Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικα 5 χρόνια έχει, άλλα δεν θα μπω στον κόπο να το στείλω για RMA απλα θα αλλάξω τον ανεμιστήρα 

λαθος σου για μενα.

ανοιγοντας το θα χασεις 1,5 χρονο εγγυηση ακομα,κριμα ειναι.

εφοσον εχει εγγυηση το αλλαζεις και παιρνεις ενα καινουργιο.

Δημοσ.

Τα έπαιξε ο ανεμιστήρας; Δοκίμασε κάποιον άλλον και δες τι παίζει με τις θερμοκρασίες. Αν δεν κάνω λάθος ο ανεμιστήρας πρέπει να έχει 2-pin σύνδεση στο psu.

Δημοσ.

λαθος σου για μενα.

ανοιγοντας το θα χασεις 1,5 χρονο εγγυηση ακομα,κριμα ειναι.

εφοσον εχει εγγυηση το αλλαζεις και παιρνεις ενα καινουργιο.

Πρέπει να το στείλω πίσω στην xfx για να πάρω καινούργιο και το θέμα είναι ότι θα μείνω καμιά βδομάδα και βάλε χωρίς pc

Τα έπαιξε ο ανεμιστήρας; Δοκίμασε κάποιον άλλον και δες τι παίζει με τις θερμοκρασίες. Αν δεν κάνω λάθος ο ανεμιστήρας πρέπει να έχει 2-pin σύνδεση στο psu.

Ναι ο ανεμιστήρας είναι το θέμα, από εκεί προέρχεται ο ήχος και όταν έχει αρκετό load έχει πολύ χαμηλές στροφες

Δημοσ.

Αν είσαι σίγουρος για αυτό που θα κάνεις, να αλλάξεις δηλαδή τον ανεμιστήρα τότε κάντο. Αν και εφόσον φυσικά δε σε νοιάζει να χάσεις την εγγύηση σου. Πάντως εγώ δε θα το ρίσκαρα. Μιλάμε για άλλο 1,5 χρόνο όχι 3 μήνες.

Δημοσ.

Από τα λίγα που διάβαζα σε διάφορα φορα υπάρχει πιθανότητα να μην δεχτούν να κάνουν RMA για τον ανεμιστήρα, η xfx δεν είναι corsair στο rma, και δεν πιστεύω ότι αξίζει να πληρώσω 15-20 ευρώ μεταφορικά για ένα psu που το πήρα 50€ 

Ποτέ ξανά xfx

Δημοσ.

Καλά θα μπορούσες να επικοινωνήσεις μαζί τους και να τους στείλεις και τον ήχο που κάνει για να το δούνε και ίσως σου πούνε χωρίς να χρειαστεί αν το στείλεις.

Δημοσ.

Καλά θα μπορούσες να επικοινωνήσεις μαζί τους και να τους στείλεις και τον ήχο που κάνει για να το δούνε και ίσως σου πούνε χωρίς να χρειαστεί αν το στείλεις.

Αυτό θα κάνω, θα ανοίξω ticket και θα στείλω βιντεακι με τον ηχο, αλλιώς θα βάλω μόνος μου έναν corsair sp140 που εχω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...