευχαριστούμε για τις απαντήσεις σας!
Δημοσ.

νομίζω είναι τελείως άκυρη η απάντηση σου μιας και λέμε οικονομικό και προτείνεις κουτί 105€;;; Λάθος!!! Ευχαριστούμε για τις απαντήσεις σας!

Την προταση μου φιλε μου την ειχα κανει ηδη στο προηγουμενο μηνυμα.

post-382068-0-18446100-1463259818_thumb.png

Αυτη ηταν απαντηση στον Νikos1982 που σχολιασε την αδυναμια αναβαθμισης με αυτο το κουτι (οπως αλλωστε προδιδε η παραθεση) που παρ ολα αυτα περιειχε και πληροφοριες για πιο οικονομικες επιλογες αλλα και τον λογο που δεν τις προτεινα.

Σε ευχαριστω λοιπον για το ευγενικο σου σχολιο και την εκτιμιση που δειχνεις. Θα την εχω υπ οψην για την επομενη φορα ωστε να μην ξαναχρειαστει να σε κουρασω με ακυρες απαντησεις.

• Like 2
Δημοσ.

Τοτε μαλλον εγω δεν καταλαβα σωστα, και σου ζητω πραγματικα συγνωμη. Σε ευχαριστω για την συνθεση παντως! ;-)

• Like 3
Δημοσ.

Φιλος μου ψαχνεται για το ποιο φθηνο συστημα αλλα και παραλληλα ομορφο am1 συστημα. Θα χρησιμοποιηθει αποκλειστικα για αναπαραγωγη ταινιων fhd σε 42αρα fhd τηλεοραση. Κουτι η μονη προτιμηση ειναι να ειναι mitx και home theater με τις μικροτερες διαστασεις και ενσωματομενο τροφοδοτικο. Ευχαριστουμε προκαταβολικα!

Προσωπικά θα περίμενα μέχρι και αρχές Ιουνίου που βγαίνει η καινούργια πλατφόρμα ΑΜ4 να δω τιμές από μητρικές και APU. Πρέπει να βγουν και πολύ φτηνές μητρικές χωρίς Chipset όπως και στο ΑΜ1, οπότε ίσως καλύτερα να πάρει ένα 2-πυρηνο BristolRidge σε ΑΜ4 που θα έχει πολλές παραπάνω επιλογές αναβάθμισης στο μέλλον (ZEN APUs), αντί για Athlon σε ΑΜ1 πλατφόρμα.

Δημοσ.

Θα χρησιμοποιηθει αποκλειστικα για αναπαραγωγη ταινιων fhd σε 42αρα fhd τηλεοραση. 

Πες του να πάρει κάνα android/compute stick αν θέλει απλά να βλέπει ταινίες,μπορεί να συνδέσει και το smartphone του ενδεχομένως.

Αν είναι να φτιάξει Η/Υ για να βλέπει ταινίες ας φτιάξει έναν ψιλό καλό που να μπορεί να του μετατρέπει,σε πραγματικό χρόνο, της ταινίες και σε 60Ηζ ή να βάζει κάνα φίλτρο για καλύτερη εικόνα π.χ. και να της χαρεί κιόλα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης
Δημοσ.

AM1 άπέφυγε τον,παρόλο που είναι 4χ έχει πολυ χαμειλή συχνότητα και ''μπουκώνει'' ,προτίμησε FM2+ 2x και 3,6 GHz .

Τους AM1 τους έχουν ταράξει στη διαχείρηση ενέργειας για να ''χωρέσει'' στα 25 watt.

Δεν είναι τυχαίο που ο AM1 x4 και 2,05 GHZ 28nm-> 25 watt ενω FM2+ 2x και 3,6 GHz 32nm->65 Watt.

Αν ψαχουλέψεις λίγο τα μαθηματικά δε βγαίνουν.Θεωρητικά μπορείς να πείς οτι ο ΑΜ1 Χ2 στα 4,1 ghz είναι 25 watt.Τα 40 watt που πήγαν λές ; :-)

ΑΜ1 που έστεισα στο σαλόνι με SSD ,δυσκολεύεται ακόμα και στην εκμεταλλευση του sata 3 στη μεταφορά ή αντιγραφή αρχείων.

Αν δε σε ενοχλεί η μειωμένη απόκριση τότε ξέχνα τα παραπάνω.

Καλή συνέχεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...