Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπικα θα σου προτεινα να αρχισεις απο σιγα σιγα να κοιτας και κανενα αλλο προγραμμα επεξεργασιας.

Να ξερεις μονο οτι καθε προγραμμα εχει τις δικιες του απαιτησεις σε hardware.

Πχ το Sony Vegas θελει καρτα γραφικων ATI και το Premiere nVidia ενω το πιο ελαφρυ απο ολα ειναι το Edius της Grass Valley που εκμεταλευεται και το Quick Sync της Intel.

Στο συστημα που εχεις τωρα ισως να ειναι καλη ιδεα να δοκιμασεις το Sony Vegas.

Τα εχω δοκιμασει ολα αυτα τα προγραμματα αλλα αυτο που ξερω πολυ καλα ειναι το power director.Xρονια τωρα το δουλευω.

Δεν ξέρω γιατί σου κολλάει, μπορεί να υπάρχουν πολλοί λόγοι ακόμα και σε σχέση με το λογισμικό (δεν ξέρω αν είναι αυθεντικό ή το έχεις σπασμένο :ph34r: ) Μια καλύτερη κάρτα γραφικών πιστεύω θα βοηθούσε. Απλά έκανα αυτή την επισήμανση διότι μπορεί να πάρεις ένα καινούριο σύστημα με i7 και να μην δείς ουσιαστική διαφορά και να απογοητευτείς (όπως φένεται και από το benchmark που παρέθεσα αν και δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπέρασμα από ένα benchmark).

Ξερω οτι θελει αλλαγη κ η καρτα γραφικων αλλα ποια  r7 370 ακριβως να κοιταξω;Εχεις δικαιο.Να παω να ριξω λεφτα κ να μπω στη διαδικασια πουλα-αγοραζε και στο τελος να μην καταφερω κατι...

Δημοσ.

Τα εχω δοκιμασει ολα αυτα τα προγραμματα αλλα αυτο που ξερω πολυ καλα ειναι το power director.Xρονια τωρα το δουλευω.

Ξερω οτι θελει αλλαγη κ η καρτα γραφικων αλλα ποια  r7 370 ακριβως να κοιταξω;Εχεις δικαιο.Να παω να ριξω λεφτα κ να μπω στη διαδικασια πουλα-αγοραζε και στο τελος να μην καταφερω κατι...

Σε ΑΤΙ θα κοιτας Saphire, MSI, XFX. 

Eφ οσον εχεις σκοπο να παραμεινεις στο Power Director θα σου προτεινα να μπεις στο φορουμ της Cyberlink και να παρεις πληροφοριες για το τι δουλευει καλυτερα απο εκει.

Μπορει να ανακαλυψεις οτι πχ η 370 δεν επαρκει η οτι περισσευει και δεν χρειαζεται. Οπως σου ειπα και πριν το καθε προγραμμα εχει τις δικιες του απαιτησεις σε hardware και δυστυχως με το συγκεκριμενο δεν μπορω να σε βοηθησω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...