teo20net Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Έχει ενσωματωμένα τραγικά ή κάνω λάθος; Για HTPC που σκέφτομαι να στήσω λέω να χτυπήσω ένα κομμάτι. Αν τρέχει 50-60 fps τα σύγχρονα moba θα με καλύψει.
benign Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Έχει ενσωματωμένα τραγικά ή κάνω λάθος; Για HTPC που σκέφτομαι να στήσω λέω να χτυπήσω ένα κομμάτι. Ασφαλως,εγω χτυπησα ενα για ενα φιλο μου που εχει οικονομικες δυσκολιες,θα τον βολεψει πολυ.Ελπιζω να μην μας κοροιδεψουν γιατι θα τους δυσφημισω αγρια. 3
forgotten Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Ασφαλως,εγω χτυπησα ενα για ενα φιλο μου που εχει οικονομικες δυσκολιες,θα τον βολεψει πολυ.Ελπιζω να μην μας κοροιδεψουν γιατι θα τους δυσφημισω αγρια. και τι θα καταλαβουν,αγαπημενη τακτικη ολων πλεων ειναι να κανουν μια προσφορα και να μην την τιμουν στο τελος,το βλεπω ομως το σεναριο καποιοι θα αγορασουν 3-4 και θα τους πουλανε αργοτερα 180+ edit αν καποιος μπορει ας μου αγορασει εναν στη τιμη που λενε και θα μαι σαλονικη στις 19 να του δωσω τα λεφτα να τον παρω μια και δεν με αφηνει να τον παρω απο κυπρο 2
teo20net Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Ασφαλως,εγω χτυπησα ενα για ενα φιλο μου που εχει οικονομικες δυσκολιες,θα τον βολεψει πολυ.Ελπιζω να μην μας κοροιδεψουν γιατι θα τους δυσφημισω αγρια. Γιατί πάει και παρακάτω η φήμη του Public; Αυτή τη φορά πάντως πιστεύω ότι η προσφορά ισχύει κανονικά. Έχει ενημερωθεί και η τιμή στο skroutz. 2
paylidis Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Παρομοίως.. Μηπως σας ειχαν ριξει καποιο ακυρο και ειχατε αυτοματη εκπτωση; Εγω ειχα ενα δωροκουπονι και το χρησιμοποιησα, ελπιζω να μη φαμε ακυρο και χαθει κ το κουπονι 2
teo20net Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Μηπως σας ειχαν ριξει καποιο ακυρο και ειχατε αυτοματη εκπτωση; Εγω ειχα ενα δωροκουπονι και το χρησιμοποιησα, ελπιζω να μη φαμε ακυρο και χαθει κ το κουπονιΚάποια στιγμή είχαν δώσει 10% για την επόμενη αγορά άλλα πότε δεν ενημέρωσαν τον κόσμο. Λογικά όσοι έχουν έκπτωση είναι από τότε, πάει κανένας χρόνος τώρα. Αν στο ενδιάμεσο δεν αγόρασαν τίποτα από public, τότε παίρνουν αυτήν την προσφορά τώρα.
carolosjk Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Πάντως στο παρελθόν που είχαν βάλει το Razer Deathadder CLG edition από τα 80€ στα 40€ (ξεστοκάρισμα μάλλον) και είχα κάνει παραγγελιά, με πήραν την επόμενη μέρα το πρωί και μου είπαν οτι όταν έκανα την παραγγελιά είχε εξαντληθεί κι από λάθος στο σύστημα την δέχτηκαν και μου έδωσαν έκπτωση 40€ στον λογαριασμό μου στο public για οποιοδήποτε παραγγελία(ακόμα και για 40€)! Φυσικά δεν ξέρω αν θα το κάναν ακόμα κάτι τέτοιο, αλλά περίπου 2 πριν που έγινε, το εκτίμησα πολύ (40€ δωρεάν ) και τελικά τσίμπησα ένα απλό deathadder τότε στα 30€ τελική, όχι κι άσχημα.
runner69 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Ας μπει και το link στο πρωτο post. Μην δινουμε τσαμπα λεφτα στο skroutz σε καθε κλικ. http://www.public.gr/product/computers-and-software/anabathmisi/epeksergastes/intel-core-i5-4570-320-ghz/prod4410399pp/ 3
turbat0s Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Καλή μαγκιά το public. Μαζεύω email και στοιχεία πελατών και την Τετάρτη τους λέω "είχα τρεις διαθέσιμους, τους έδωσα, τελείωσαν, γειά σας".
dobro Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 ^ειδικα ,οταν τον '' εβαλε'' σε προσφορα το μεσημερι της Παρασκευης
jimakos234 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 αξιζει ο συγκεκριμενος για παιχνιδια? Ναι, επιδόσεις 4460 1
Fulgore Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 αξιζει ο συγκεκριμενος για παιχνιδια? Οχι δεν αξιζει i5 δεν θα παιζει ουτε πασιεντζα,καλυτερα παρε ενα i3......Κατι ερωτησεις ρε γμτ οταν ηδη στην προηγουμενη σελιδα εχουν απαντηθει κιολας... 4
ziaba Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Ας μπει και το link στο πρωτο post. Μην δινουμε τσαμπα λεφτα στο skroutz σε καθε κλικ. http://www.public.gr/product/computers-and-software/anabathmisi/epeksergastes/intel-core-i5-4570-320-ghz/prod4410399pp/ και να δίνουμε απευθείας στα public που η σελίδα τους είναι τίγκα στην διατίμηση 1
Mr_Terror Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Οχι δεν αξιζει i5 δεν θα παιζει ουτε πασιεντζα,καλυτερα παρε ενα i3......Κατι ερωτησεις ρε γμτ οταν ηδη στην προηγουμενη σελιδα εχουν απαντηθει κιολας... παλικαρι ηρεμισε και μη γινεσαι επιθετικος.Στην προηγουμενη σελιδα γινονται ερωτησεις γενικα και αοριστα.Για τον συγκεκριμενο ηθελα μια γνωμη.Αλλα και να εχει απαντηθει δεν νομιζω οτι σε επιβαρυνει καπου αυτο.Εισαι σε πολλα τοπικ πολυ νευρικος και απαντας με επιθετικο χαρακτηρα.Τεσπα δεν μαρεσει να τσακωνομαι για χαζομαρες.επειδη ενας φιλος ψαχνει για το παιδι του να φτιαξει υπολογιστη για παιχνιδια, ειπα να ρωτησω αν ειναι καλη περιπτωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα