Προς το περιεχόμενο

Intel Core i5 4570 - 3.20 GHz 149 euro Public [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν βλέπω φως στο τουνελ και νομίζω ότι είναι εις βαρος τους όσον αφορά το μαγαζί...μετά απο 3 μέρες κατήντησε κουραστικό και έχω φτάσει σε σημείο να σκέφτομαι ότι ίσως είναι καλύτερο το άκυρο....θα πάω να πάρω αυτα που θέλω απο κάποιο ΑΛΛΟ μαγαζί που θα ξέρει τι του γίνεται....

Στο κάτω κάτω της γραφής θα αναγκαζόμουν να αλλάξω πλατφόρμα οπότε θα δώσω κατι παραπάνω και θα πάω σε 1151

• Απαντ. 248
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όσες φορές έχω παραγγείλει από προσφορές στα public και έχω πάρει πληκτρολόγιο ασύρματο ,flash drive,ssd ,σκληρό φορητό και δεν θυμάμαι τι άλλο ,δε μου έδωσαν ποτέ άκυρο....γνώμη μου να περιμένεις....

Δημοσ.

Και εγω πιστευω για να καθυστερουν , δεν θα πεσει ακυρο (τουλαχιστον στους περισσοτερους). Ψυχραιμια. Ηταν κατοπιν παραγγελιας και αρα ειναι λογικη η καθυστερηση.

Δημοσ.

Σωστός ο jokerakias, δεν είναι λογικό να υπάρχει γκρίνια και βιασύνη από την στιγμή που το προϊόν ήταν κατόπιν παραγγελίας και χωρίς για την ώρα να έχει πέσει κανένα άκυρο.

Δημοσ.

παίζει να τον έστειλαν και να μην μας είπαν τπτ? εμένα με ήρθε μνμ απο elta courier ότι μου ήρθε κάτι αλλα δεν ξέρω αν είναι αυτό δεν έχω παραγγείλει πάντως τπτ άλλο ?

Δημοσ.

Είμαι της ενημερωσης ...δεν με πειράζει να περιμένω αρκεί να ξέρω οτι έχει δρομολογηθεί...στο κάτω κάτω της γραφής απο τον επόμενο μήνα μαλλον θα γίνει εγκατάσταση :)....

Δημοσ.

παίζει να τον έστειλαν και να μην μας είπαν τπτ? εμένα με ήρθε μνμ απο elta courier ότι μου ήρθε κάτι αλλα δεν ξέρω αν είναι αυτό δεν έχω παραγγείλει πάντως τπτ άλλο ?

nescafe θα είναι...

• Like 2
Δημοσ.

Ε αφου περιμένουμε που περιμένουμε μας κερνανε και κανένα καφεδάκι B)

Πάντως αφου το προϊον ειναι ακόμα στη σελίδα τους άρα μάλλον δεν ειναι άκυρο απλά θ' αργήσει να έρθει. Ετσι θέλω να πιστεύω....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λογικα σημερα μεχρι αυριο πρεπει να ενημερωσουν για την διαθεσιμοτητα.

Ετσι γραφει στο σιτε.Κατοπιν παραγγελιας - Ενημερωση διαθεσιμοτητας εντος 3 εργασιμων ημερων.

Επεξ/σία από Mr_Terror
Δημοσ.

Ελπιζω σε 3 εβδομαδες να μην στειλουν email πως και καλα το προιον θα αργησει αλλες 2-3 εβδομαδες και αν το θελετε ακομα κλπ κλπ κλπ με την ελπιδα πως πολλοι θα ακυρωσετε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...