Προς το περιεχόμενο

Intel Core i5 4570 - 3.20 GHz 149 euro Public [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και εσένα ποιο είναι το πρόβλημά σου ακριβώς ? στον στερήσαμε ? δικαίωμά μου να ρίξω ότι παραγγελία θέλω.

δε θα παραλάβω και απλά το δημοσιοποίησα μήπως κάποιος που δε πρόλαβε εκείνη την ημέρα τον χρειαστεί.

Το εκνευριστικό σίγουρα είναι κάποιος που θα κοιτάξει να βγάλει κέρδος από αυτό, στην δικιά μου περίπτωση δε νομίζω να ενοχλώ κάποιον.

Φυσικά και είναι δικαίωμά σου φίλε μου. Μια απορία εξέφρασε ο άνθρωπος και πίστεψέ με αυτή την απορία την έχουν πολλοί.

• Like 2
  • Απαντ. 248
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Blueblood7 νομίζω ότι το γράφει κάπως ειρωνικά - κριτικά και δεν εκφράζει απλή απορία.

Στην δική μου περίπτωση έκανα μια παραγγελία και μετά είδα εδώ στο φόρουμ ότι κάποιοι είχαν 10% έκπτωση ενώ εγώ δεν είχα, οπότε έφτιαξα νέο λογαριασμό και ξαναπαρήγγειλα μήπως και μου έβγαζε με αυτό το τρόπο την έκτπωση αλλά και πάλι έφαγα άκυρο.

Τον ένα τον παρέλαβα κανονικά (μάλιστα χτες με βοήθησες σε ένα θέμα που είχα με τα windows) τον άλλο είχα ξεχάσει να τον ακυρώσω σαν παραγγελία (ναι αυτό είναι λάθος μου) αλλά αυτό δε σημαίνει οτι ο άλλος πρέπει να με κρίνει που δεν παρέλαβα μία παραγγελία.

• Like 3
Δημοσ.

Είναι προφανές τότε λοιπόν ότι η παραπάνω απορία δεν αγγίζει εσένα. 

Γιατί δεν τον γυρίσεις πίσω τον 2ο επεξεργαστή? Εφόσον δεν τον έχεις ανοίξει φυσικά.

• Like 1
Δημοσ.

όχι δε κατάλαβες, δε τον αγόρασα τον δεύτερο, απλά ενημέρωσα ότι όποιος τον θέλει του δίνω τα στοιχεία μου και τον παραλαμβάνει από τα public Γλυφάδας. Σε 5 μέρες θα ακυρωθεί η παραγγελία.

• Like 1
Δημοσ.

Είναι προφανές τότε λοιπόν ότι η παραπάνω απορία δεν αγγίζει εσένα. 

Γιατί δεν τον γυρίσεις πίσω τον 2ο επεξεργαστή? Εφόσον δεν τον έχεις ανοίξει φυσικά.

ΓΕΜΙΖΕΤΕ το φόρουμ χωρίς να ενδιαφέρει κανένα!!

• Like 1
Δημοσ.

και ο δικος μου διαθεσιμος εως την Παρασκευη στα 150. Δε μπορούσε να περιμένει ο φιλος για τον οποίο τον πηρα και τσίμπησε εναν pentium. Περισσότερα με ΠΜ

Δημοσ.

Φυσικά και είναι δικαίωμά σου φίλε μου. Μια απορία εξέφρασε ο άνθρωπος και πίστεψέ με αυτή την απορία την έχουν πολλοί.

Ακριβώς αυτό, με το μήνυμά σου με κάλυψες απόλυτα στο τι εννοούσα. Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Εγκαταστάθηκε σε μητρική Asus Z97 pro gamer μαζι με 2x8Gb Kingston 1866Mhz. Τεράστια αναβάθμιση απο core 2 quad Q9650! AslanG7 εγω προτιμησα να παρω 16gb ωστε να μην χρειαζεται μελλοντικη αναβαθμιση...πιστευω να αντεξει αρκετα χρονια!

• Like 2
Δημοσ.

Μάλλον δεν θα το πάρω εγώ οπότε όποιος φίλος θέλει μου καταθέτει 149ευρώ +2,3 ευρώ για την αποστολή με ΕΛΤΑ.

Οποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει pm. 

Δημοσ.

Υπάρχει ένας Στη άγια Παρασκευή Στο public

Ενός φίλου στα 149€ όποιος θέλει δίνω στοιχεία και πάει να τον πάρει

Δημοσ.

όποιος έχει παραλάβει από παραγγελία που έχει γίνει σε άλλο όνομα μπορεί να αλλάξει το όνομα της απόδειξης η να κοπεί τιμολόγιο σε άλλα στοιχεία? η παραμένει στο αρχικό όνομα η απόδειξη?

Δημοσ.

όποιος έχει παραλάβει από παραγγελία που έχει γίνει σε άλλο όνομα μπορεί να αλλάξει το όνομα της απόδειξης η να κοπεί τιμολόγιο σε άλλα στοιχεία? η παραμένει στο αρχικό όνομα η απόδειξη?

Αν ειναι παράδοση σε κατάστημα και δεν έχει παραλάβει ακόμα ίσως γίνετε, αλλιώς αν έχει έρθει με acs μέσα το δέμα έχει και την ονομαστική απόδειξη που απ' ότι ξέρω αφου έχει εκδωθεί δεν αλλάζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...