benign Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Κανενας i5 δεν ειχε ποτε κατω απο 180 ευρω. Ελεγχω καθε μερα το skroutz και μαλιστα απο τοτε που αρχισαν τα cc περσι, πηραν οι τιμες τους και 30% πανω. Εγω ειμαι απαισιοδοξος για τον απλο λογο.Αν ειχαν στοκ και επρεπε να το πουλησουν με βαση καποια συμφωνια αλλιως θα τους εμενε,θα εγραφαν για να ενημερωσουν τους πελατες '' περιορισμενο εμπορευμα'' στην χαμηλη τιμη προσφορας. Απο την στιγμη που ανανεωσαν την τμη στα 220 ευρω ,οπως ειπωθηκε, δεν βλεπω πως θα παραλαβουν στοκ απο αποθηκη εξωτερικου,λογικα Γερμανια η Ασια και θα το δωσουν τοσο χαμηλα. Θα πουλησουν με ζημια? Και εστω οτι αποφασισαν να το κανουν αυτο για να βελτιωσουν το public image τους, τοτε γιατι ξαναεβαλαν την τιμη στα 220 ευρω? Δεν επρεπε να την αφησουν στα 145? Οταν ενα σοβαρο και εντιμο καταστημα κανει προσφορα,την τηρει εκεινη την στιγμη,μαλλον μας δουλεψαν για να κανουν δωρεαν διαφημιση. Γιατι δεν πηρε κανεις τηλεφωνο να ρωτησει στα ισια τι θα γινει και σε τι τιμη θα παραλαβει?
Fulgore Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Κανενας i5 δεν ειχε ποτε κατω απο 180 ευρω. Ελεγχω καθε μερα το skroutz και μαλιστα απο τοτε που αρχισαν τα cc περσι, πηραν οι τιμες τους και 30% πανω. Αν εννοεις τα τελευταια 2 χρονια ισχυει.Αλλα αν μιλαμε γενικα οχι δεν ισχυει αυτο που λες. Το 2013 που βγηκε και ο i5 4570 της προσφορας μεχρι το 2014 δες εξελιξη τιμων τι τιμη ειχε ο i5 4440 https://www.skroutz.gr/s/3765361/Intel-Core-i5-4440-Box.html Αλλα και ο επομενος i5 4460 ηταν στα ιδια περιπου χρηματα στις αρχες,δηλαδη στα 164περιπου ευρω.
benign Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Αν εννοεις τα τελευταια 2 χρονια ισχυει.Αλλα αν μιλαμε γενικα οχι δεν ισχυει αυτο που λες. Το 2013 που βγηκε και ο i5 4570 της προσφορας μεχρι το 2014 δες εξελιξη τιμων τι τιμη ειχε ο i5 4440 https://www.skroutz.gr/s/3765361/Intel-Core-i5-4440-Box.html Αλλα και ο επομενος i5 4460 ηταν στα ιδια περιπου χρηματα στις αρχες,δηλαδη στα 164περιπου ευρω. Σωστη ενδειξη αλλα ξερεις τι φοβαμαι? Και ρωταω με επιφυλαξη γιατι δεν ξερω πως λειτουργουν τα στατιστικα του Σκρουτζ. Μηπως 2-3 αγνωστα σκουτζομαγαζα ειχαν βαλει για 2-3 μηνες χαμηλη τιμη για κραχτη και μετα οταν τους τηλεφωνουσες σου ελεγαν ''δυστυχως τελειωσαν και μετα σου προσφεραν σε υψηλη τιμη''? Γιατι μου εχει τυχει μερικες φορες αυτο και εκαναν 2 και 3 εβδομαδες μεχρι να διορθωσουν τις παραπλανητικες τιμες.
Fulgore Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Οχι δεν ισχυει αυτο που λες και το επιβεβαιωνω και εγω προσωπικα καθως τοτε ηταν που εφτιαχνα τον υπολογιστη μου και εβλεπα τις τιμες. Απλα τοτε ο κοσμος δεν αγοραζε γιατι νομιζαν οτι θα επεφταν οι τιμες ή οτι θα εβγαινε ο 5820κ στα 240ευρω ξερω γω. Απο τους επομενους επεξεργαστες μετα των πρωτων haswell ειναι που ανεβαιναν οι τιμες. 1
benign Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Οχι δεν ισχυει αυτο που λες και το επιβεβαιωνω και εγω προσωπικα καθως τοτε ηταν που εφτιαχνα τον υπολογιστη μου και εβλεπα τις τιμες. Απλα τοτε ο κοσμος δεν αγοραζε γιατι νομιζαν οτι θα επεφταν οι τιμες ή οτι θα εβγαινε ο 5820κ στα 240ευρω ξερω γω. Απο τους επομενους επεξεργαστες μετα των πρωτων haswell ειναι που ανεβαιναν οι τιμες. Ενταξει εσενα σε εμπιστευομαι απολυτα. (Σε αντιθεση με το Public.)
Fulgore Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Ενταξει εσενα σε εμπιστευομαι απολυτα. (Σε αντιθεση με το Public.) Κοιτα δεν ξερω τι θα κανει τελικα το public αλλα τον εν λογω επεξεργαστη τον ειχα αγορασει τον Ιουνιο του 2013 απο Msystems 197,90.Αρα οποιος παραλαβει ειναι σουπερ η τιμη και μαλιστα αν και επεξεργαστης του 2013 υπαρχουν ακομα αρκετες μητρικες που να μπαινει αυτος και σε καλη τιμη. 1
dimyok Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Κατω του κοστους ειναι , οχι απλα σουπερ η τιμη . Και ειχε και -10% αν τα στειλουν χεστεμας . 1
benign Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Κοιτα δεν ξερω τι θα κανει τελικα το public αλλα τον εν λογω επεξεργαστη τον ειχα αγορασει τον Ιουνιο του 2013 απο Msystems 197,90.Αρα οποιος παραλαβει ειναι σουπερ η τιμη και μαλιστα αν και επεξεργαστης του 2013 υπαρχουν ακομα αρκετες μητρικες που να μπαινει αυτος και σε καλη τιμη. Το ξερω και εγω αυτον εχω και ειναι εξαιρετικος.Τον ηθελα για εναν φιλο μου (που εχει οικονομικες δυσκολιες) και εκανα και εγω παραγγελια αλλα δεν το βλεπω να μας τον δινουν. Ευτυχως που δεν του ειπα τιποτε,θα στεναχωριοταν.
George! Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Που να μην σας έστελναν και μήνυμα ότι θα παραλάβετε σε 3-4 εβδομάδες τι θα λέγατε. Μερικοί πραγματικά δεν είστε με τίποτα ευχαριστημένοι. 2
benign Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Που να μην σας έστελναν και μήνυμα ότι θα παραλάβετε σε 3-4 εβδομάδες τι θα λέγατε. Μερικοί πραγματικά δεν είστε με τίποτα ευχαριστημένοι. Γιατι υπαρχει παρελθον εξαπατησης και ειμαστε δικαιολογημενοι.Αν τηρησουν τα δεοντα θα τους πουμε μπραβο.
BrocasHelm Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Ε μέχρι τότε υπομονή όμως. Ότι είναι να γίνει θα γίνει. Και ανάλογα με το πως θα προχωρήσουν θα προχωρήσουμε κι εμείς ανάλογα (από 5 star reviews σε skroutz etc ως καταγγελίες). 2
marmarinos2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Παιδιά ηρεμία το είπα και πριν μη κάνουμε σαν το ανέκδοτο με το Γρυλο, έστειλαν ενα μηνυμα, αυτό είναι θετικό γιατί αναφέρει συγκεκριμενο χρονικό διαστημα εγώ καλοπροαίρετα τους δίνω και λιγο ακόμα, αν είναι σοβαρή εταιρεια θα παραδώσει τους επεξεργαστές και όλοι θα είναι ευχαριστημένοι ιδιαίτερα αυτοι που πήραμε και το +10% αν όχι δε θέλω να το σκέφτομαι. Είναι απλό, περιμένουμε και βλεπουμε τωρα αν κάποιος το έκανε συνειδητά για κραχτη και τους γύρισε μπούμερανγκ αυτό δε με αφορα, και για να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου το μήνυμα τους δένει ακόμα περισσότερο γιατί ενω χρειαζομουνα το μηχάνημα χτες, λόγω της προσφοράς και του απαντητικου μηνύματος αναγκαστηκα να περιμένω 3-4 εβδομαδες πιέζοντας προθεσμίες σχετικές με τη δουλεια μου και αυτό μπορεί να σημαίνει και απώλεια χρημάτων λόγω της καθυστερησης .
Mr_Terror Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 παντως στο εμαιλ γραφει ξεκαθαρα οτι βρεθηκε το προιον, απλα ο χρονος παραδοσης ειναι μεγαλος.Τεσπα καντε υπομονη.
Salvation81 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 παντως στο εμαιλ γραφει ξεκαθαρα οτι βρεθηκε το προιον, απλα ο χρονος παραδοσης ειναι μεγαλος.Τεσπα καντε υπομονη. Στο email γραφει πως βρεθηκε, το ΠΟΣΑ κομματια βρεθηκαν δεν το γραφει...Ανετα μετα λενε πως τους κρεμασε ο προμηθευτης ενω περιμεναν 100 κομματια πχ και τους εστειλε 10
giorgionats Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Update στο ιστορικό παραγγελιών: Σε αναμονή από προμηθευτή, (Εκτιμώμενη ημ/νία: 14/06/2016) To κακό με αυτή την αναμονή (ή καλο?) είναι οτι αρχίζω να έχω αμφιβολίες για το αν αξίζει για καινούριο σύστημα..δηλαδή επιπλέον αγορά motherboard και 16gb DDR3. Με τα ίδια χρήματα φτιάχνω σύστημα με i3-6100, Z170, 16GB DDR4 και έχω και μια προοπτική αναβάθμισης cpu στο μέλλον. Σύμφωνα και με αυτό το review http://www.techspot.com/review/1087-best-value-desktop-cpu/page4.html η διαφορά είναι ελάχιστη για gaming. (για gpu midrange)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα