Retromaniac Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Το παιχνίδι αυτό έχει τα καλύτερα γραφικά ever που έχω δει. Παραδέχομαι την ομάδα που το έφτιαξε. Είναι απίστευτοι. Αλλά είναι μια απλή διαδραστική ταινία για μένα. Άθλιο gameplay. Κράξτε με ελεύθερα τώρα. Αντέχω 2
yokki Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Παντως χωρις πλακα τετοια γραφικα δεν εχω δει ακομα σε pc με 4κ 32 ραμ i7 και vga των 500 ευρω. Δηλαδη εαν μπορουσαν να αξιοποιηθούν τα hardware των pc τι θα εδειχναν. Ειναι κριμα να υπαρχει τοσο καλο hardware και να μην υπαρχει το αναλογο software. the witcher 3. 5
vag.patrick Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Ενα action platformer ειναι το παιχνιδι , διαδραστικη ταινια ηταν το until dawn,the order κλπ....τετοιες μακακιες μην γραφετε και τα διαβαζουμε και μας πονανε τα ματια....15 ωρες gameplay ποιο αλλο ιδιου ειδους παιχνιδι εχει???συν τοmultiplayer που ειναι pure fun.... Τα πραγματα πρεπει να τα λεμε με το ονομα τους... 6
gio2739 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Το παιχνίδι είναι απίστευτο με αυτό το τέλος νομίζω ότι ίσως έχει και συνέχεια αν το έρχεται τερματίσει καταλαβαίνετε τι εννοω 1
mitsos326 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Τα γραφικά είναι καλύτερα από του multiplayer beta που είχε βγει; Γιατί εκεί δεν είχα εντυπωσιαστεί καθόλου! ναι το μουλτι τρεχει στα 900p αλλα με 60fps
cpttony Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) the witcher 3. Το Witcher έφαγε το downgrade του και αυτό (όπως αρκετά)! Το U4, σύμφωνα με αρκετούς έχει φάει upgrade, σε σύγκριση PSX,E3 κλπ.. Παντως χωρις πλακα τετοια γραφικα δεν εχω δει ακομα σε pc με 4κ 32 ραμ i7 και vga των 500 ευρω. Δηλαδη εαν μπορουσαν να αξιοποιηθούν τα hardware των pc τι θα εδειχναν. Ειναι κριμα να υπαρχει τοσο καλο hardware και να μην υπαρχει το αναλογο software. Κοίτα, το hardware των PC, έχει τόση μεγάλη ποικιλία που δεν μπορείς να το αξιοποιήσεις.. Δηλαδή ένα PC των 500 =/= με ένα των 1500+ σε απόδοση. Δεν μπορείς να αναπτύξεις ένα παιχνίδι με βάση το 1500, γιατί εκεί είναι που θα χάσεις την μπάλα.. Γι' αυτό βλέπεις και όλα πάνε βάσει τις κονσόλες.. standard υλικό, κτίζεις πάνω σ' αυτό.. και μετά το μεταφέρεις στο PC και κάνεις μερικές παραμετροποιήσεις.. Τώρα με το Neo, XBOX 1.5 δεν ξέρω τι θα γίνει.. Επεξ/σία 14 Μαΐου 2016 από cpttony 1
Aerneth Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Το Witcher έφαγε το downgrade του και αυτό (όπως αρκετά)! Το U4, σύμφωνα με αρκετούς έχει φάει upgrade, σε σύγκριση PSX,E3 κλπ.. Upgrade..? 2
cpttony Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Upgrade..? https://www.youtube.com/watch?v=C4VOenvtZws Δεν είναι και η ίδια σκηνή.. Εγώ για upgrade διαβάζω και βλέπω... Επεξ/σία 14 Μαΐου 2016 από cpttony
Aerneth Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δεν είναι και η ίδια σκηνή.. Εγώ για upgrade διαβάζω και βλέπω... Κι επειδή δεν είναι η ίδια σκηνή; Δεν συγκρίνεται η ποιότητα των γραφικών. Επειδή, δηλαδή έδειξαν κάτι χειρότερο μετά ακυρώνεται το αρχικό downgrade; Επίσης, στο μεταξύ το παιχνίδι πήγε από τα 60 στα 30 frames. Upgrade κι αυτό;
GiwrgosNvidia Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Ο,τι και να λετε καλυτερα παιχνιδια απο Dark Souls και Dishonored δεν γινονται. 1
Federer Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Ο,τι και να λετε καλυτερα παιχνιδια απο Dark Souls και Dishonored δεν γινονται. Ισχύει...κλάσεις ανώτερο το Galaxy S7 απο το Uncharted 4 9
takisdemi Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Ο,τι καλύτερο έχω παίξει. Ότι και να λένε κάποιοι εθελοτυφλουνε.Φοβερή ατμόσφαιρα! Δεν έχω δει τέτοια πιστότητα σε φωτισμό.Είναι δύσκολη η απεικόνιση του φωτός,πραγματικά μπράβο στην εταιρεία! 1
GiwrgosNvidia Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Ισχύει...κλάσεις ανώτερο το Galaxy S7 απο το Uncharted 4 Βγαινεις εκτος θεματος... Το pokemon sun&moon βγαινει τελος του χρονου 2
cpttony Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Κι επειδή δεν είναι η ίδια σκηνή; Δεν συγκρίνεται η ποιότητα των γραφικών. Επειδή, δηλαδή έδειξαν κάτι χειρότερο μετά ακυρώνεται το αρχικό downgrade; Επίσης, στο μεταξύ το παιχνίδι πήγε από τα 60 στα 30 frames. Upgrade κι αυτό; Ωραία, έφαγε ένα downgrade και μετά ένα upgrade μέχρι να κυκλοφορήσει.. Ίσως στην αποκάλυψη που έκαναν, να το είχαν "τραβήξει" λίγο πάνω, αλλά βάση των υπολοίπων... η τελική μορφή είναι σαφώς ανώτερη! Από τα 60 στα 30, ναι οκ, θυσίσαν κάποια frames για να δημιουργήσουν καλύτερο οπτικό τομέα.. Τουλάχιστον είναι 30, στην πλειοψηφία σταθερά! Δείτε που καταλήξαμε, να γκρινιάζουμε για το U4 και τα downgrade/upgrade του, την στιγμή που είναι ό,τι καλύτερο έχω δει σε κονσόλα, μην πω και σε PC.. Τι να πω ρε παιδιά? 1
Aerneth Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δείτε που καταλήξαμε, να γκρινιάζουμε για το U4 και τα downgrade/upgrade του, την στιγμή που είναι ό,τι καλύτερο έχω δει σε κονσόλα, μην πω και σε PC.. Τι να πω ρε παιδιά? Σωστά ξέχασα ότι μπορούμε να κρίνουμε όλους τους άλλους developers εκτός από τη ND.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα