Προς το περιεχόμενο

Psu fan πάνω ή κάτω

Actinidio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν , εχω ένα psu golden green hx 750w και το κουτί ένα phanteks eclipse p400 το τροφοδοτικό μπαίνει κάτω και εχει και φίλτρο από κατω , ή ερωτηση μου είναι ο ανεμιστηρας του τροφοδοτικού που κοιτάει? πάνω ή κάτω?

Δευτερη ερώτηση, η μητρική μου εχει υποδοχη μόνο ένα 4pin για ανεμιστήρες , αλλά το κουτι έχει 2 ανεμηστήρες και αλλο ένα 4pin για τα led του κουτιου. Πως τα συνδέω αυτα πάνω στην μητρικη? η μητρική είναι μία asus h110m-k

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θυμάμαι ότι και εγώ δεν ήμουν σίγουρος γιατί δεν είναι τόσο ξεκάθαρο, αλλά ο ανεμιστήρας να φυσάει έξω. Δηλ. κοιτάει κάτω αφού μπαίνει κάτω. Δες τις οδηγίες ή βάλτο στην μπρίζα να δεις τη ροή του αέρα στην τελική.

Στις οδηγίες δεν λέει κάτι , απλά να πω ότι το δοκιμασα και από τις δυο πλευρες και κουμπώνει και από τις δύο κανονικά , στην ροή αερα δεν είδα κάτι

κατω ο ανεμιστηρας του τροφοδοτικου ειναι για να βαζει αερα οχι για να βγαζει.. ...οσο για τα πιν δες το μανυαλ της μητρικης καλυτερα...

βασικα απο οτι ειδα μονο ενα πιν εχει οντως..τωρα αναθεμα..

τα λεντ ισως μπενουν αλλου ομως και οχι εκει ..εκει ειναι για φαν..

τωρα για να βαλεις δυο καπως γινεται αλλα κατι αλλο χρειαζεσαι το οποιο δε γνωριζω καλα...

• Like 1

για τα fan ειδα δυο περιπτωσεις μία με σπλιτερ που συνδεεται επάνω στην μητρική και μια πάνω στο μόλεξ του τροφοδοτικού , αλλα αυτά τα διαβάσα σε ξένα forum , απλά αν έχεται να προτίνετε μια φθηνή λύση

για τα fan ειδα δυο περιπτωσεις μία με σπλιτερ που συνδεεται επάνω στην μητρική και μια πάνω στο μόλεξ του τροφοδοτικού , αλλα αυτά τα διαβάσα σε ξένα forum , απλά αν έχεται να προτίνετε μια φθηνή λύση

μαλλον κατι σε μολεξ θα ελεγα γιατι τα σπλιτερ νομιζω εχουν θεματακια ...

αλλα και με το μολεξ πρεπει να βαλεις κατι καλοδιακι να κοβει το ρευμα στο μισο γιατι αλλιως θα δουλευει φουλ ο ανεμιστιρας και θα εχεις θορυβο... και η τελευταια λυση φυσικα ενας κοντρολερ για τους ανεμιστιρες σου...

• Like 1

μαλλον κατι σε μολεξ θα ελεγα γιατι τα σπλιτερ νομιζω εχουν θεματακια ...

αλλα και με το μολεξ πρεπει να βαλεις κατι καλοδιακι να κοβει το ρευμα στο μισο γιατι αλλιως θα δουλευει φουλ ο ανεμιστιρας και θα εχεις θορυβο... και η τελευταια λυση φυσικα ενας κοντρολερ για τους ανεμιστιρες σου...

Ενας zalman fan controller και θα σαι μια χαρα.

ωραίο ο ανεμιστήρας προς τα κάτω , έκλεισε αυτό , το zalman ποσους ανεμιστήρες δέχεται?

Τα led έχει κανείς ιδέα που συνδέονται?

6 ανεμιστιρακια http://www.skroutz.gr/s/416129/Zalman-ZM-MFC1-Plus.html

Τα led ειναι με molex?? Ή κατι αλλο??

Όχι τα Led βγάζουν 4pin σαν από ανεμιστήρα

Τα συνδεεις στο αλλο καλωδιο που σου ειπα ( http://www.e-shop.gr/inline-3-pin-to-4-pol-molex-fan-adapter-cable-p-PER.754049 )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...