Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άμα δεν κάνετε το ειρωνικό σχόλιό σας για κάποιον που θέλει να πάρει iPhone δεν πάει καλά η ψυχοθεραπεία μάλλον ε;

• Like 8
Δημοσ.

Άμα δεν κάνετε το ειρωνικό σχόλιό σας για κάποιον που θέλει να πάρει iPhone δεν πάει καλά η ψυχοθεραπεία μάλλον ε;

Ειδες πουθενα ειρωνικο σχολιο για το Iphone se στα 400ευρω που τουλαχιστον εχει specs ναυαρχιδας(για iphone)σε καλη τιμη??Για το 5s λογικο και αναμενομενο να δεις κραξιμο γιατι πλεον δεν αξιζει το κινητο για πολλους και διαφορους λογους.

Δημοσ.

Μάλλον δεν διάβασες όλα τα σχόλια ή δεν τα κατάλαβες τότε, ρίξε μία ματιά 2 σχόλια παραπάνω. Και 500€ να είχε το 5S και να ήθελε να το αγοράσει κάποιος, δεν έχει κανένας δικαίωμα να ειρωνευτεί. ΑΝ θέλει ντε και καλά να τον αποτρέψει μπορεί να αναπτύξει το επιχείρημά του με 1, 2, 3 λόγους, μέχρι εκεί.

Και η λογική "το 5SE αξίζει το 5S δεν αξίζει" δεν στέκει εξίσου γιατί θα γυρίσει και θα σου πει πάρε το τάδε Android με 300€, SD810, 4GB RAM, 2Κ οθόνη κοκ.

• Like 5
Δημοσ.

Και η λογική "το 5SE αξίζει το 5S δεν αξίζει" δεν στέκει εξίσου γιατί θα γυρίσει και θα σου πει πάρε το τάδε Android με 300€, SD810, 4GB RAM, 2Κ οθόνη κοκ.

170€ ότι ειπες +64Gb εσωτερική μνήμη :)

letv x800

Αν του έλεγε κάτι τέτοιο θα το έπαιρνε εφόσον έψαχνε για τέτοιας κατηγορίας κινητό..

Όποιος υποστηρίζει ότι αξίζει το 5S απλά δεν χρησιμοποιεί λογικά το smartphone όπως οι περισσότεροι εδώ μέσα όπου είναι εργαλείο δουλειάς.

Όποιος θέλει για την "ομορφιά" κ μηλαρακι να το αγοράσει κανένα θέμα..

Δημοσ.

Μάλλον δεν διάβασες όλα τα σχόλια ή δεν τα κατάλαβες τότε, ρίξε μία ματιά 2 σχόλια παραπάνω. Και 500€ να είχε το 5S και να ήθελε να το αγοράσει κάποιος, δεν έχει κανένας δικαίωμα να ειρωνευτεί. ΑΝ θέλει ντε και καλά να τον αποτρέψει μπορεί να αναπτύξει το επιχείρημά του με 1, 2, 3 λόγους, μέχρι εκεί.

Το 5se αξιζει γιατι δινει οπως ειπα specs ναυαρχιδας(επεξεργαστης/γραφικα,ram και πισω καμερα)σε τιμη πολυ κατω για δεδομενα Apple και πιο κατω και απο σκρουτζ αρα ναι αξιζει περισσοτερο απο το 5s που τρωει ξεστοκαρισμα απο τα καταστηματα αφου και η ιδια η Apple το αποσυρει για να σπρωξει το 5se.

Προφανως και αυτος που θελει να παρει κατι αντιστοιχο σε Android θα εχει ηδη παρει καποιο απο τα γνωστα κινητα στα χρηματα αυτα ηδη.

Οπως και να χει ομως κακως δινεις εκταση για τα παραπανω κινητα αφου πλεον εμφανιζονται μη διαθεσιμα.

Δημοσ.

Το 5se αξιζει γιατι δινει οπως ειπα specs ναυαρχιδας(επεξεργαστης/γραφικα,ram και πισω καμερα)σε τιμη πολυ κατω για δεδομενα Apple και πιο κατω και απο σκρουτζ αρα ναι αξιζει περισσοτερο απο το 5s που τρωει ξεστοκαρισμα απο τα καταστηματα αφου και η ιδια η Apple το αποσυρει για να σπρωξει το 5se.

Προφανως και αυτος που θελει να παρει κατι αντιστοιχο σε Android θα εχει ηδη παρει καποιο απο τα γνωστα κινητα στα χρηματα αυτα ηδη.

Οπως και να χει ομως κακως δινεις εκταση για τα παραπανω κινητα αφου πλεον εμφανιζονται μη διαθεσιμα.

Δεν δίνω έκταση για τα συγκεκριμένα κινητά αλλά για τη βλαχομαγκιά που έχουν κάποιοι κατά κόρον σε αυτό και σε όλα τα φόρουμ και θεωρούν ότι κατέχουν την απόλυτη αλήθεια και το δικαίωμα να ειρωνεύονται κάποιον.

170€ ότι ειπες +64Gb εσωτερική μνήμη :)

letv x800

Αν του έλεγε κάτι τέτοιο θα το έπαιρνε εφόσον έψαχνε για τέτοιας κατηγορίας κινητό..

Όποιος υποστηρίζει ότι αξίζει το 5S απλά δεν χρησιμοποιεί λογικά το smartphone όπως οι περισσότεροι εδώ μέσα όπου είναι εργαλείο δουλειάς.

Όποιος θέλει για την "ομορφιά" κ μηλαρακι να το αγοράσει κανένα θέμα..

Αυτό που ανέφερα πιο πάνω κάνεις εσύ τώρα, θεωρώντας ότι υπάρχει λογική χρήση smartphone και είναι αυτή που κάνεις εσύ και οι περισσότεροι εδώ μέσα. Για το εργαλείο δουλειάς άσε με να έχω τις αμφιβολίες μου, ο μέσος όρος ηλικίας πρέπει να είναι γύρω στα 20 χρόνια αν κρίνω από τα γραφόμενα. Και τελειώνεις με την ειρωνία ότι όποιος το θέλει, το θέλει για την ομορφιά και το μηλαράκι γιατί ως γνωστόν για τίποτα άλλο δεν είναι καλά τα iPhone.

Αυτά από εμένα, δεν θα γράψω άλλο off topic, οποίος κατάλαβε, κατάλαβε.

• Like 2
Δημοσ.

Ένδον σκάπτε, ένδον η πηγή του αγαθού και αεί αναβλύειν δυναμένη, εάν αεί σκάπτεις.

• Like 5
Δημοσ.

μτφρ: σκάβε μέσα σου· μέσα σου είναι η πηγή του καλού και θα αναβλύζει πάντα αν πάντα την αναζητείς ταδε εφη Marcus Aurelius        ( 121-180 μ.Χ. , Ρωμαίος Αυτοκράτωρ)  , τοση φιλοσοφια για ενα κωλο αιφονι ; :D

• Like 1
Δημοσ.

Ει μη καθήκει, μη πράξης· ει μη αληθές εστι, μη είπης.

Εντάξει, αυτό δεν είναι τεχνολογικό φόρουμ, έχει ξεφύγει στα όρια της φιλοσοφίας και βάλε

Επόμενος, ποιος έχει σειρά;

Δημοσ.

Ει μη καθήκει, μη πράξης· ει μη αληθές εστι, μη είπης.

Εντάξει, αυτό δεν είναι τεχνολογικό φόρουμ, έχει ξεφύγει στα όρια της φιλοσοφίας και βάλε

Επόμενος, ποιος έχει σειρά;

αν δεν είναι σωστό, μην το κάνεις αν δεν είναι αλήθεια, μην το πεις . Γαματο , :D αλλα iPhonι ΤΕΛΟΣ

Δημοσ.

Δεν δίνω έκταση για τα συγκεκριμένα κινητά αλλά για τη βλαχομαγκιά που έχουν κάποιοι κατά κόρον σε αυτό και σε όλα τα φόρουμ και θεωρούν ότι κατέχουν την απόλυτη αλήθεια και το δικαίωμα να ειρωνεύονται κάποιον.

Αυτό που ανέφερα πιο πάνω κάνεις εσύ τώρα, θεωρώντας ότι υπάρχει λογική χρήση smartphone και είναι αυτή που κάνεις εσύ και οι περισσότεροι εδώ μέσα. Για το εργαλείο δουλειάς άσε με να έχω τις αμφιβολίες μου, ο μέσος όρος ηλικίας πρέπει να είναι γύρω στα 20 χρόνια αν κρίνω από τα γραφόμενα. Και τελειώνεις με την ειρωνία ότι όποιος το θέλει, το θέλει για την ομορφιά και το μηλαράκι γιατί ως γνωστόν για τίποτα άλλο δεν είναι καλά τα iPhone.

Ακριβώς, όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Είναι θέμα αξιοπρέπειας.

Δημοσ.

Μπορεί να βάζεις και πολλά... 

Είναι πολύ εύκολο να παρατηρήσεις το νεαρό της ηλικίας των περισσοτέρων καθώς και το κόμπλεξ που βγάζουν πισω απο ένα πληκτρολόγιο...

Επίσης κατά τους περισσότερους εδώ πέρα το εργαλείο δουλειάς ειναι να αλλάζεις ROΜ... να αλλάζεις φόντο... και να παίζουν needForSpeed... κτλ

Καταλαβαίνω πως ειναι τεχνολογικό forum αλλά υπάρχουν πολλές περιπτώσεις με παλικάρια που το έχουν "κάψει" εντελώς εδώ μέσα... Δε θα συζητήσω για αγένια και έλειψη παιδείας... 

Τέλος πάντων...   :-)

Μια χαρά συσκευή ειναι το iphone 5s. Για κάποιον που θέλει μια overall καλή και "μαζεμένη" συσκευή, που θέλει να ανοίξει το κουτί και να δουλεύει κατευθείαν αυτό που αγόρασε ειναι μια χαρά... 

Nexus ειχα στο παρελθόν... (καθε update και πιο αργό γινόταν...)

Windows Phone έχω για βασική συσκευή (δεν υπάρχει υποψία lag... ούτε υποψία... τηλέφωνα, μηνύματα (το πληκτρολόγιο της microsoft είναι αλλού.. email, skype, social media, φωτογραφίες... όλα άψογα και αξιόπιστα)

iPhone 5s το μη-ελληνικό νούμερο μου όταν ειμαι στο εξωτερικό... ότι εφαρμογή θέλεις σε όποια χώρα και να πας (π.χ για μετακινήσεις) υπάρχει πρώτα στο iOS και δουλεύει ρολόι..)

Δε θα κατηγορήσω κάποιον γιατι αγόρασε κάποιο κινέζικο για εργαλείο δουλειας του... θα καταλάβει μόνος του μετά απο καιρό πως αυτο που έκανε δεν ήταν δουλειά...

• Like 1
Δημοσ.

Ξεχνάτε και το οικοσύστημα της apple. Στην οικογένεια είχαμε iphone εγώ κ η αδερφή μου. Η αδερφή μου σπουδάζει εξωτερικό και επικοινωνούμε με facetime κ imessage. Εδωςα ενα παλιό iphone 5 στη μάνα μου και μπορεί να επικοινωνεί κ αυτή. Τώρα παράγγειλα τη συγκεκριμένη προσφορά για τον πατέρα μου γιατί θέλει κ αυτός!

Δεν είναι πάντα τα specs που μετράνε.

σίγουρα κάποιος θα πεί για viber, whatsup,skype κτλ, αυτά ομως θέλουν εγκατάσταση και εξοικείωση για να δουλέψουν. Της apple είναι native και ευκολόχρηστα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...