orestis000 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Καλημέρα, Έχω Ubuntu Gnome 16.04(αναβάθμιση από 15.10) και έχω παρατηρήσει ότι μερικές ενημερώσεις μου τις εμφανίζει ο Update Manager και μερικές το Software Center. Τι ακριβώς συμβαίνει; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Μηπως το software center δειχνει μονο τις ενημερωσεις για εφαρμογες με gui ενω ο update manager ολες τις ενημερωσεις, δηλαδη και βιβλιοθηκες και εφαρμογες του τερματικου κλπ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 για μένα βάλε ένα synaptic να ξεμπερδεύεις και να κάνεις από εκεί όλες σου τις ενημερώσεις η κάντες απλά από κονσόλα με ένα sudo apt-get update sudo apt-get upgrade Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orestis000 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Μηπως το software center δειχνει μονο τις ενημερωσεις για εφαρμογες με gui ενω ο update manager ολες τις ενημερωσεις, δηλαδη και βιβλιοθηκες και εφαρμογες του τερματικου κλπ? https://askubuntu.com/questions/766026/why-are-both-gnome-software-and-the-update-manager-installed-on-16-04 και εδώ αυτό λένε, όταν μου έρθουν ενημερώσεις ξανά θα το προσέξω και θα σας πω. για μένα βάλε ένα synaptic να ξεμπερδεύεις και να κάνεις από εκεί όλες σου τις ενημερώσεις η κάντες απλά από κονσόλα με ένα sudo apt-get update sudo apt-get upgrade Το θέμα είναι να ψάχνει το σύστημα από μόνο του και να μην χρειάζεται να θυμάμαι εγώ πότε να ψάξω για ενημερώσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orestis000 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 από ότι φαίνεται δεν ισχύουν αυτά που λένε.... ακριβώς την ίδια δουλειά κάνουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα