masteripper Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Γεια χαρά σε όλους... Εχω 1 πεθαμένο PS3 fat που μου δόθηκε καθώς πήγαινε για τα σκουπίδια... Τα πράγματα είναι απλα...Το βαζω στο ρευμα...κόκκινο led πατάω το start...πράσινο Ledaki και αυτό είναι όλο.... HDMI δεν δείχνει τίποτα...το usb δεν φαίνεται να παίζει μπάλα...τα κόλπα με το 2πλα beep δεν φαίνεται να έχουν επιτυχία....κρατάω πατημένο το power και απλώς σβύνει (κόκκινο led)... Θα το σουτάριζα αλλα έτσι όπως το έλυσα και το ξανάδεσα δεν έσφιξα τις ψύκτρες και παρατήρησα ότι ο ανεμιστήρας αρχίζει μετά απο λίγα δευτερόλεπτα αρχίζει να ανεβάζει στροφές που σημαινει ότι λογικά το Bios έχει καποια λειτουργικότητα. Δοκιμασα και με τον δίσκο και χωρίς...και το bluray το έχω αποσυνδεδεμένο οπως έκανα τις δοκιμές...το κουμπακι του eject κάνει πολλαπλά Beep αλλά τίποτα άλλο... Αν υπάρχει καμμια ιδέα ευπρόσδεκτη....
hackerW32 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 εχω ακουσει οτι το φουρνισμα αφηνει κατι στον φουρνο, και οτι ειναι καλο να τον κανεις σε εναν που δεν φτιαγνεις φαγητο δεν ξερω κατα ποσο ισχυει, εγω το ειχα κανει 3 φορες πριν απο 3-4 χρονια και ζω ακομα. απλα στο λεω, εαν εχεις καποιον που δεν φτιαγνεις φαγητο καντο, αλλα για μια φορα δεν νομίζω να γηνει κατι. 3 χερι δεν εχω βγαλει ακομα.
xaerialtwistx Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 έτσι οπως το διαβαζω μου φαινεται πως μονο το HDMI εχει προβλημα και δεν δινει εικονα. εχεις καποιο δισκακι που να κανει autoboot για να ακουσεις αν θα το φορτωνει το ps3? (ή ταινια bluray ή ps3 παιχνιδι δηλαδη, βαλε το δισκακι στο drive και ξεκινα την κονσολα να ακουσεις αν θα φορτωνει το δισκακι)
mikele13- Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 για semi-brick μου μοιαζει,δοκιμασε με αλλον σκληρο 2.5αρη αν υπαρχει μπας κ σου βγαλει μνμα για περασμα λογισμικου. αλλα λες οτι τα usb ειναι νεκρά... για brick σε κοβω.
masteripper Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Ξέχασα να αναφέρω/διευκρινήσω το πιο σημαντικό....το Ps3 το συνδέω στην τηλεόραση και δείχνει μαυρη μαυρία (No signal) αλλα΄επειδή αυτό το HDMI είναι σαν εξτρα γίνεται η ανίχνευση (ειδάλλως το συγκεκριμένο πλαινό HDMi δεν βγαίνει στην λίστα των πηγων)
mtzs Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Για να δεις αν το HDMI ειναι νεκρο δοκιμασε να το συνδεσεις με σκαρτ μεσω του καλωδιου multi και φυσικα με reset video settings (αυτο με τα 2 beep) αν βγαζει σημα στο σκαρτ τοτε το hdmi παπαλα η μπορει να ειναι θεμα HDMI τηλεορασης Οπως και να εχει αν δουλεψει με σκαρτ ξεκαθαριζει πολλα πραγματα Επισης να δεσεις καλα τις ψυκτρες και να λυγισεις τα clamps. Αν δε τα λυγισεις σωστα θα ανεβαζει στροφες ο ανεμιστηρας και αργα η γρηγορα θα σου σβησει λογω αυξημενης θερμοκρασιας. Θελει και παστα.
masteripper Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δεν έχω το multi ελπίζω να βρω να δανειστω
DjVassel Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Αν βγαλεις ακρη παντως κανε ενα κοπο και ενημερωσε γιατι εχω ενα ps3 fat στην ιδια κατασταση
MTX Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 μην ασχολείσαι καθόλου φιλε μου κατά τι γνώμη μου , αν ο ανεμιστήρας έκανε σαν hovercraft και πριν το ανοίξεις είναι η μονη βλάβη του ps3 που δεν φτιάχνει καθόλου , αν αυτό το έκανε αφού το άνοιξες εσύ τότε σημαίνει ότι στο κλείσιμο δεν άλλαξες thermalpaste στα cpu/gpu και δεν πατάει καλά το cooler οποτε Υπερθερμαίνεται .. όπως και να έχει στη καλύτερη περίπτωση έχει θέμα στη κάρτα γραφικών μπορεί να επισκευαστεί με reflow από κάποιον τεχνικό αλλα μετά από λίγους μήνες η και μέρες ακόμα θα σου ξαναβγάλει το ίδιο πρόβλημα και θα έχεις δώσει και 30-50 ευρώ τζάμπα στο τεχνικό που ασχολήθηκε.. το καλύτερο σενάριο για σένα αν θες να πάρεις ps3 , πήγαινε το στη sony και με 120 ευρώ θα σου το αλλάξουνε με το slim με ένα χρόνο εγγύηση , και θα γλιτώσεις περίπου 80 ευρώ από το να το αγόραζες σε κάποιο κατάστημα που δεν θα είχανε το slim με το μεγάλο δίσκο να σου πουλήσουνε αλλα μονο το ultraslim με μικρό δίσκο που κυκλοφορεί στην αγορά και είναι και χειρότερο * μην διαβάζω ανέκδοτα για φούρνους και διαφορα τέτοια , υπάρχει ειδικός εξοπλισμός για τέτοια δουλειά είτε με πιστολάκι που εκπέμπει θερμότητα είτε με ειδικό σταθμό μην διαβάζετε τις βλακείες στο youtube και στα διαφορα forum και κάνετε ζημιες στης συσκευές και παίζεται με την υγεία σας , παίζουνε με τι νοημοσύνη σας προσπαθούνε να δούνε μέχρι που φτάνει η βλακεία του καθενός , κάποτε κάποιος μου έφερε ένα super nintendo στο μαγαζί που δεν μπορούσα να βγάλω τι κασέτα από το socket , και τον ρωτάω αν είχε κάνει κάτι , και μου λέει ότι επειδή φύσαγε συνεχεια τις κασέτες να παίξουνε κάπου διάβασε ότι αν βάλει UHU κόλα στις επαφές δεν θα χρειαζότανε να τις ξαναφυσήξει ... και όντως έτσι έγινε δεν χρειάστηκε να τις ξαναφυσήξει γιατί η κασέτα που έβαλε ήτανε και η τελευταία 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα