Προς το περιεχόμενο

Επιλογή ανεμιστήρων και μπροστινού ανεμιστήρα για corsair 800d

SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα

Θέλω να αλλάξω ολους τους ανεμιστήρες στο corsair 800d που έχω λόγω του οτι σε ορισμένουν οι στροφές εχουν εξασθενήσει αρκετά αλλοι υπολειτουργούν κτλπ , στο σύνολο θέλω 6 ανεμιστήρες και θα ήθελα να μου πείτε τι χρησιμοποιείτε εσεις που ειναι καλό απο θέμα ψύξης αλλα και θορύβου κτλπ.

Κατι αλλο επίσης θέλω να βγάλω τα bracket απο μπροστά απο το corsair μιας και εχω μονο ενα driver και να βάλω με καμια πατέντα εναν ανεμιστήρα να βάζει και απο μπροστά φρέσκο αέρα που δεν εχει τώρα , υπάρχει κατι σε έτοιμη λύση που να χωράει ?

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κοιτα να βαλεις και κανα κοντρολερ αμα ειναι να κανεις δουλεια...γιατι απο οσο θυμαμαι δεν εχεις αν δε κανω λαθος...

Top: (x3) 120mm 
Rear: (x1) 120/140mm 
Bottom: (x1) 120/140mm

πω ρε ελεος οντως μπροστα δεν εχει καν...πως τοχουν κανει αυτο το πραγμα ημαρτον δλδ...

φιλαρακι να σου πω κατι...αλλαξε το καλυτερα αφου σε βλεπω ψηνεις να αλλαξεις κουτι...(εκτος αν ειναι για αλλο)

που και παλι αν το πουλησεις και παρεις κατι αλλο το ιδιο θα σου βγει περιπου και θα εχεις και κουτακι κομπλε...

δεν αξιζει να δωσεις λεφτα για ανεμιστηρες κλπ...

και κρατας και οτι καλους ανεμιστηρες εχεις και κανεις δουλεια σου...

ριξε μια ματια σε αυτο...ειναι κομπλε με 2 20αριδες μπροστα και πανω και ενα 14αρι πισω

+ 2 φαν κοντρολερ....

https://www.skroutz.gr/s/316932/Aerocool-XPredator-Black-Edition.html

Δεν θέλω controllers οτι κάνω το ρυθμίζω απο το bios ετσι και αλλιώς δεν ειχα ποτε πρόβλημα θόρυβο σε αυτο το κουτί, για ανεμιστήρες προτάσεις θέλω :)

Noctua f12 (σκρουτζ 20) είναι από τις καλύερες λύσεις αν και τσιμπημένες τιμέςς

αλλιώς Corsair af sp (σκρουτζ 10)  ειναι καλές σειρές

• Like 1

Δεν θέλω controllers οτι κάνω το ρυθμίζω απο το bios ετσι και αλλιώς δεν ειχα ποτε πρόβλημα θόρυβο σε αυτο το κουτί, για ανεμιστήρες προτάσεις θέλω :)

τι να σου πω οπως νομιζεις...εγω δε βλεπω το λογο να δωσεις 50-60ε στη καλυτερη για να παρεις τοσους ανεμιστιρες και πατεντες και ρυθμιση απο βιος κλπ κλπ...οταν με 130ε περνεις ενα κουτι που τα χωραει ολα εχει απιστευτη ροη αερα ετοιμο με ανεμιστηρες 20αριδες και 14ριδες και 2 φαν κοντρολερ που σε βολευουν απιστευτα να χαμηλονεις και να ανεβαζεις οτι θες οποτε θες...

αλλα εσυ αποφασιζεις στο τελος...δεν εχω κατι αλλο να πω...το παλιο μου το κουτι btw...

post-338868-0-12439900-1463217572_thumb.jpg

post-338868-0-02206100-1463217579_thumb.jpg

post-338868-0-83086200-1463217586_thumb.jpg

post-338868-0-69137900-1463217596_thumb.jpg

κοιτα να βαλεις και κανα κοντρολερ αμα ειναι να κανεις δουλεια...γιατι απο οσο θυμαμαι δεν εχεις αν δε κανω λαθος...

πω ρε ελεος οντως μπροστα δεν εχει καν...πως τοχουν κανει αυτο το πραγμα ημαρτον δλδ...

φιλαρακι να σου πω κατι...αλλαξε το καλυτερα αφου σε βλεπω ψηνεις να αλλαξεις κουτι...(εκτος αν ειναι για αλλο)

που και παλι αν το πουλησεις και παρεις κατι αλλο το ιδιο θα σου βγει περιπου και θα εχεις και κουτακι κομπλε...

ριξε μια ματια σε αυτο...ειναι κομπλε με 2 20αριδες μπροστα και πανω και ενα 14αρι πισω

+ 2 φαν κοντρολερ....

Τωρα σοβαρα..... δεν το γνωριζεις οτι το 800D ηταν ενα απο τα χειροτερα κουτια σε airflow αλλα πολυ βολικο για νερα? Το ιδιο ισχυει και για το 900D φυσικα.

Αν και θα πάρω τελικά αλλο κουτάκι παρόλαυτα στο άλλο σύστημα που θα στήσω θα χρειαστεί να βάλω και παλι ανεμιστήρες , και οχι δεν το γνώριζα

+ 2 φαν κοντρολερ....

Για κανα 50αρι καλα ειναι τα 135 ειναι κλοπη  :ph34r:  :ph34r:

Αν και θα πάρω τελικά αλλο κουτάκι παρόλαυτα στο άλλο σύστημα που θα στήσω θα χρειαστεί να βάλω και παλι ανεμιστήρες , και οχι δεν το γνώριζα

Δεν ηταν για εσενα το μνμ Spank (προσωπικα το 800D δεν το αλλαζω σχεδον με κανενα εκτος ισως απο κανα Enthoo).

Για κανα 50αρι καλα ειναι τα 135 ειναι κλοπη  :ph34r:  :ph34r:

τι λες ρε φιλε το εχεις δει το κουτι ?

δες τα φωτο που εχο ανεβασει... τα παντα ολα εχει πανω και ειναι full tower και στιβαρο κουτι οχι μπουρδες με κοντρολερ ανεμιστηρες τα παντα ολα...παλιο μοντελο μεν οκ...αλλα οχι και 50ε ελεος...

αλλο θεμα αυτο...αν παρεις π.χ το phantek pro m akrylic που λεγαμε τοτε χρειαζεσαι 3-4 ανεμιστηρες 14αριδες...ακομα

εχει 2 ηδη το κουτι...

και παλι εκει θα προτινα ενα κοντρολερ...:P 

https://www.skroutz.gr/s/416170/Aerocool-X-Vision.html?from=catspan&keyphrase=xvision

δες τα φωτο που εχο ανεβασει... τα παντα ολα εχει πανω και ειναι full tower και στιβαρο κουτι οχι μπουρδες με κοντρολερ ανεμιστηρες τα παντα ολα...παλιο μοντελο μεν οκ...αλλα οχι και 50ε ελεος...

Κανε μου ενα σεμιναριο σε παρακαλω γιατι δεν γνωριζω!!! 

Ειπα για τα Χριστουγεννα καλο ειναι να του βαλεις και μερικα φωτακια ακομη gg και βουρ για διπλα στο δεντρο!!! 

Βεβαια γουστα ειναι αυτα (εδω αλλοι βαζουν neon σε Huyndai  :-D )

• Moderators

αλλο θεμα αυτο...αν παρεις π.χ το phantek pro m akrylic που λεγαμε τοτε χρειαζεσαι 3-4 ανεμιστηρες 14αριδες...ακομα

εχει 2 ηδη το κουτι...

και παλι εκει θα προτινα ενα κοντρολερ...:P

https://www.skroutz.gr/s/416170/Aerocool-X-Vision.html?from=catspan&keyphrase=xvision

Γιατί εσύ φίλε μου έχεις δει 800 d? Μου συγκρίσεις το κουτί της πλάκας με κουτί τον 300 ευρώ? Παλιό μοντέλο μεν αλλά αθάνατο με ευκολίες που αρκετά σημερινά κουτιά ακόμα της ονειρεύενται
  • Like 1

Κανε μου ενα σεμιναριο σε παρακαλω γιατι δεν γνωριζω!!! 

Ειπα για τα Χριστουγεννα καλο ειναι να του βαλεις και μερικα φωτακια ακομη gg και βουρ για διπλα στο δεντρο!!! 

Βεβαια γουστα ειναι αυτα (εδω αλλοι βαζουν neon σε Huyndai  :-D )

(Κανε μου ενα σεμιναριο σε παρακαλω γιατι δεν γνωριζω!!! )

προφανως με αυτα που λες για το συγκεκριμενο κουτι...

οσο για τα λαμπακια  δε βλεπω το τι σχεση εχει καν η ανεμιστηρες που ειχα που αν θες να ξερεις τους πηρα 20ε συνολο με αξια 75ε .. με το ενα κουτι το οποιο ξαναλεω ειναι full tower κλασεις ανωτερο airflow σε σχεση με το obsidian... με 2 ανεμιστηρες 20αριδες ηδη και εναν 14αρι  2 φαν κοντρολερ 

απειρες θεσεις για δισκους και οτι αλλο θες τεσπα...και το θες και στα 50ε ...εγινε οκ σχετικε...

δε χαραμιζω και αλλο το πληκτρολογιο για να απαντησω....ειναι και ακριβο τον 10ε....

Γιατί εσύ φίλε μου έχεις δει 800 d? Μου συγκρίσεις το κουτί της πλάκας με κουτί τον 300 ευρώ? Παλιό μοντέλο μεν αλλά αθάνατο με ευκολίες που αρκετά σημερινά κουτιά ακόμα της ονειρεύενται

Εχει λαμπακια βρε  :-)

(Κανε μου ενα σεμιναριο σε παρακαλω γιατι δεν γνωριζω!!! )

προφανως με αυτα που λες για το συγκεκριμενο κουτι...

οσο για τα λαμπακια  δε βλεπω το τι σχεση εχει καν η ανεμιστηρες που ειχα που αν θες να ξερεις τους πηρα 20ε συνολο με αξια 75ε .. με το ενα κουτι το οποιο ξαναλεω ειναι full tower κλασεις ανωτερο airflow σε σχεση με το obsidian... με 2 ανεμιστηρες 20αριδες ηδη και εναν 14αρι  2 φαν κοντρολερ 

απειρες θεσεις για δισκους και οτι αλλο θες τεσπα...και το θες και στα 50ε ...εγινε οκ σχετικε...

δε χαραμιζω και αλλο το πληκτρολογιο για να απαντησω....ειναι και ακριβο τον 10ε....

Ευχαριστω τον Θεο!!

εγω δεν συγκρινα τπτ ουτε ειπα οτι ειναι μουφα το κουτι ουτε τπτ...αλλο πραγμα εντελως το ενα με το αλλο...

ειπα απλα αντι να μπλεξει με ανεμιστηρες κλπ κλπ..επειδη ξερω οτι ψαχνεται να αλλαξει και κουτι...εδωσα μια προταση σε ενα οικονομικο κουτι με πολλα καλα εχτρα...και ο fallen λεει οτι αυτο το κουτι ειναι για 50ε ...ε οχι δεν ειναι και εκει ειναι η ενσταση μου και τελος...

+ 2 φαν κοντρολερ....

εγω δεν συγκρινα τπτ ουτε ειπα οτι ειναι μουφα το κουτι ουτε τπτ...αλλο πραγμα εντελως το ενα με το αλλο...

ειπα απλα αντι να μπλεξει με ανεμιστηρες κλπ κλπ..επειδη ξερω οτι ψαχνεται να αλλαξει και κουτι...εδωσα μια προταση σε ενα οικονομικο κουτι με πολλα καλα εχτρα...και ο fallen λεει οτι αυτο το κουτι ειναι για 50ε ...ε οχι δεν ειναι και εκει ειναι η ενσταση μου και τελος...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...