Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρωτας αν ο αλλος εχει χρηματα για να τα σκασει χοντρα για 400-450αρες(μπορει και παραπανω)που θα ζηταει η 1070 τον πρωτο καιρο???Αντιθετως θα βρισκεις συντομα στις αγγελιες 970 με εγγυηση στα 250-270ευρω. Μην ξεχνας οτι υπαρχει λογος που εχει την R9 270 και ουτε καν μια R9 380 πχ.

Ούτε εγώ έχω να σκάσω 400+ για 1070 ή 480Χ ή 490 για να παίξω σωστά σε 1440ρ. Απλώς, το είπα με την λογική του γιατί να πάει σε κάτι παλιό ενώ μπορεί να περιμένει τις καινούριες που θα έχουν καλύτερες επιδώσεις στα ίδια λεφτά με μία 970 (αν μιλάμε για καινούρια). Φυσικά, 970 μεταχειρισμένη είναι ότι καλύτερο..

Δημοσ.

Ούτε εγώ έχω να σκάσω 400+ για 1070 ή 480Χ ή 490 για να παίξω σωστά σε 1440ρ. Απλώς, το είπα με την λογική του γιατί να πάει σε κάτι παλιό ενώ μπορεί να περιμένει τις καινούριες που θα έχουν καλύτερες επιδώσεις στα ίδια λεφτά με μία 970 (αν μιλάμε για καινούρια). Φυσικά, 970 μεταχειρισμένη είναι ότι καλύτερο..

Εχεις στα χερια σου καποια ημερομηνια για τα παραπανω και τιμες????

Εδω δεν ξερουμε ποτε θα δουμε τις custom 1070 στην αγορα,και μιλαμε για υποθετικα σεναρια που μπορει να δουμε και τελος του χρονου???? 

Για να ξερουμε δηλαδη και τι γραφουμε.

Καλα αν κανω πως ανεβαζω Msaa και το virtual resolution που εχει στα φουλ ουτε 15fps δεν θα βγαζω xD

Εκανα καποια τεστακια στα παιχνιδια μου ανεβασα την αναλυση σε 2560χ1440 χωρις να εχω βεβαια 2κ μονιτορ και τα παιχνιδια ετρεχαν αρκετα καλα δηλαδη ειχα καμια 10αρια αντε 15 fps λιγοτερα απο οτι ειχα σε 1080p οποτε με την 2560χ1080 οθονη θα χανω ακομα λιγοτερα fps...και στη χειροτερη ριχνω λιγο τα γραφικα απο ultra σε high η medium.

Και εχεις και το ιδιο πανω κατω οπτικο αποτελεσμα αλλα ειπαμε ειναι μικρη η καρτα για την αναλυση αυτη  :lol:  :lol:

• Like 1
Δημοσ.

Εχεις στα χερια σου καποια ημερομηνια για τα παραπανω και τιμες????

Εδω δεν ξερουμε ποτε θα δουμε τις custom 1070 στην αγορα,και μιλαμε για υποθετικα σεναρια που μπορει να δουμε και τελος του χρονου???? 

Για να ξερουμε δηλαδη και τι γραφουμε.

Εγώ δεν ξέρω τίποτα.. ό,τι διαβάζω στο νήμα και σε site.. Δίκιο έχεις περί των φημολογιών!

Δημοσ.

Συγγνώμη κιόλας, αλλά με τις νέες GPU στο ορίζοντα, είτε AMD ή Nvidia, θα πας για μια 970?

Και εγώ με την 760, ζορίζομαι στα 1440 που έχω, αλλά σκέφτηκα ότι θα αλλάξω GPU από το καλοκαίρι και μετά!

Εγώ δεν ξέρω τίποτα.. ό,τι διαβάζω στο νήμα και σε site.. Δίκιο έχεις περί των φημολογιών!

Γραφεις σε καποιον το παραπανω.Η Gtx 970 ξεκιναει απο τα 315ευρω αυτη τη στιγμη. Αρα δεν ειναι λογικο να σε ρωτησει ο ενδιαφερομενος για ημερομηνια/τιμες των νεων καρτων αντιστοιχων με την 970????Τι παει να πει δεν ξερεις τιποτα?? Πως γινεται να του λες του αλλου να περιμενει για τις νεες καρτες(δεν λεει αλλωστε ο ενδιαφερομενος για το ποτε θα αλλαξει καρτα)χωρις να μην αναφερεις τπτ για αυτες?

Δημοσ.

Ρε παιδιά δεν υπάρχει λόγος να πάω σε GTX 1070 για να παίζω σε ανάλυση 2560x1080 ...θα είναι βέβαια future proof αλλά και πάλι είναι πολλά τα λεφτά.Με μια GTX 970 ΘΑ είμαι πολύ καλά πιστεύω για αυτήν την ανάλυση.Εδώ η R9 270 που έχω παίζει ότι θες στα high/ultra άμα απενεργοποιησεις anti aliasing και τέτοια με πολύ καλά framerate.Έπαιξα rise of the tomb raider στα high με 30 κλειδωμένα fps με Πολύ μικρά κολληματακια πριν από τα cutscene. Έτσι και αλλιώς 60 fps απαιτώ μόνο στα multiplayer παιχνίδια.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά δεν υπάρχει λόγος να πάω σε GTX 1070 για να παίζω σε ανάλυση 2560x1080 ...θα είναι βέβαια future proof αλλά και πάλι είναι πολλά τα λεφτά.Με μια GTX 970 ΘΑ είμαι πολύ καλά πιστεύω για αυτήν την ανάλυση.Εδώ η R9 270 που έχω παίζει ότι θες στα high/ultra άμα απενεργοποιησεις anti aliasing και τέτοια με πολύ καλά framerate.Έπαιξα rise of the tomb raider στα high με 30 κλειδωμένα fps με Πολύ μικρά κολληματακια πριν από τα cutscene. Έτσι και αλλιώς 60 fps απαιτώ μόνο στα multiplayer παιχνίδια.

Μα αυτο λεμε.Δεν υπαρχει futureproof σε καρτες ανω των 250ευρω γιατι στην ουσια αυτα που παιρνεις τα παραπανω τα χρυσοπληρωνεις και αναλογα. Και μακροπροθεσμα(γιατι αυτο σημαινει πραγματικα το futureproof)πιο κερδισμενος θα βγεις αν πχ αγορασεις Gtx 960/R9 380 και την πουλησεις και παρεις την αντιστοιχη χρηματικα απο το να δωσεις 350 και 400ευρω σε Gtx 970 ή 1070.

• Like 1
Δημοσ.

Και η gtx960 με τα 4gb είναι καλή την έχει ένας φίλος μου αλλά δεν έχει μεγάλη διαφορά από τη δικιά μου σε απόδοση από ότι έχω δει εκτός από τη vram

Και η gtx960 με τα 4gb είναι καλή την έχει ένας φίλος μου αλλά δεν έχει μεγάλη διαφορά από τη δικιά μου σε απόδοση από ότι έχω δει εκτός από τη vram

Δημοσ.

Προφανως και ανεφερα την 960 σε περιπτωση που ειχες καρτα χειροτερη της R7 270 που εχεις τωρα(πχ καμια R7 260/7770/gtx 650/gtx 750κλπ).

Δημοσ.

Πωπω 7770 ήταν η προηγούμενη που είχα τα έδινε όλα ή καημένη από ένα σημείο και μετά αλλά κουτσά στραβά τα κατάφερνε xD

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Με αυτη την καρτα που εχεις εισαι μια χαρα,απο την στιγμη που η καθετος ειναι 1080p δεν εχεις προβλημα με frame rate,εγω με την r9 280 εχω τρια μονιτορ σε αναλυση 5670X1080,ζητημα ειναι να εχω χασει 6-7frames,οσο για την 25αρα ultrawide,εχει το υψος μιας 20αρας οθονης ενω η 29αρα εχρι το υψος μιας 23αρα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...