z750s Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 http://www.plaisio.gr/tilefona/kinita-smartphones/smartphones/Apple-iPhone-5S-16GB-Space-Grey.htm απο το πλαισιο ειναι ακομα διαθέσιμο και ο Γερμανός εχει ολα τα iphone 100e κατω ως 14 η 18 του μηνος αν δεν κανω λάθος απλα στο site του το 5s και το 5se δεν ειναι διαθεσημα τα αλλα οκ https://www.germanos.gr/category/iphone-devices/cat350002/ 6
ziaba Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 τώρα θα τρέξουμε όλοι στον Γερμανό και στο πλαίσιο να μας κάνουν μεροκάματο με αη-φων 3αιτίας και βαλε 2
deadp Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Μια χαρά συσκευη ειναι... Εχει και τα καλά της και τα κακά της. Ακόμη και τώρα.
georgesteiros Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 παιδια η προσφορα του γερμανου ειναι μονο απο ηλεκτρονικο καταστημα η μπορω να παω και σε φυσικο και να παρω το iphone se 100 ευρω κατω? στο site το εχει μη διαθεσιμο. ξερετε σιγουρα μεχρι ποτε ισχυει?
someone- Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 παιδια η προσφορα του γερμανου ειναι μονο απο ηλεκτρονικο καταστημα η μπορω να παω και σε φυσικο και να παρω το iphone se 100 ευρω κατω? στο site το εχει μη διαθεσιμο. ξερετε σιγουρα μεχρι ποτε ισχυει?Θα πάω να ρωτήσω αύριο τι ισχύει γιατί με ενδιαφέρει και εμένα.τώρα θα τρέξουμε όλοι στον Γερμανό και στο πλαίσιο να μας κάνουν μεροκάματο με αη-φων 3αιτίας και βαλεΈχω το 5αρι και το κινητό πάει σφαίρα και ειναι κινητό 4 5 χρόνων. Η τιμή του ειναι πολύ καλη αν σκεφτείς ότι το παίρνεις απο πλαισιό/Γερμανό.
dali13gr Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Η ισοπέδωση είναι χαρακτηριστικό του νεοέλληνα. Μια χαρά είναι η συσκευή στα 249€. 3
georgesteiros Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Θα πάω να ρωτήσω αύριο τι ισχύει γιατί με ενδιαφέρει και εμένα. Έχω το 5αρι και το κινητό πάει σφαίρα και ειναι κινητό 4 5 χρόνων. Η τιμή του ειναι πολύ καλη αν σκεφτείς ότι το παίρνεις απο πλαισιό/Γερμανό. ευχαριστώ! μαθε και ενημερωσε μας αν μπορεις!
leros2004 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Καταπληκτικό τηλέφωνο... - Άφθονος ελεύθερος χώρος 8.54GB - Κτήνος μπαταρία 1560mAh - Full multitasking με το 1gb ram. Τρέξτε χωριανοί .... 10
someone- Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Καταπληκτικό τηλέφωνο... - Άφθονος ελεύθερος χώρος 8.54GB - Κτήνος μπαταρία 1560mAh - Full multitasking με το 1gb ram. Τρέξτε χωριανοί .... Η χωρητικότητα ειναι θέμα του καθενός και το g2 που έχω 10gb του περισσεύουν και δεν παίρνει sd και δεν έχω θέμα. Η μπαταρία του iPhone 5 που έχω μου βγάζει ανετοτατα μια μέρα με δεδομένα κτλ. Κάνω τα πάντα, εκτός απο παιχνίδια που δε παίζω, και ας έχω ΣΧΕΔΟΝ 1gb ram είδα και το g2 με τα 2gb ποσά του περισσεύουν με τις εφαρμογές που τρέχουν απο μόνες τους.
Thrylos7 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 η αληθεια ειναι καπου στη μεση... Γεγονος οτι τα specs ειναι "λιγα" για 2016, και δε μιλαω μονο για ισχυ (στην οποια υπαρχει το αντεπιχειρημα οτι χαμηλη μεν αλλα optimized το λειτουργικο πανω της ακριβως) αλλα και η οθονη και η μπαταρια και η καμερα ειναι πολυ λιγες για σημερα οτι και να λεμε. Εχω φιλη με iphone 5 που ειναι ολη μερα στο facebook δεν κανει τιποτα αλλο, αλλα γελαω που της βγαινουν τα ματια στην οθονουλα και που την εχει 10% φωτεινοτητα για να αντεξει λιγο παραπανω... Αποκει και περα ομως να αποδεκτουμε και το οτι δεν αγοραζουν ολοι με βαση τα specs, ουτε χρειαζεσαι 15 πυρηνες και 8gb ram για να κανεις browsing και viber που κανει το 80% των χρηστων.... και οτι καποια αλλα μειονεκτηματα (μπαταρια-οθονη) τουλαχιστον του προσδιδουν παρα πολυ μικρο μεγεθος για οποιον τυχον το χρειαζεται. Οποτε ναι μεν 249 δεν ειναι καλη τιμη (γιατι δεν πρεπει μονο να σκεφτομαστε οτι κοστιζε 399 πχ, ανυπαρκτη ηταν και αυτη η τιμη) οταν μεταξυ 200 και 300 υπαροχυν τρομερα android τηλεφωνα, αλλα μη μηδενιζουμε κιολας! Προσωπικα θα εκτιμουσα παντως ποιλυ περισσοτερο να εβαζαν σοβαρη προσφορα κανενα 6 ή 6S και οχι το τοσο παλιο που κανει μπαμ οτι το βαζουν απλα για να παρει η σουλα η κομωτρια και να λεει οτι εχει μηλοφωνο (ετσι το πηρε και η φιλη μου το 5αρι περσι)
Anorymous Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 το nexus5x εχει 240 ... αυτο ακριβως και με λιγα παραπανω παιρνεις g4 και Α5 2016
StigmaX Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Αγοράζεις καινούρια συσκευή σε τιμή που πουλάνε μεταχειρισμένο. Μία χαρά προσφορά είναι, ειδικά για ανθρώπους που δεν έχουν την οικονομική άνεση για κάποιο νεότερο μοντέλο αλλά επιθυμούν να είναι στο οικοσύστημα της απλ. Και πριν πέσουν τα κοράκια να με φάνε, nexus 5x έχω... 2
Fulgore Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Θα πάω να ρωτήσω αύριο τι ισχύει γιατί με ενδιαφέρει και εμένα. Έχω το 5αρι και το κινητό πάει σφαίρα και ειναι κινητό 4 5 χρόνων. Η τιμή του ειναι πολύ καλη αν σκεφτείς ότι το παίρνεις απο πλαισιό/Γερμανό. Δεν θελω να το παω αλλου αλλα στο παραπανω γελαμε ολοι ομως. Ναι το παιρνεις απο μεγαλη αλυσιδα,Ελληνικης εισαγωγης μπλα μπλα μπλα γιαυτο και ολες οι μεγαλες αλυσιδες σου λενε για 1 χρονο εγγυηση και οχι 2...... Και εγω παντως συμφωνω με τους παραπανω οτι το κινητο ειναι καθαρα για οσους θελουν να εχουν μηλοτηλεφωνο και τιποτα αλλο.Δεν ειναι τα specs που ειναι αυτα που ειναι για 2016 αλλα και το γεγονος οτι αν καποιος θελει το κινητο για απλη χρηση δεν περιμενει σχεδον καλοκαιρι του 2016 για να δωσει 250ευρω για ενα παλιο iphone 5s 16gb. Αλλωστε για το 5s πεφτει ξεστοκαρισμα απο τα μαγαζια ουτως ή αλλως λογω του iphone 5 se. παιδια η προσφορα του γερμανου ειναι μονο απο ηλεκτρονικο καταστημα η μπορω να παω και σε φυσικο και να παρω το iphone se 100 ευρω κατω? στο site το εχει μη διαθεσιμο. ξερετε σιγουρα μεχρι ποτε ισχυει? Γιατι δεν παιρνεις καλου κακου ενα τηλεφωνο να ρωτησεις ο ιδιος??? Αρα εν ολιγης υπαρχει προσφορα αυτη τη στιγμη μιας και στο skroutz η τιμη του εχει 293περιπου ευρω και εχει λογο υπαρξης το θεμα μονο για αυτο αλλα για το αν αξιζει το κινητο η απαντηση ειναι οπως αναφερθηκε παραπανω. Εχει τα καλα της εχει και τα κακα της αλλα τα κακα της συσκευης ειναι πολυ περισσοτερα απο τα καλα. 1
z750s Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δεν θελω να το παω αλλου αλλα στο παραπανω γελαμε ολοι ομως. Ναι το παιρνεις απο μεγαλη αλυσιδα,Ελληνικης εισαγωγης μπλα μπλα μπλα γιαυτο και ολες οι μεγαλες αλυσιδες σου λενε για 1 χρονο εγγυηση και οχι 2...... Και εγω παντως συμφωνω με τους παραπανω οτι το κινητο ειναι καθαρα για οσους θελουν να εχουν μηλοτηλεφωνο και τιποτα αλλο.Δεν ειναι τα specs που ειναι αυτα που ειναι για 2016 αλλα και το γεγονος οτι αν καποιος θελει το κινητο για απλη χρηση δεν περιμενει σχεδον καλοκαιρι του 2016 για να δωσει 250ευρω για ενα παλιο iphone 5s 16gb. Αλλωστε για το 5s πεφτει ξεστοκαρισμα απο τα μαγαζια ουτως ή αλλως λογω του iphone 5 se. Γιατι δεν παιρνεις καλου κακου ενα τηλεφωνο να ρωτησεις ο ιδιος??? Αρα εν ολιγης υπαρχει προσφορα αυτη τη στιγμη μιας και στο skroutz η τιμη του εχει 293περιπου ευρω και εχει λογο υπαρξης το θεμα μονο για αυτο αλλα για το αν αξιζει το κινητο η απαντηση ειναι οπως αναφερθηκε παραπανω. Εχει τα καλα της εχει και τα κακα της αλλα τα κακα της συσκευης ειναι πολυ περισσοτερα απο τα καλα. αν διαβασες καλα σε ολα τα iphone 100ε κατω μην εσταζεις στο 5s και στο se αν και δεν νομιζω οτι το θεμα ειναι αν αξηζη το κινητο αλλα η προσφορα ππυ βαλαν. λεω εγω τωρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα