Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα μαγκες!Θελω να αγορασω την 25αρα 2560x1080 ultrawide της LG αλλα δεν ξερω ποσο θα μου επηρεασει αυτη η αναλυση τα FPS σε σχεση με τα 1080p που εχω τωρα.Για παραδειγμα το Battlefield 4 και το GTA V που τα παιζω τωρα στα ultra με 60fps σε 1080p τι λετε θα μπορω να το παιξω στα medium-high 60fps με την καινουρια αναλυση?

Δημοσ.

Καλησπερα μαγκες!Θελω να αγορασω την 25αρα 2560x1080 ultrawide της LG αλλα δεν ξερω ποσο θα μου επηρεασει αυτη η αναλυση τα FPS σε σχεση με τα 1080p που εχω τωρα.Για παραδειγμα το Battlefield 4 και το GTA V που τα παιζω τωρα στα ultra με 60fps σε 1080p τι λετε θα μπορω να το παιξω στα medium-high 60fps με την καινουρια αναλυση?

Δεν ισχυει το παραπανω που γραφεις για GTA V παντως. Με i7 και gtx 970 και με τα παντα πραγματικα σε ultra εχω γυρω στα 42-50fps.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν ισχυει το παραπανω που γραφεις για GTA V παντως. Με i7 και gtx 970 και με τα παντα πραγματικα σε ultra εχω γυρω στα 42-50fps.

Βασικα εχεις δικιο το τσεκαρα και ειναι 2-3 settings στα high παντως τα textures ειναι very high

Δημοσ.

Το οτι τα textures ειναι very high δεν εχει να λεει κατι αυτο. Οταν λεμε για ultra εννοειται οτι βαζουμε μεσα και MSAA και Antisotropic.Για ανεβασε τα και αυτα να δεις με ποσα fps θα παιζεις(αν σε αφησει βεβαια :P).

• Like 1
Δημοσ.

Βασικα εχεις δικιο το τσεκαρα και ειναι 2-3 settings στα high παντως τα textures ειναι very high

Τελος παντων με την R7 270 καλα θα εισαι και σε 2560x1080 βεβαια ουτως ή αλλως καρτα γραφικων αργοτερα θα αλλαξεις ενω το monitor θα σου μεινει(οπως και τα παιχνιδια)αρα μην κολλας σε λεπτομερειες.

Δημοσ.

Κοντή δεν είναι; Καλύτερα να πας σε 1440 κάθετο.

Στην 2560x1080 έχεις κινηματογραφική αίσθηση, είναι πιο πλατιά. Στο 21:9 (2560x1080) έχεις παραπάνω ~34% επιφάνεια. 

Το 2560x1440 είναι 16:9 (σχέση μήκους/ύψους), που είναι άλλα ~34% κάθετα.

Αυτή η παραπάνω επιφάνεια, μεταφράζεται σε παραπάνω pixel.. Που μεταφράζεται σε πτώση γραφικών ή/και framerate.

Και ναι, αν πάρει 25" UltraWide (2560x1080) θα είναι μικρή στο ύψος, σαν 22" 16:9 σε ύψος. Αν πάει σε 29" UltraWide θα είναι σαν 24" 16:9 σε ύψος.

Το πλάτος μιας τυπικής 16:9 είναι ~50-55 εκ. ενώ μιας UltraWide είναι ~75 εκ.

• Like 1
Δημοσ.

Στην 2560x1080 έχεις κινηματογραφική αίσθηση, είναι πιο πλατιά. Στο 21:9 (2560x1080) έχεις παραπάνω ~34% επιφάνεια. 

Το 2560x1440 είναι 16:9 (σχέση μήκους/ύψους), που είναι άλλα ~34% κάθετα.

Αυτή η παραπάνω επιφάνεια, μεταφράζεται σε παραπάνω pixel.. Που μεταφράζεται σε πτώση γραφικών ή/και framerate.

Και ναι, αν πάρει 25" UltraWide (2560x1080) θα είναι μικρή στο ύψος, σαν 22" 16:9 σε ύψος. Αν πάει σε 29" UltraWide θα είναι σαν 24" 16:9 σε ύψος.

Το πλάτος μιας τυπικής 16:9 είναι ~50-55 εκ. ενώ μιας UltraWide είναι ~75 εκ.

ευχαριστώ πολύ για την επεξήγηση. Είχα την εντύπωση ότι στο ύψος (εξωτερική διάσταση οθόνης) είναι ίδιες. Σε 1440 σίγουρα θέλεις και καλή κάρτα αν παίζεις στη μέγιστη ανάλυση. Αν και δεν είμαι οπαδός του 1080 η 29'' Ultra wide δίνει την καλύτερη εμπειρία.

Δημοσ.

Η 29αρα ειναι 100 ευρω πανω αυτο ειναι το προβλημα μου οποτε με βλεπω να παιρνω την 25αρα που εχει καλη τιμουλα.Τωρα μιας και ηδη εχω οθονη 21 ιντσων δεν νομιζω να μου φανει μικρη η ultrawide ετσι και αλλιως την θελω περισσοτερο για παιχνιδια που απαιτουν ποντικι και πληκτρολογιο η που βολευουν περισσοτερο με ποντικι και πληκτρολογιο...τωρα τα υπολοιπα παιχνιδια και τις ταινιες ετσι και αλλιως τα βαζω σε μια 42'' που εχω.Α και κατι αλλο που ξεχασα να ρωτησω ξερετε αν χρειαζομαι κανενα ειδικο καλωδιο για να βγαλω αναλυση 2560χ1080 η γινεται με ενα απλο HDMI?

Δημοσ.

Μην την πάρεις αν σε ενδιαφέρουν κυρίως τα παιχνίδια. Από τη μία ή οθόνη είναι μικρή, από την άλλη η ανάλυση είναι πολύ μεγάλη για την κάρτα σου (970 / 390 θέλει για υψηλά fps με καλά γραφικά).

• Like 2
Δημοσ.

Τελος παντων με την R7 270 καλα θα εισαι και σε 2560x1080 βεβαια ουτως ή αλλως καρτα γραφικων αργοτερα θα αλλαξεις ενω το monitor θα σου μεινει(οπως και τα παιχνιδια)αρα μην κολλας σε λεπτομερειες.

Καλα αν κανω πως ανεβαζω Msaa και το virtual resolution που εχει στα φουλ ουτε 15fps δεν θα βγαζω xD

Μην την πάρεις αν σε ενδιαφέρουν κυρίως τα παιχνίδια. Από τη μία ή οθόνη είναι μικρή, από την άλλη η ανάλυση είναι πολύ μεγάλη για την κάρτα σου (970 / 390 θέλει για υψηλά fps με καλά γραφικά).

Εκανα καποια τεστακια στα παιχνιδια μου ανεβασα την αναλυση σε 2560χ1440 χωρις να εχω βεβαια 2κ μονιτορ και τα παιχνιδια ετρεχαν αρκετα καλα δηλαδη ειχα καμια 10αρια αντε 15 fps λιγοτερα απο οτι ειχα σε 1080p οποτε με την 2560χ1080 οθονη θα χανω ακομα λιγοτερα fps...και στη χειροτερη ριχνω λιγο τα γραφικα απο ultra σε high η medium.

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρα ειναι η οθονη στα χρηματα αυτα.Ουτε ο αλλος οπως βλεπεις εχει τις τρελες απαιτησεις με 2 παιχνιδια που παιζει περισστερο και με R9 270.Αλλωστε οπως το γραψα λογικα καποια στιγμη μπορει και φετος(οταν βγουν οι νεες καρτες)να παει σε αλλη καρτα,δεν μπορει να ειναι συνεχεια με την R9 270.

Αλλωστε για το παραπανω που γραφεις,ουτε οι 2 αυτες καρτες αρκουν. Εδω Rise of the tomb raider σε 1080p και ουτε καν η 980ti δεν ειχε σταθερα 60fps. Και στο GTA V ουτε καν με 970 δεν μπορει να τα εχει ολα στο full σε 1080p

Και σιγα και τις απαιτησεις που εχουμε πλεον στα γραφικα με τα console ports για να πρεπει να αγοραζουμε και ακριβες καρτες.

Δημοσ.

Η καρτα σιγουρα καποια στιγμη θα αλλαχτει με καμια GTX 970 αφου ειναι το μονο εξαρτημα που μου μενει να αναβαθμησω.Απλα ηθελα να σιγουρευτω οτι για οσο θα εχω την 270 θα μπορω τουλαχιστον να παιξω αξιοπρεπως στην καινουρια οθονη.

Δημοσ.

Η καρτα σιγουρα καποια στιγμη θα αλλαχτει με καμια GTX 970 αφου ειναι το μονο εξαρτημα που μου μενει να αναβαθμησω.Απλα ηθελα να σιγουρευτω οτι για οσο θα εχω την 270 θα μπορω τουλαχιστον να παιξω αξιοπρεπως στην καινουρια οθονη.

Συγγνώμη κιόλας, αλλά με τις νέες GPU στο ορίζοντα, είτε AMD ή Nvidia, θα πας για μια 970?

Και εγώ με την 760, ζορίζομαι στα 1440 που έχω, αλλά σκέφτηκα ότι θα αλλάξω GPU από το καλοκαίρι και μετά!

Δημοσ.

Συγγνώμη κιόλας, αλλά με τις νέες GPU στο ορίζοντα, είτε AMD ή Nvidia, θα πας για μια 970?

Και εγώ με την 760, ζορίζομαι στα 1440 που έχω, αλλά σκέφτηκα ότι θα αλλάξω GPU από το καλοκαίρι και μετά!

Ρωτας αν ο αλλος εχει χρηματα για να τα σκασει χοντρα για 400-450αρες(μπορει και παραπανω)που θα ζηταει η 1070 τον πρωτο καιρο???Αντιθετως θα βρισκεις συντομα στις αγγελιες 970 με εγγυηση στα 250-270ευρω. Μην ξεχνας οτι υπαρχει λογος που εχει την R9 270 και ουτε καν μια R9 380 πχ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...