pavloa Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Καλημέρα....έχω μια απορία....Σκανάρω το pc με το Malwarebytes Anti-Malware, esetsmart και με το Emsisoft Emergency Kit και πάντα μου βρίσκει σαν ιους τα setup μερικών προγραμμάτων για παράδειγμα μου βγάζει το setup του ccleaner, το FreeYouTubeToMP3Converter και άλλα δύο αλλά δεν θυμάμαι πια είναι..τα προγράμματα τα έχω εγκαταστήσει κανονικά και ποτέ δεν μου έβγαλε ειδοποίηση παρά μόνο στα setup.. γιατί το κάνει αυτό;;
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Ίσως το πρόβλημα είναι στο γεγονός ότι έχεις τρία antivirus να σκαννάρουν το pc σου γιατί θεωρείς ότι όσα πιο πολλά έχεις τόσο πιο ασφαλές θα είναι το μηχάνημα σου. Επειδή όμως δεν ισχύει, κάνε απεγκατάσταση και τα τρία και πέρνα μετά μόνο ένα και αν ακόμα γίνεται αυτό πες μας.
pavloa Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δεν έχω και τα 3 εγκατεστημένα.. Για antivirus έχω εγκαταστήσει το Bitdefender. Και για malware το Malwarebytes Anti-Malware. Και επιπλέον έχω σκανάρει με τα άλλα 2 που είπα...και πριν εγκαταστήσω το Malwarebytes Anti-Malware πάλι μου το έκανε αυτο με τα setup.
skoulas Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Αν ειναι cracked τοτε ειναι λογικο να βλεπουν "απειλη".... :-)
slr Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Το πιο πιθανό είναι ότι κατά την εγκατάσταση των προγραμμάτων αυτών, το setup θα σου εγκαταστήσει εκτός από το κανονικό και άλλα προγράμματα πιθανότατα malware.
pavloa Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Παιδιά τα antivirus ειναι free δεν τα έχω σπασμένα....και το ccleaner free ειναι....πως γίνετε να το βρίσκει σαν ιό .....
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Τα κατεβάζεις από τα επίσημα sites των εταιριών τους ή από τρίτα sites; Στην δεύτερη περίπτωση πολλές φορές είναι πακεταρισμένα με adware και γι αυτό χτυπάνε στα antivirus.
pavloa Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Ολα τα προγράμματα απο τις επίσημες σελίδες τα κατεβάζω...δεν ξέρω για το ccleaner ..απο εδώ το κατεβάζω: https://www.piriform.com/ccleaner/download Είναι η σωστή σελίδα? Γιατι όσο και να έψαξα άλλη δεν βρήκα.. το θέμα είναι οτι μου το βγάζει σαν ιο μόνο το setup...αν κάνω εγκατάσταση δεν βρίσκει κάτι....
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Είναι η επίσημη ιστοσελίδα της piriform. Κάτεβασε την portable εφαρμογή του ccleaner, δεν χρειάζεται εγκατάσταση για τρέξει. Έλεγξα το αρχείο του setup με kaspersky internet security '16 και το έβγαλε καθαρό, οπότε παίζει να είναι false positive του antivirus (καθαρό αρχείο, αλλά το av το αντιμετωπίζει ως απειλή).
bluesattack Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 οπότε παίζει να είναι false positive του antivirus (καθαρό αρχείο, αλλά το av το αντιμετωπίζει ως απειλή). ...οποτε σε περιπτωση που σου διαγραφοει τα setup/αρχεια πηγαινε στις ρυθμισεις του av και καντα εξαιρεση
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Ως απάντηση στο ερώτημα του χρήστη pavloa το έγραψα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα