7nisiotis Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Οτι το ρευμα εφτασε στο καφαο.η οπτικη ινα ομως εφτασε? Δε το ξέρω αυτο :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 αν δεν εχει γινει και αυτο τοτε παλι περιμενεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dotas_86 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Καλησπερα! Στην εθνικη Λευκιμμης συνεχεια απο τα 3 γεφυρια, μπορω να επιβεβαιωσω την υπαρξη 2 ακομα καμπινων. Μια απεναντι απο την ΕΡΤ στο δρομο- στενακι κολλητα στο κτιριο και μια ακομα διπλα απο τα Jumbo. Μιας και φαινεται οτι επεκτεινονται προς Βρυωνη- Χρυσιδα, λογικα θα εμφανιστουν και αλλες συντομα. Δεν φαινεται να εχουν ρευμα ή οπτικη ινα οποτε εν αναμονη... Μια ερωτηση εαν ξερει καποιος, στο ΜΕΤΡΟ διπλα, εχουν μια ακομα καμπινα η οποια δεν μπορω να αναγνωρισω εαν ειναι παλιου τυπου ή VDSL μιας και δεν μοιαζει σε καμια απο τις 2. Ειναι αρκετα πιο ογκωδης και πλατυα. Εχει κανεις ιδεα εαν ειναι VDSL; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 το παλιο καφαο εχει κατι σαν κλειδαρια στην μεση.το καινουριο ειτε διπλο ειτε τριπλο ειναι σαν Rack και ανοιγει οπως ενα rack και γραφει και οτε πανω.και στο πλαι αν θυμαμαι καλα υπαρχει και κατι που ειναι για τα ρευματα σαν μικρο compartment.μπορει να ειναι καμπινα παροχου .μια φωτογραφια θα βοηθουσε.εκτος αν ειναι Mini dslam. Καλησπερα! Στην εθνικη Λευκιμμης συνεχεια απο τα 3 γεφυρια, μπορω να επιβεβαιωσω την υπαρξη 2 ακομα καμπινων. Μια απεναντι απο την ΕΡΤ στο δρομο- στενακι κολλητα στο κτιριο και μια ακομα διπλα απο τα Jumbo. Μιας και φαινεται οτι επεκτεινονται προς Βρυωνη- Χρυσιδα, λογικα θα εμφανιστουν και αλλες συντομα. Δεν φαινεται να εχουν ρευμα ή οπτικη ινα οποτε εν αναμονη... Μια ερωτηση εαν ξερει καποιος, στο ΜΕΤΡΟ διπλα, εχουν μια ακομα καμπινα η οποια δεν μπορω να αναγνωρισω εαν ειναι παλιου τυπου ή VDSL μιας και δεν μοιαζει σε καμια απο τις 2. Ειναι αρκετα πιο ογκωδης και πλατυα. Εχει κανεις ιδεα εαν ειναι VDSL; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Ρε παιδια αργα η γρηγορα θα χουμε VDSL μην κανετε ετσι και μιλαει ο topic starter... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dotas_86 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 το παλιο καφαο εχει κατι σαν κλειδαρια στην μεση.το καινουριο ειτε διπλο ειτε τριπλο ειναι σαν Rack και ανοιγει οπως ενα rack και γραφει και οτε πανω.και στο πλαι αν θυμαμαι καλα υπαρχει και κατι που ειναι για τα ρευματα σαν μικρο compartment.μπορει να ειναι καμπινα παροχου .μια φωτογραφια θα βοηθουσε.εκτος αν ειναι Mini dslam. Θα βγαλω φωτο αυριο που θα περασω. Ειναι σχεδον 2 φορες το μεγεθος νεας καμπινας, και σε πλατος και σε υψος. Δεν γραφει τιποτα απολυτως πανω αλλα εχω δει παρα πολλες φορες τεχνικους του ΟΤΕ εκει να κανουν εργασιες. Σημερα ειδα 1 ακομα καμπινα VDSL στην Καστανια πανω στην στροφη ακριβως μετα τον Γιαννιτση. Επισης στην καμπινα στο Jumbo το πρωι τεχνικος του ΟΤΕ εκανε εργασιες (Ισως συνδεει την οπτικη). Ρε παιδια αργα η γρηγορα θα χουμε VDSL μην κανετε ετσι και μιλαει ο topic starter... Πως κανουμε δηλαδη; Απλα ενημερωνω για τις νεες τοποθετησεις και εχω και μια απορια. Λογω δουλειας, χρειαζομαι μεγαλυτερο upload speed που αυτη τη στιγμη, ειτε μεσω 3G/4G ειτε μεσω VDSL γινεται. Λογικο να περιμενω πως και πως. Οπως και να χει, ο καθενας το θελει για τους λογους του και η ενημερωση δεν βλαπτει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Θα βγαλω φωτο αυριο που θα περασω. Ειναι σχεδον 2 φορες το μεγεθος νεας καμπινας, και σε πλατος και σε υψος. Δεν γραφει τιποτα απολυτως πανω αλλα εχω δει παρα πολλες φορες τεχνικους του ΟΤΕ εκει να κανουν εργασιες. Σημερα ειδα 1 ακομα καμπινα VDSL στην Καστανια πανω στην στροφη ακριβως μετα τον Γιαννιτση. Επισης στην καμπινα στο Jumbo το πρωι τεχνικος του ΟΤΕ εκανε εργασιες (Ισως συνδεει την οπτικη). Πως κανουμε δηλαδη; Απλα ενημερωνω για τις νεες τοποθετησεις και εχω και μια απορια. Λογω δουλειας, χρειαζομαι μεγαλυτερο upload speed που αυτη τη στιγμη, ειτε μεσω 3G/4G ειτε μεσω VDSL γινεται. Λογικο να περιμενω πως και πως. Οπως και να χει, ο καθενας το θελει για τους λογους του και η ενημερωση δεν βλαπτει. Ελα γείτονα, έχω επιβεβαιώσει και γω την ύπαρξη καμπίνας απέναντι από την ΕΡΤ, στο δρομάκι καθώς μένω μετά τις νεόκτιστες πολυκατοικίες πιο μέσα. ΑΜΗΝ και ΠΟΤΕ να γίνει το θαύμα να αναβαθμιστούμε καθώς με 4 mbps δε πάει άλλο πραγματικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dotas_86 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Να και η καμπινα που ελεγα. Το βαθος δεν φαινεται και τοσο καλα, ειναι περιπου 1,5 φορα η πορτα (το φυλλο). http://imgur.com/a/Z6r4f Επεξ/σία 1 Μαΐου 2017 από dotas_86 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Να και η καμπινα που ελεγα. Το βαθος δεν φαινεται και τοσο καλα, ειναι περιπου 1,5 φορα η πορτα (το φυλλο). http://imgur.com/a/Z6r4f Πιο πολυ μου φερνει σε τιποτα Mini dslam παρα σε καμπινα.οι λογοι που το λεω ειναι δυο. α.δεν βλεπω να γραφει καποιο νουμερο πανω που να αναφερει το νουμερο του καφαο(Kv) και β.συνηθως τα νεα Kv εχουν διπλη ξεχωριστη πορτα με δυο λαβες για να την ανοιξεις.η μια πλευρα ειναι οι ρεγκλετες και η αλλη πλευρα ειναι το dslam που ανοιγουν ξεχωριστα και οχι μαζι.δυο κλειδαριες δηλαδη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosbax Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Γεια σας γείτονες! Και εγω επιβεβαιωνω την υπαρξη νεου καφαο στον δρομο απεναντι απο την ΕΡΤ. Ο τεχνικός μου είχε πει οτι η αναβάθμιση θα έχει γίνει μέχρι τον Φεβρουάριο....του 17......, 3 μηνες μετά και ακόμα τιποτα. Πάντως το οτι έχουν μπει οι καμπίνες είναι μεγάλο + και δείχνει οτι σε λιγο θα αναβαθμιστεί η περιοχή. PS: Εγω πιάνω 3mbps οχι 4 που διάβασα οτι πιάνετε κάποιοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Γεια σας γείτονες! Και εγω επιβεβαιωνω την υπαρξη νεου καφαο στον δρομο απεναντι απο την ΕΡΤ. Ο τεχνικός μου είχε πει οτι η αναβάθμιση θα έχει γίνει μέχρι τον Φεβρουάριο....του 17......, 3 μηνες μετά και ακόμα τιποτα. Πάντως το οτι έχουν μπει οι καμπίνες είναι μεγάλο + και δείχνει οτι σε λιγο θα αναβαθμιστεί η περιοχή. PS: Εγω πιάνω 3mbps οχι 4 που διάβασα οτι πιάνετε κάποιοι Γείτονα, forthnet έχω, συνδεδμένο στο Αστικό Δίκτυο με έχουν. Με 4.600-4.800kbps πιάνω, μένω μετά τις νεόκτιστες πολικατοικίες ( του Γκόγκα ) στο στενάκι . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
boboakis10 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Εγω ρε παιδια που μενω Περαμα δλδ και εχω 10-12 mbps πρεπει να αισθανομαι αρχοντας ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deadwar Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Εγώ ΧΡΥΣΙΔΑ κοντά στην εκκλησία της Αγίας Κυριακής κάτω από 17mbps δεν πέφτω. Με αυτά που διαβάζω αισθάνομαι βασιλιάς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SugarAddicted Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Μην έχετε μεγάλες ελπίδες οτι αφού άλλαξαν την καμπίνα θα έχουμε και VDSL. Στην περιοχή μου έχουν αλλάξει την καμπίνα τον Ιούλιο του 2016 έχουν δώσει ρεύμα εδώ και 4 μήνες και ακόμα διαθεσιμότητα δεν υπάρχει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Και 10 mbps να έχω σε σχέση με τα ~4-5 που πιάνω τώρα τάμα στον άγιο ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα