patriot21 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Kαλησπερα,αγορασα εναν ssd και θελω να τον τοποθετησω στο λαπτοπ μου,αντικαθιστωντας τον hdd που εχει.. Οι αποριες μου ειναι οι εξης.. 1)Εχω κλειδι για τα 7αρια και τα εχω κανει update σε 10αρια.Επειδη θα τα περασουμε με στικακι,να κατεβασουμε τα 7αρια και να ξανακανουμε αναβαθμιση,η απευθειας τα 10αρια?Το κλειδι θα αναγνωριστει αν κατεβασουμε κατευθειαν τα 10αρια? 2)Μπορουμε να βαλουμε τον ssd κατευθειαν,και να κανουμε εγκατασταση,η πρεπει να εχω και τον hdd επανω? 3)Πρεπει να κανω καποιο φορματ στον ssd προτου κανω οτισηποτε? Γενικα θα ηθελα συμβουλες για τη καλυτερη δυνατη τοποθετηση ssd και εγκατασταση windows.. Ευχαριστω προκαταβολικα...
plpapadopoulos Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 1) Κατεβάζεις το Windows 10 upgrade tool κι επιλέγεις να φτιάξεις USB stick με το OS στη γλώσσα για τον συγκεκριμένο υπολογιστή. Θα κάνει auto activate χωρίς κλειδί εφόσον έχεις αναβαθμίσει σε 10άρια κι έχει περαστεί ο υπολογιστής στην database της microsoft αυτόματα. 2) Βάζεις τον SSD και κάνεις boot από το φλασάκι απευθείας (τον HDD τον ξεχνάς). 3) Όχι θα κάνουν μόνα τους τα Windows. 1
patriot21 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 1) Κατεβάζεις το Windows 10 upgrade tool κι επιλέγεις να φτιάξεις USB stick με το OS στη γλώσσα για τον συγκεκριμένο υπολογιστή. Θα κάνει auto activate χωρίς κλειδί εφόσον έχεις αναβαθμίσει σε 10άρια κι έχει περαστεί ο υπολογιστής στην database της microsoft αυτόματα. 2) Βάζεις τον SSD και κάνεις boot από το φλασάκι απευθείας (τον HDD τον ξεχνάς). 3) Όχι θα κάνουν μόνα τους τα Windows. Σ'ευχαριστω.Αυτη ειναι ολη η διαδικασια που πρεπει να ακολουθησω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα