Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια θα θελα την γνωμη βοηθεια σχετικα με αγορα κινιτου,εχω μπερδευτει απο τα reviews και τα specs και τα σχολια που κανει ο καθενας. δινω μεχρι 200ε οριακα,τωρα εχω ενα s3mini αλλα δεν τραβαει οπως θελω,να παω σε νοτε3 μεταχειρο η καποιο καινουργιο? κορεα η κινα? samsung lg η  xiaomi doogee lenovo? θελω κινητο που θα το κρατησω καιρο δεν αλλαζω συχνα αν κανει την δουλεια που θελω,πολυ ιντερνετ φωτος δουλευω κυριως. ευχαριστω.

Δημοσ.

θελω αγορα απο ελλαδα αποκλειστικα δεν θελω να μπλεξω με τετοια,με το θεμα σερβις με τα κινεζικα τι γινεται εχω διαβασει αρκετα κακα το ιδιο και για την ποιοτητα χαρακτηριστικων που δινουν πχ καμερα.

Δημοσ.

Στα λεφτά αυτά ότι βρεις θα είναι χειρότερο από το Xiaomi. Τα κινεζικα υστερουν στην καμερα στην νυχτερινή, χωρίς φλας λήψη, μόνο. Σερβις, εάν χαλάσουν που τα Xiaomi ειναι σκυλιά, ναι πάει πίσω Κίνα. Εδώ θα τρέχεις στην Αρβάτο...

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι σημαντικο θεμα η εγγυηση οποτε μην τον αδικεις. Εγω απο ελλαδα σε αυτα τα λεφτα θα επαιρνα κατι σε motorola

Δημοσ.

Ολο το βραδυ και λογω δουλειας εψαχνα στο νετ διαβαζα διαβαζα ζαλιστηκα(ποιο ευκολα περνεις αμαξι λολ) ενιγουει κατεληξα σε 5κινητα ψιλο σιγουρακια,πιστευω δλδ,lg zero,huawei p8 lite,zte blade s6 kai zte blade a570,motorola moto g(3d gen) απο οσα διαβαζα ολα εχουν τα θεματακια τους(ελαχιστα το lg) οι τιμες ειναι απο 148ευρω μεχρι 170ευρω. Κατεληξα σε αυτα μιας και ειναι αμεσα λειτουργισμιμα χωρις να βαζω ρομ ελληνικα (δεν ξερω κιολας πως) κτλπ και με ελληνικα σερβις(εκτος και κανω λαθος για τα ζτε με ρομ) τι να κανω???

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με μόλις 15 (!!!) ευρώ παραπάνω πας σε αυτό εδώ:http://www.skroutz.gr/s/5578987/Motorola-Moto-X-2nd-Gen-16GB.html το οποίο είναι επίπεδα ανώτερο σε όλα (ΙΣΩΣ εκτός της μπαταρίας), από αυτά που αναφέρεις.

Επεξ/σία από AlienTechGR
  • Like 1
Δημοσ.

Ολο το βραδυ και λογω δουλειας εψαχνα στο νετ διαβαζα διαβαζα ζαλιστηκα(ποιο ευκολα περνεις αμαξι λολ) ενιγουει κατεληξα σε 5κινητα ψιλο σιγουρακια,πιστευω δλδ,lg zero,huawei p8 lite,zte blade s6 kai zte blade a570,motorola moto g(3d gen) απο οσα διαβαζα ολα εχουν τα θεματακια τους(ελαχιστα το lg) οι τιμες ειναι απο 148ευρω μεχρι 170ευρω. Κατεληξα σε αυτα μιας και ειναι αμεσα λειτουργισμιμα χωρις να βαζω ρομ ελληνικα (δεν ξερω κιολας πως) κτλπ και με ελληνικα σερβις(εκτος και κανω λαθος για τα ζτε με ρομ) τι να κανω???

Απο αυτα που αναφερεις, το καλυτερο για μενα ειναι το P8 Lite

Και η προταση που εκανε ο φιλος απο πανω επισης πολυ καλη

Δημοσ.

Με μόλις 15 (!!!) ευρώ παραπάνω πας σε αυτό εδώ:http://www.skroutz.gr/s/5578987/Motorola-Moto-X-2nd-Gen-16GB.html το οποίο είναι επίπεδα ανώτερο σε όλα (ΙΣΩΣ εκτός της μπαταρίας), από αυτά που αναφέρεις.

Και στο cpu χωλαινει.Κακο vfm οταν η εκδοση με το 1gb βγαινει "σχεδων" μιση τιμη.

Εαν σε ενδιαφερει το moto g και θελεις 2gb ram αποψη μου ειναι να περιμενεις να εμφανιστει το moto g4 που θα παιζει στα ιδια χρηματα με 5,5 fhd οθονη και οκταπυρηνο snap 617.

Δημοσ.

Και στο cpu χωλαινει.Κακο vfm οταν η εκδοση με το 1gb βγαινει "σχεδων" μιση τιμη.

Εαν σε ενδιαφερει το moto g και θελεις 2gb ram αποψη μου ειναι να περιμενεις να εμφανιστει το moto g4 που θα παιζει στα ιδια χρηματα με 5,5 fhd οθονη και οκταπυρηνο snap 617.

Το Moto X 2nd gen ήθελα να γράψω... Λάθος μου.
  • Like 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...