Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω δυο πληκτρολογια σαν της εικονας HP Wireless Elite Keyboard  αγορασμενα παλια απο ebay καπου 30 ευρω το καθενα  αλλα λογω χρησης καποια κουμπια κολανε και θελουν πιο δυνατο πατημα.

Δοκιμασα με σπρευ αερα , με κμπρεσερακι απο αυτα που καθαριζουμε pc αλλα χωρις ικανοποιητικο αποτελεσμα και δεν υπαρχουν στην ελληνικη αγορα .

Καποια αλλη ιδεα για καθαρισμα ? Ευχαριστω.

post-40980-0-81827800-1463227524_thumb.jpg

Δημοσ.

Εχω δυο πληκτρολογια σαν της εικονας HP Wireless Elite Keyboard  αγορασμενα παλια απο ebay καπου 30 ευρω το καθενα  αλλα λογω χρησης καποια κουμπια κολανε και θελουν πιο δυνατο πατημα.

Δοκιμασα με σπρευ αερα , με κμπρεσερακι απο αυτα που καθαριζουμε pc αλλα χωρις ικανοποιητικο αποτελεσμα και δεν υπαρχουν στην ελληνικη αγορα .

Καποια αλλη ιδεα για καθαρισμα ? Ευχαριστω.

Τα πληκτρα ειναι σαν λαπτοπ.Αρα με ΠΟΛΥ προσοχη τα βγαζεις ενα ενα και μετα φυσας με κομπρεσερ αερα.

Δημοσ.

δεν ξέρω αν είναι το ίδιο μοντέλο, αλλά αυτό μπορεί να σε βοηθήσει:

Ευχαριστω αλλα αν δοκιμασω το μονο σιγουρο ειναι οτι ...δεν θα δουλευει μετα !!!

Δημοσ.

Ευχαριστω αλλα αν δοκιμασω το μονο σιγουρο ειναι οτι ...δεν θα δουλευει μετα !!!

Γιατί να μη δουλεύει? Δεν είναι και τόσο πολύπλοκο. Μερικές βίδες βγάζεις μια μεμβράνη που έχει πάνω από τα πλήκτρα και μετά τα καθαρίζεις. Αν είναι όλα μαζί όπως φαίνεται στο βίντεο είναι δυσκολότερο να κάνεις και ζημιά. Λίγο προσοχή θέλει μόνο. 

Δημοσ.

Γιατί να μη δουλεύει? Δεν είναι και τόσο πολύπλοκο. Μερικές βίδες βγάζεις μια μεμβράνη που έχει πάνω από τα πλήκτρα και μετά τα καθαρίζεις. Αν είναι όλα μαζί όπως φαίνεται στο βίντεο είναι δυσκολότερο να κάνεις και ζημιά. Λίγο προσοχή θέλει μόνο. 

Συμφωνω απλα "δεν πιανουν" τα χερια μου οποτε αν βρω φιλο να βοηθησει θα το κανω γιατι ειναι παρα πολυ καλο πληκτρολογιο για τα γουστα μου βεβαια .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...