Προς το περιεχόμενο

Intel Core i5 4570 - 3.20 GHz 149 euro Public [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγω το παρελαβα και θα φτιαξω ενα πολυ καλο συστηματακι για εναν φιλο που εχει δυσκολιες.Μπραβο στο Public που σταθηκε εντιμο.

• Like 4
  • Απαντ. 248
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπραβο στα public και μπραβο και στα παιδια που τους δινουν σε οσους τους εχουν αναγκη.

• Like 5
Δημοσ.

Μπραβο στα public και μπραβο και στα παιδια που τους δινουν σε οσους τους εχουν αναγκη.

Καλα αυτο μην το παιρνεις και ορκο.Εχουμε δει αρκετους που τους ειχαν ''αναγκη''(για τις αγγελιες :P)

• Like 1
Δημοσ.

Καλα αυτο μην το παιρνεις και ορκο.Εχουμε δει αρκετους που τους ειχαν ''αναγκη''(για τις αγγελιες :P)

Ξερει τι λεει ο Targaryen. :devil:

• Like 1
Δημοσ.

Με ειδοποίησαν και εμένα για παραλαβή από Τσιμισκή Θεσσαλονίκη,αλλα δεν τον χρειάζομαι μιας και δεν μπορούσα να περιμένω μέχρι τώρα για τον επεξεργαστή αν κάποιος τον θέλει Θεσσαλονίκη στα 149 ας στείλει pm!

Δημοσ.

Παιδια εαν καποιος δεν τον χρειαζεται επειδη στηνω συστημα για φιλο ας μου κανει ενα pm. Ειμαι Αθηνα.

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις μου ήρθε και εμένα sms ότι είναι στο κατάστημα να πάω να τον πάρω. Ειλικρινά δεν το περίμενα καν, αφού την παραγγελία την έκανα για πλάκα Κυριακή μεσημέρι.

Τώρα άντε να βρεις μητρική. Δεν ξέρω αν αξίζει να πάω σε Η97 ή να μείνω σε μια φτηνή Β85.

Μόνο το raid με ψήνει, μπας και στο μέλλον γυρίσει αυτή η μητρική με ένα μικρότερο cpu για home server.

Δημοσ.

Δε θα καταφερω να παραλαβω απο acs τριπολης οποιος ενδιαφερεται να παραλαβει με τα δικα μου στοιχεια ας επικοινωνησει μαζι μου :D 

Δημοσ.

Πληροφοριακα μονο να πω οτι ηδη εχουμε τα πρωτα(δυστηχως)δειγματα στις αγγελιες απο τον επεξεργαστη της προσφορας αρα λιγο προσοχη σε ποιους δινεται τους επεξεργαστες οσοι δεν σας ενδιαφερουν τελικα.

• Like 3
Δημοσ.

Πέρα από τις αγγελίες αυτό που βλέπω είναι ότι οι μισοί έκαναν παραγγελία χωρίς να θέλουν τον επεξεργαστή.

• Like 1
Δημοσ.

Πέρα από τις αγγελίες αυτό που βλέπω είναι ότι οι μισοί έκαναν παραγγελία χωρίς να θέλουν τον επεξεργαστή.

Και αυτο και δεν νομιζω να πεις οτι βαρεθηκαν να περιμενουν και αγορασαν αλλο αντιστοιχο γιατι ξεφευγουν αρκετα χρηματικα.

Δημοσ.

και εσένα ποιο είναι το πρόβλημά σου ακριβώς ? στον στερήσαμε ? δικαίωμά μου να ρίξω ότι παραγγελία θέλω.

δε θα παραλάβω και απλά το δημοσιοποίησα μήπως κάποιος που δε πρόλαβε εκείνη την ημέρα τον χρειαστεί.

Το εκνευριστικό σίγουρα είναι κάποιος που θα κοιτάξει να βγάλει κέρδος από αυτό, στην δικιά μου περίπτωση δε νομίζω να ενοχλώ κάποιον.

• Like 6
Δημοσ.

Αν κάποιος από Αθήνα δεν έχει σκοπό να τον παραλάβει, ας κάνει τον κόπο να στείλει ένα μνμ.

Ευχαριστώ πολύ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...