Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τις τελευταίες μέρες το τροφοδοτικό (xfx) κάνει έναν παράξενο θορυβο σαν να βχαχυκυκλωνει ένα πράγμα και ζεσταίνεται υπερβολικά , το έχω γύρω στα 3 χρονάκια, να υποθέσω ότι θέλει αλλαγή? Ο Θόρυβος θυμίζει coil whine αλλά είναι ποιο ήπιος 

Επεξ/σία από dimitrisOP
Δημοσ.

Πολυ πιθανο,εξαλλου εχουν αναφερθει κατα καιρους περιπτωσεις coil whine απο XFX. Εντος εγγυησης δεν ειναι?

Δημοσ.

Τις τελευταίες μέρες το τροφοδοτικό (xfx) κάνει έναν παράξενο θορυβο σαν να βχαχυκυκλωνει ένα πράγμα και ζεσταίνεται υπερβολικά , το έχω γύρω στα 3 χρονάκια, να υποθέσω ότι θέλει αλλαγή? Ο Κόρυθος θυμίζει coil whine αλλά είναι ποιο ήπιος 

εφοσον εχει προβλημα και με θερμοκρασιες εξακριβωμενα αμεση αλλαγη.

εντος η εκτος εγγυησης δεν παιζει ρολο. ;)

αν θελεις να σου προτεινουν γραψε τι περιεχει το συστημα στην καταλληλη ενοτητα.

Δημοσ.

Το έβγαλα εκτός κουτιού σήμερα και το δοκίμασα και από ότι φαίνεται ο ήχος προέρχεται από το ανεμιστηράκι. Ναι η εγγύηση μόλις έληξε  

Δημοσ.

Άλλαξε ανεμιστήρα καί είσαι οκ

Ίσως σταματά η υπολειτουργεί γιαυτο ζεσταίνεται

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Αυτό θα κάνω, έτσι και αλλιώς δεν μπορώ να το στείλω πίσω. Από την άλλη σκέφτομαι μήπως είναι λίγα τα 550 για co'ed 950,7850 ,5 σκληρούς και 5 φανακια

Δημοσ.

Αυτό θα κάνω, έτσι και αλλιώς δεν μπορώ να το στείλω πίσω. Από την άλλη σκέφτομαι μήπως είναι λίγα τα 550 για co'ed 950,7850 ,5 σκληρούς και 5 φανακια

Άποψή μου, πάρε ένα άλλο το σύστημά σου είναι ζωηρό,αλλά φτιάξε κι' αυτό για καβάντζα.

Δημοσ.

Είναι ακριβά τα άτιμα, ένα καλό 650αρι κάνει γύρω στα 100, προς το παρον πρέπει να αλλάξω ανεμιστήρα γιατί αυτός μάλλον τα έπαιξε, κανει και ένα ticking noise

Δημοσ.

Δώσε μας και το ακριβές μοντέλο του τροφοδοτικού, αν και δεν πιστεύω ότι έχει θέμα με το σύστημά σου.

Δημοσ.

Καλησπέρα μπορείς να κάνεις να κάνεις μια πατέντα για να μην ακούγονται οι ανεμιστήρες του τροφοδοτικού σου πριν το αλλάξεις ή τους αλλάξεις, αν δεν υπάρχει εγγύηση στο συγκεκριμένο τροφοδοτικό!!....λοιπόν ανοίγεις το τροφοδοτικό σου βγάζεις του ανεμιστήρες που κάνουν θόρυβο και βάζεις λάδι (π.χ.τις ραπτομηχανής σου) και κάνεις τα εξής βήματα απο την πλευρά που υπάρχει το αυτοκόλλητο το ξεκολλάς το βάζεις στην άκρη και παίρνεις μια βελόνα η καρφίτσα και βγάζεις προσεκτικά τη στρόγγυλη πλαστική τάπα που υπάρχει και βάζεις 2-3 σταγόνες λάδι το κλείνεις προσεκτικά και έπειτα αφού βάλεις και το αυτοκόλλητο βάλτο σε λειτουργία αν δεις ότι δεν κάνει θόρυβο είσαι κόμπλε αν όχι τότε άλλαξε του ανεμηστήρες σου η το τροφοδοτικό!!

Δημοσ.

Καλησπέρα μπορείς να κάνεις να κάνεις μια πατέντα για να μην ακούγονται οι ανεμιστήρες του τροφοδοτικού σου πριν το αλλάξεις ή τους αλλάξεις, αν δεν υπάρχει εγγύηση στο συγκεκριμένο τροφοδοτικό!!....λοιπόν ανοίγεις το τροφοδοτικό σου βγάζεις του ανεμιστήρες που κάνουν θόρυβο και βάζεις λάδι (π.χ.τις ραπτομηχανής σου) και κάνεις τα εξής βήματα απο την πλευρά που υπάρχει το αυτοκόλλητο το ξεκολλάς το βάζεις στην άκρη και παίρνεις μια βελόνα η καρφίτσα και βγάζεις προσεκτικά τη στρόγγυλη πλαστική τάπα που υπάρχει και βάζεις 2-3 σταγόνες λάδι το κλείνεις προσεκτικά και έπειτα αφού βάλεις και το αυτοκόλλητο βάλτο σε λειτουργία αν δεις ότι δεν κάνει θόρυβο είσαι κόμπλε αν όχι τότε άλλαξε του ανεμηστήρες σου η το τροφοδοτικό!!

πατεντα αμφιβολου διαρκειας και λειτουργιας.

το σωστο ειναι να τον αλλαξει.

εφοσον δεν παιζει εγγυηση ανοιξε το και αλλαξε fan.

μην το λειτουργεις ετσι πολυ θα παθει ζημια.

εγω αυτο θα εκανα.

Δημοσ.

Σίγουρα πέρασαν τα 5 χρόνια εγγύησης ;

3 χρόνια έγραφε ότι είχε, θα το ψάξω μήπως έχει 5. Εγώ κάπου 3,5 χρόνια το εχω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...