Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

(σε συνέχεια από το προηγούμενό μου τοπικ...)

Χαιρετώ, προσπαθώ να αγοράσω ένα οικονομικό PC στο οποίο η χρήση θα ειναι κυρίως για gaming.

Διαθέτω μάξιμουμ ποσό 600 ευρω.

Η χρήση θα ειναι κυρίως για gaming , έχω ήδη οθόνη,πληκτρολόγιο,ποντίκι,τροφοδοτικό TURBO-X τροφοδοτικό 750w(δεν ξέρω αν αξίζει να το κρατήσω ή να αγοράσω νέο),έχω έναν hdd ο οποίος αν και παλιός(στο μέλλον σκοπεύω να πάρω και ssd).

Επίσης  προσπαθώ να αγοράσω τα κομμάτια από ΕΝΑ μαγαζί , υπάρχει κάποιο έμπιστο και οικονομικό;; (πχ. οχι ΠΛΑΙΣΙΟ).

Όσο για την συναρμολόγηση του συστήματος θα μου ήταν πιο εύκολο να γίνει απο το κατάστημα,μπορώ όμως και μόνος.

Πρός το παρόν δεν επιθυμώ overclock σε CPU ή GPU και ούτε για διπλές κάρτες γραφικών.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

οτι ειπε ο σπυρος και αν δεν παρεις ssd αμεσα τοτε τα εχτρα χρηματα να πανε σε ελαφρος καλυτερο κουτι και μια ψυχτρουλα για τον επεξεργαστη γιατι ερχεται καλοκαιρι και χρειαζεται...

• Like 1
Δημοσ.

Ποιά οθόνη έχεις φίλε μου(μάρκα-μοντέλο) και ποιόν δίσκο;

Χρησιμοποιώ οθόνη turbo-x 21.5''W model:215DW και HDD WD 320GB model:WD3200AAKS , wd caviar se16 , ελπίζω να σε κατατόπισα..

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ οθόνη turbo-x 21.5''W model:215DW και HDD WD 320GB model:WD3200AAKS , wd caviar se16 , ελπίζω να σε κατατόπισα..

ε νταξ η οθονιτσα την κανει τη δουλεια της ...ισως καποια στιγμη στο μελλον αν εχεις χρημα κανεις μια καλη αναβαθμιση...

ε ο δισκος δε λεει και πολλα ....οποτε παρε αν ειναι τον ssd και καποια στιγμη βαζεις και μια ψυχτρουλα ....

Δημοσ.

ε νταξ η οθονιτσα την κανει τη δουλεια της ...ισως καποια στιγμη στο μελλον αν εχεις χρημα κανεις μια καλη αναβαθμιση...

ε ο δισκος δε λεει και πολλα ....οποτε παρε αν ειναι τον ssd και καποια στιγμη βαζεις και μια ψυχτρουλα ....

Θα το λάβω υπόψην μου φίλε! Όσο για την ψύκτρα, είναι προτειμότερο η υδρόψυξη ή αεροψυξή;

Δημοσ.

Σαν κατοχος ι3 6100 μπορω να πω οτι ψυκτρα δεν χρειαζεσε.Ακομα και το καλοκαιρι θα εχεις χαμηλες θερμοκρασιες με την στοκ και ειναι αρκετα αθορυβη.

• Like 3
Δημοσ.

Όχι φίλε μου , την είχα αγοράσει πρίν 4-5 χρόνια

Σαν κατοχος ι3 6100 μπορω να πω οτι ψυκτρα δεν χρειαζεσε.Ακομα και το καλοκαιρι θα εχεις χαμηλες θερμοκρασιες.

Δηλαδή δεν θα υπάρξει διαφορά αν προσθέσω ψύκτρα στο μέλλον;

Δημοσ.

Όχι φίλε μου , την είχα αγοράσει πρίν 4-5 χρόνια

Δηλαδή δεν θα υπάρξει διαφορά αν προσθέσω ψύκτρα στο μέλλον;

Διαφορα θα δεις σιγουρα.Απλα πιστευω πως δεν χρειαζετε.Ακομα και σε gaming δεν εχω δει πανω απο 48-50 βαθμους κελσιου με την στοκ ψυκτρα.Αντι να δωσεις 20-30-40 για ψυκτρα μαζευεις και αλλα τοσα πουλας τον ι3 και παιρνεις εναν ι5 :P

• Like 4
Δημοσ.

Διαφορα θα δεις σιγουρα.Απλα πιστευω πως δεν χρειαζετε.Ακομα και σε gaming δεν εχω δει πανω απο 48-50 βαθμους κελσιου με την στοκ ψυκτρα.

οκ αν ειναι ετσι λογικα δε θελει καν...αλλα νταξ θα το δει στο μελλον αυτο θερμοκρασιες θορυβο κλπ ...δεν ειναι απαραιτητη προς το παρον σιγουρα...

απλα εγω το ειπα βαση του δικου μου που του ειχα βαλει μια στοκ και πηγαινε πανω απο 60 για πλακα + δουλευε κατι 1600+ στροφες κλπ

ειναι και το hyperthreading στη μεση που προσθετει κανα 10αρια βαθμους κλπ...

αλλα τεσπα οκ...

Θα το λάβω υπόψην μου φίλε! Όσο για την ψύκτρα, είναι προτειμότερο η υδρόψυξη ή αεροψυξή;

καλα το υδροψυξη ουτε καν...απλα μιλαμε μια αεροψυξη με κανα 30αρι ευρω να ειναι τζι τζι δε θελει παραπανω στην καμια...

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Πουλάς την οθόνη σου (άν την πάρει κανένας) δεν αγοράζεις ψύκτρα μένεις με την stock και κρατάς αυτό το 'άθλιο' τροφοδοτικό δυο τρεις μήνες max για να μαζέψεις ένα 60-70 και να το πάρεις τότε.

Η πρόταση του Σπύρου μαζί με  https://www.skroutz.gr/s/8296128/LG-22MP58VQ.html

ή με υπέρβαση αυτή https://www.skroutz.gr/s/7888706/Dell-S2316H.html

για να πεις οτι κάτι έκανες.

Συμβουλή! Ότι ποιοτικότερο και όχι noname αγοράζεις, τόσο μεγαλύτερη μεταπωλητική αξία θα έχει.

Δημοσ.

Συμφωνώ με τον φίλο radiohead για την αλλαγή της οθόνης(γι΄αυτό άλλωστε σε ρώτησα ποιά οθόνη έχεις),άλλα όχι ως προς τον τρόπο και τις επιλογές,δηλαδή πάρε πρώτα την σύνθεση του SpirouZ68 (με καλύτερο τροφοδοτικό όμως,αν σε παίρνει) και μετά άλλαξε την οθόνη και όχι κάτω από 24άρα.

Υ.Γ Όσο για αεροψύξεις και υδροψύξεις κλάιν μάιν,άμα δεν παίζει μαρούλι.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...