olimpiakos 7 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Καλησπέρα παιδες!! Σκέφτομαι να προβώ σε αγορά κάρτα ήχου και συγκεκριμένα αυτή ! http://www.e-shop.gr/sound-card-creative-play2-usb-p-PER.540284 Αξίζει να την αγοράσω;; Έχω το λαπτοπ Lenovo G40-30 (specs στην υπογραφή μου ή πείτε μου να σας πω) Και νιώθω πως βγάζει μάπα ήχο, καατι σα να τρώει τις υψηλές και τόσο από θέμα έντασης και θέμα ποιότητας! Ώρες ώρες όταν βάζω το κινητό λέω πως είναι καλύτερα!! Ευχαριστω #insomnia power
booka Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 οτι και να κανεις τα lenovo εχουν χαλια ηχεια. εχω και εγω lenovo το G580 και ο ηχος ειναι ΜΑΠΑ με ηχεια των 5 Ε εχω καλυτερο ηχο απο τα εσωτερικα. ενω το παλιο multimedia hp laptop που εχω το τρωει λαχανο... 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Booka καταρχάς βάζω καρφί και ακούω τραγούδια σε monitor ηχεία....δεν ακούω σχεδόν ποτε απτά ηχεία του λαπτοπ...ναι είναι όντως τραγικά...απλα η κάρτα ήχου του συγκεκριμένου λαπτοπ είναι για πέταμα! Σωστά; Γιαυτο λέω αν αξίζει να πάρω,δλδ αν θα δω διάφορα! Αυτό είναι το προβλημα ότι τα παλιά λαπτοπ βγάζαν καλύτερο ήχο αποτι τα καινούρια..ισως και το νετμπουκ που είχα έβγαζε έναν ήχο της προκοπής...ηταν ένα Compaq mini cq10-500
booka Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 νομιζω οτι θα δεις... για καλυετερα αποτελεσματα αν μπορεις παρε και ενα dac ή ενα meridan Explorer (265-300E) ή Audioengine D1 (200E) ή ενα Cambridge Dac Magic XS (160E) 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Εε τώρα θα κάνω διαφημιση το ξέρω..μου πε ένα παιδί απτή σελίδα του Fb 'PC Building GR' να δοκιμάσω το προγραμμα DFX Audio Enhancer....είναι γνωστό;κάνει δουλειά;υποτίθεται ότι κάπως θα βγάλει καλύτερο ήχο.... ΚΑΙ ΟΣΟΙ έχετε fb θα σας παρακαλούσα να μπείτε στη σελίδα,να απαντάτε,να σχολιάζεται ότι προβλήματα ποσταρουν,γιατί είναι κάτι παιδια που δεν ξέρουν που παν τα ΤΕΣΣΕΡΑ!! Με λίγα λόγια ποιο πολύ εμπιστεύομαι εσάς γιατί δίνεται σωστές απαντήσεις και ΟΧΙ αερολογίες!!! (ADMINS συγγνώμη για το off topic) Ευχαριστώ και πάλι!!! #αγάπη μόνο :D
booka Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 το dfx κάνει δουλειά σαν equalizer παλιά ήταν add-on επί πληρωμή. το είχα ακούσει με καλά αποτελέσματα στο winamp. τώρα πως δουλεύει στις τελευταίες εκδόσεις του δεν ξέρω... 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 νομιζω οτι θα δεις... για καλυετερα αποτελεσματα αν μπορεις παρε και ενα dac ή ενα meridan Explorer (265-300E) ή Audioengine D1 (200E) ή ενα Cambridge Dac Magic XS (160E) ωπωπωω μπούκα με σκότωσες!! Δεν διαθέτω τόσα χρήματα! Μόνο μέχρι όσο είναι το creative δυστυχώς!Όπως και να χει ευχαριστώ που απάντησες!!
duffyduck Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 κατα πασα πιθανοτητα το προβλημα ειναι στα ηχεια που χρησιμοποιεις 1
booka Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 οτι μπορείς κάνεις... δεν τα βρίσκει κανένας στο δρόμο... ωπωπωω μπούκα με σκότωσες!! Δεν διαθέτω τόσα χρήματα! Μόνο μέχρι όσο είναι το creative δυστυχώς!Όπως και να χει ευχαριστώ που απάντησες!! 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 κατα πασα πιθανοτητα το προβλημα ειναι στα ηχεια που χρησιμοποιειςDuffy δε ξέρω τι να σου πω!Σαν ηχεία μου ακούγονται καλά!
olimpiakos 7 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Booka εχω βαλει DFX με τον παρανομο τροπο you know..για πρωτες εντυπωσεις εχω παθει πλακα μπορω να πω...το δοκιμαζω με τα ακουστικα και ακουγεται ακομα καλυτερα...και ενα τελευταιο μηπως ξερεις να μου πεις σε τι ρυθμισεις να παιξω ή ποιο preset να βαλω; Ή μηπως θα μου πεις οτι φτιαξτα οπως εσυ το ακους καλυτερα;; Απο ηχεια εχω αυτα εδω! http://www.daisat.gr/index.php?act=viewProd&productId=3960
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα