manosbr Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Καλησπέρα, Εχω ενα πρόβλημα, Πήγα να κανω format στο PC . Με Windows 10. Δημιούργησα λοιπόν απο τα Windows το "recovery drive " των Windows 10 , σε sub . Επανεκκίνηση τα Windows εκανα boot απο το usb , και άρχισα τη διαδικασία του clean install Windows 10. Μετα ενώ άρχισε να προχωράει και να κανει την εγκατάσταση , μου έβγαλε μήνυμα οτι το κατι πήγε στραβά και σταμάτησε η εγκατάσταση . Πλέον δε φορτώνουμε Windows και μου γράφει πως δεν υπαρχει λειτουργικό στ σύστημα εγκατεστημένο , και οταν παω να κανω εγκατάσταση απο το sub μου βγάζει "There was a problem recovering your PC " Καμια ιδέα ?
Euclides Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Μπερδεμένα τα λες. Clean install θέλεις να κάνεις, ή να κάνεις recovery το ήδη εγκατεστημένο λειτουργικό;
manosbr Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Άρχισα με clean install . Δεν προχώρησε και έμεινα χωρις λειτουργικό ... Τωρα προσπαθώ να κανω recovery το οποίο επισης αποτυγχάνει
BlueBlood7 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Μλανν το clean install που πήγες να κάνεις διέγραψε τα recovery files ή διέγραψες τα partitions ή το recovery partition και δεν το βρίσκει πλέον. Δοκίμασε να ξανά κάνεις clean install.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα