Προς το περιεχόμενο

Intel Core i5 4570 - 3.20 GHz 149 euro Public [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και σε μένα 3-4 βδομάδες άντε μεγεια μας. Κατηγορησαμε τους ανθρώπους τζάμπα. Ε ρε και να τρωγαμε άκυρο τι θα γίνονταν...

Ελπιζω σε 3 εβδομαδες να μην στειλουν email πως και καλα το προιον θα αργησει αλλες 2-3 εβδομαδες και αν το θελετε ακομα κλπ κλπ κλπ με την ελπιδα πως πολλοι θα ακυρωσετε.

Εγώ δεν έχω πρόβλημα να περιμένω ακόμα και για Αύγουστο αλλά δε προκειται να τους τον χαρισω

• Απαντ. 248
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και σε μένα ήρθε μύνημα για 3-4 εβδομάδες...(με ποδήλατο θα ερθει....???) οπότε αναμονή...προσωπικά με βολεύει καθώς δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ..

Δημοσ.

Και σ' εμένα το ίδιο γράψανε, ότι ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι 3-4 εβδομάδες.

Δεν έχω πρόβλημα μ' αυτό !

Δημοσ.

προσωπικά δεν με ενοχλεί καθώς δεν βιαζόμουνα για αναβάθμιση (απο Q9650) αλλά αν παίξει καμια προσφορά σε μητρική-μνήμες μέχρι να έρθει, ρισκάρει κανείς να αγοράσει??

• Like 1
Δημοσ.

προσωπικά δεν με ενοχλεί καθώς δεν βιαζόμουνα για αναβάθμιση (απο Q9650) αλλά αν παίξει καμια προσφορά σε μητρική-μνήμες μέχρι να έρθει, ρισκάρει κανείς να αγοράσει??

Εκεί είναι θέμα τώρα....αν το Public εχει what it takes για να κρατήσει την "υπόσχεση" του

• Like 1
Δημοσ.

To email αναφερει οτι βρεθηκε στο δικτυο προμηθευτων μας και ο εκτιμωμενος χρονος παραδοσης ειναι 3-4 εβδομαδες.Δηλαδη το ανωτερο ειναι ενας μηνας.Μπορει να ερθει πολυ νωριτερα.Αφου βρεθηκε αυτο εχει σημασια θα παραλαβετε ολοι σας.

Δημοσ.

Μπορεί να το καθυστερήσουν μέχρις ότου όλα τα μαγαζιά να τον πουλάνε τόσο!

Αν είναι έτσι μετά, δεν τον αγοράζεις. Δεν σε υποχρεώνει κάποιος.

Δημοσ.

Δυσκολα να πεσει η τιμη στα 150.Δεν θυμαμαι να ριχνει τιμες η ιντελ κραταει τις ιδιες τιμες μεχρι να βγει out of stock.Ασε που με την αυξηση του φπα στο 24% + αυξηση σε βενζινη πετρελαιο θα ανεβουν οι τιμες.

• Like 1
Δημοσ.

θα φτιαχνω απο ενα ποπκορν καθε μερα μεχρι να ερθει η στιγμη που θα θυμηθουν τον προμηθευτη τους....χαχαχα

giphy.gif

• Like 3
Δημοσ.

Δυσκολα να πεσει η τιμη στα 150.Δεν θυμαμαι να ριχνει τιμες η ιντελ κραταει τις ιδιες τιμες μεχρι να βγει out of stock

μια εποχη ειχε βγει ο i5 και σε χαμηλοτερη τιμη ,αν θυμαμαι καλα γυρω στα 130-140€ απο πλαισιο μερια...

Δημοσ.

134 euro τον εκανα παραγγελια και μου στειλαν το ιδιο eimail οτι θα ειναι ετοιμος για παραλαβη σε 3-4 εβδομαδες

Δημοσ.

μια εποχη ειχε βγει ο i5 και σε χαμηλοτερη τιμη ,αν θυμαμαι καλα γυρω στα 130-140€ απο πλαισιο μερια...

Ειναι μεμονωμενες περιπτωσεις φιλε μου.Η λαθος τιμες η ξεστοκαρισμα που θελουν να διωξουν.Πριν 2 χρονια παλι το puplic ειχε βγαλει i5 socket 1155 στα 140 ευρω οταν τιμη σκρουτζ ξεκινουσε απο 190 ευρω αν θυμαμαι καλα.

Οπως και να εχει η τιμη του συγκεκριμενου i5 ειναι καλη με τα σημερινα δεδομενα, και πιστευω θα φερθει σωστα το καταστημα και θα τους δωσει.Καντε υπομονη.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...