Actinidio Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 καλημέρα , η μητρική μου εχει υποδοχη μόνο ένα 4pin για ανεμιστήρες , αλλά το κουτι έχει 2 ανεμιστήρες και αλλο ένα 4pin για τα led του κουτιου. Πως τα συνδέω αυτα πάνω στην μητρικη? ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος και ποιος ο πιο οικονομικός? η μητρική είναι μία asus h110m-k και το κουτί ένα phanteks eclipse p400 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsacali Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 φιλε μας κοροιδευεις? το ιδιο θεμα εχεις ανοιξει εδω http://www.insomnia.gr/topic/609164-psu-fan-%CF%80%CE%AC%CE%BD%CF%89-%CE%AE-%CE%BA%CE%AC%CF%84%CF%89/page-2?do=findComment&comment=54855883 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Actinidio Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Ναι ρε το ξέρω , απλά επειδη μου πρότεινε σε εκείνο το θέμα ένα παιδι να το ανεβάσω εδώ μιας και έχει πιο πολλούς γνώστες στο case modding , αν είναι προβλημα ας διαγραφεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα