Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Εχω δυο πληκτρολογια σαν της εικονας HP Wireless Elite Keyboard αγορασμενα παλια απο ebay καπου 30 ευρω το καθενα αλλα λογω χρησης καποια κουμπια κολανε και θελουν πιο δυνατο πατημα. Δοκιμασα με σπρευ αερα , με κμπρεσερακι απο αυτα που καθαριζουμε pc αλλα χωρις ικανοποιητικο αποτελεσμα και δεν υπαρχουν στην ελληνικη αγορα . Καποια αλλη ιδεα για καθαρισμα ? Ευχαριστω.
Pstathece Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Εχω δυο πληκτρολογια σαν της εικονας HP Wireless Elite Keyboard αγορασμενα παλια απο ebay καπου 30 ευρω το καθενα αλλα λογω χρησης καποια κουμπια κολανε και θελουν πιο δυνατο πατημα. Δοκιμασα με σπρευ αερα , με κμπρεσερακι απο αυτα που καθαριζουμε pc αλλα χωρις ικανοποιητικο αποτελεσμα και δεν υπαρχουν στην ελληνικη αγορα . Καποια αλλη ιδεα για καθαρισμα ? Ευχαριστω. Τα πληκτρα ειναι σαν λαπτοπ.Αρα με ΠΟΛΥ προσοχη τα βγαζεις ενα ενα και μετα φυσας με κομπρεσερ αερα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Ναι ετσι και για αυτο μου αρεσουν ειναι αλλα φοβαμαι να τα βγαλω μηπως και τα καταστρεψω .
dancer_69 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 δεν ξέρω αν είναι το ίδιο μοντέλο, αλλά αυτό μπορεί να σε βοηθήσει: 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 δεν ξέρω αν είναι το ίδιο μοντέλο, αλλά αυτό μπορεί να σε βοηθήσει: Ευχαριστω αλλα αν δοκιμασω το μονο σιγουρο ειναι οτι ...δεν θα δουλευει μετα !!!
dancer_69 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Ευχαριστω αλλα αν δοκιμασω το μονο σιγουρο ειναι οτι ...δεν θα δουλευει μετα !!! Γιατί να μη δουλεύει? Δεν είναι και τόσο πολύπλοκο. Μερικές βίδες βγάζεις μια μεμβράνη που έχει πάνω από τα πλήκτρα και μετά τα καθαρίζεις. Αν είναι όλα μαζί όπως φαίνεται στο βίντεο είναι δυσκολότερο να κάνεις και ζημιά. Λίγο προσοχή θέλει μόνο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Γιατί να μη δουλεύει? Δεν είναι και τόσο πολύπλοκο. Μερικές βίδες βγάζεις μια μεμβράνη που έχει πάνω από τα πλήκτρα και μετά τα καθαρίζεις. Αν είναι όλα μαζί όπως φαίνεται στο βίντεο είναι δυσκολότερο να κάνεις και ζημιά. Λίγο προσοχή θέλει μόνο. Συμφωνω απλα "δεν πιανουν" τα χερια μου οποτε αν βρω φιλο να βοηθησει θα το κανω γιατι ειναι παρα πολυ καλο πληκτρολογιο για τα γουστα μου βεβαια .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα