Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. ARCTIC SILVER 5 vs ARCTIC MX-4 ? Βλέπω καλά σχόλια και για τις 2. Το θέμα είναι ότι έχω τεστάρει μονο την ARCTIC SILVER 5  . Εάν ξέρει κάποιος να μου προτείνει την πιο καλή λύση.

PS: Soz για τον τίτλο 

Δημοσ.

Απλά είδα ένα σχόλιο κάτω από την MX. Συγκεκριμένα (Μετα από 30 λεπτα Call of Duty Ghosts Multiplayer i7 4790k: 37 βαθμοί (απο 55 με Arctic Silver 5) , MSI R9 280X : 56 Βαθμοί (από 70) Εβαλα την παστα αυτή κ στα δύο και οι θερμοκρασιες είναι τεσσερις ωρες μετά την τοποθέτηση...)

Και είπα να ρωτήσω μήπως ισχυει κάτι τέτοιο

Δημοσ.

Ίδιες θερμοκρασίες θα έχεις. Έχοντας χρησιμοποιήσει και τις δύο μπορώ να πω ότι η MX-4 με βόλεψε καλύτερα γιατί είναι πιο ευκολοδούλευτη.

Δημοσ.

Ίδιες θερμοκρασίες θα έχεις. Έχοντας χρησιμοποιήσει και τις δύο μπορώ να πω ότι η MX-4 με βόλεψε καλύτερα γιατί είναι πιο ευκολοδούλευτη.

Ok ευχαριστώ για την πληροφορία.  Απότι βλέπω είναι και σε τιμή πιο προσιτή !

MX 4 με κλειστα ματια.

πωλητης της εταιρίας :P

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ χρησιμοποιώ την silver 5 και σε σχέση με αυτές που χρησιμοποιούσα είδα -5 σε full load MAX 80 me 30% περιστροφή στους ανεμιστήρες. Σε idle πάνω απο 32 δεν πάει με χαμηλότερη τους 25 βαθμούς. Όλα αυτά σε CPU XEON x5680 130 TDP

όταν λες πιο ευκολοδούλευτη τι εννοείς; Την απλώνεις σε όλη την επιφάνεια; Εγώ απλά βάζω στο κέντρο. Απλώνεται μόνη της (λόγο πίεσης) όταν κουμπώσει ο επεξεργαστής.

• Like 1
Δημοσ.

Και γω αυτό κάνω, δεν την απλώνω αλλά φαίνεται όταν την τοποθετείς. Είναι πιο 'ρευστή'..αν μπορώ να το πω έτσι. Μου φαίνεται κιόλας ότι η Artic Silver 5 σαν να ξεραίνεται πιο εύκολα γενικά. Έχω χρησιμοποιήσει και την Noctua NH-T1 η οποία είναι κι αυτή πολύ καλή αλλά εφόσον η MX-4 είναι φθηνότερη, χρησιμοποιώ αυτήν.

• Like 1
Δημοσ.

Και γω αυτό κάνω, δεν την απλώνω αλλά φαίνεται όταν την τοποθετείς. Είναι πιο 'ρευστή'..αν μπορώ να το πω έτσι. Μου φαίνεται κιόλας ότι η Artic Silver 5 σαν να ξεραίνεται πιο εύκολα γενικά. Έχω χρησιμοποιήσει και την Noctua NH-T1 η οποία είναι κι αυτή πολύ καλή αλλά εφόσον η MX-4 είναι φθηνότερη, χρησιμοποιώ αυτήν.

Θα το έχω υπόψιν το κατά πόσο γρήγορα ξεραίνεται που λές,  κατα το τέλος της χρονιάς που κάνω την προβλεπόμενη συντήρηση. Παρήγγειλα και την ΜΧ4 τώρα. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Καλά δε χρειάζεται τόσο σύντομα, μέσα σε λίγους μήνες δηλαδή. Ας πούμε εγώ έχω να αλλάξω θερμοαγώγιμη πάστα πάνω από χρόνο και δε με βλέπω να αλλάζω πριν το τέλος της χρονιάς. Εφόσον οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές δεν υπάρχει λόγος. Στην gpu μου άλλαξα πρόσφατα γιατί από τότε που την αγόρασα (3 χρόνια) δεν της είχα αλλάξει και ενώ σε idle δεν παρατήρησα καμία διαφορά, σε load έχω 8-10 βαθμούς κάτω. Είχε γίνει τσιμέντο η παλιά  :-(

• Like 1
Δημοσ.

Καλά δε χρειάζεται τόσο σύντομα, μέσα σε λίγους μήνες δηλαδή. Ας πούμε εγώ έχω να αλλάξω θερμοαγώγιμη πάστα πάνω από χρόνο και δε με βλέπω να αλλάζω πριν το τέλος της χρονιάς. Εφόσον οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές δεν υπάρχει λόγος. Στην gpu μου άλλαξα πρόσφατα γιατί από τότε που την αγόρασα (3 χρόνια) δεν της είχα αλλάξει και ενώ σε idle δεν παρατήρησα καμία διαφορά, σε load έχω 8-10 βαθμούς κάτω. Είχε γίνει τσιμέντο η παλιά :-(

Τι περιμενεις.Οι εταιριες βαζουν οτι παστες να ναι.

Εγω σε nvidia καρτα της gigabyte 7 χρονων αλλαξα παστα και ηταν ακομα υγρη η παλια.

Δημοσ.

Γράφω εδω για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα. Αλλαξα την πάστα του υπλογιστή με μια που μου πρότειναν σε γνωστό καταστημα αλλά η θερμοκρασία αντι να κατέβει ανέβηκε. Την έβαλα μονος μου, παίζει να έκανα κάποια βλακεία ή μπορεί η παστα να μην είναι καλή? (konig είναι η μάρκα)

• Like 1
Δημοσ.

Λογικά ή έβαλες μεγάλη ποσότητα ή δε πάτησε καλά η ψύκτρα. Όταν έβαζες την πάστα φαινόταν ρευστή ή ήταν τσιμέντο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...