Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Μπαίνω στο ψητό.

Γνωστός μου είπε να του σεταρω νέα pc για την εταιρεία του. Για να έχετε μια ιδέα τι pc αντικρισα. Core2duo στα 2.16 με 2gb ram.

Του έδωσα ένα δικό μου να τσεκάρει αν τον βολεύει παρόμοιο configuration. Νόμιζε ότι πετάει με i5 4570, 32gb ram, ssd, onboard γραφικά.

Οπότε θα πάμε σε κάτι παρόμοιο.

Με 600ευρώ ψάχνω.

Έτοιμο πύργο. Μόνο πύργο. Περιφερειακά υπάρχουν.

Windows υπάρχουν.

Θα πάω σε κάτι με i5 1150 για να του δώσω δικές μου μνήμες που έχω. Όλα τα άλλα καινούρια.

Δεν ξέρω τι τροφοδοτικό και motherboard να επιλέξω. Θέλω κάτι αξιόπιστο μιας και ο υπολογιστής θα μένει τουλάχιστον 10 ώρες την ημέρα ανοιχτός, με βαριά χρήση.

Δίσκο θα χρειαστεί σίγουρα ssd 240gb. μηχανικό δε χρειάζεται.

Ανεξάρτητα γραφικά όχι προς το παρόν. Αργότερα ίσως μπει κάποια.

Ποσό: 600ευρώ.

Αγορά από eshop και μόνο. Έτσι είπε ο αγοραστής, χατήρι δεν χαλάω.

Thanks!

Δημοσ.

PER.806969

CASE ZALMAN Z3 PLUS BLACK

36.29 € basket_remove.png  basket_add.png 36.29 € basket_delete.png PER.640368.jpg PER.640368

PSU SEASONIC G-360 GOLD 360W

58.90 € basket_remove.png  basket_add.png 58.90 € basket_delete.png PER.558462.jpg PER.558462

CPU INTEL CORE I7-4790 3.60GHZ LGA1150 - BOX

334.90 € basket_remove.png  basket_add.png 334.90 € basket_delete.png PER.811685.jpg PER.811685

RAIJINTEK THEMIS

27.50 € basket_remove.png  basket_add.png 27.50 € basket_delete.png PER.305191.jpg PER.305191

SSD INTEL 535 SERIES SSDSC2BW240H601 240GB 2.5'' 7MM SATA3 MLC GENERIC SINGLE PACK

89.90 € basket_remove.png  basket_add.png 89.90 € basket_delete.png PER.528747.jpg PER.528747

ΜΗΤΡΙΚΗ ASROCK H97 PRO4 RETAIL

88.26 € basket_remove.png  basket_add.png 88.26 € basket_delete.png Αξία προϊόντων συμπερ. ΦΠΑ: 635.75 € basket_delete.png Επόμενο

Δημοσ.

post-382068-0-91177600-1463165044_thumb.png

Τροφοδοτικο εβαλα πολυ μεγαλυτερο απο οσο χρειαζεται μονο και μονο επειδη δεν ξερουμε τι καρτα γραφικων θα μπει στο μελλον.
Αν δεν μπει καποια ισχυροτερη απο GTX950 μπορει να αντικατασταθει με αυτο http://www.e-shop.gr/psu-be-quiet-system-power-7-400w-p-PER.640574

η ακομα και με το 360W που εχει βαλει ο pano στην απο πανω προταση (απο την οποια λειπουν βεβαια οι μνημες).

Δημοσ.

Για μητρική νομίζω όποια και να πάρει από τις 2 που προτάθηκαν θα είναι κομπλέ. Ούτως ή άλλως είναι τόσο απλή η χρήση του που δεν θα έχει θέμα.

Όσον αφορά το τροφοδοτικό, ενδέχεται ποτέ στο μέλλον να μην μπει κάρτα γραφικών. Οπότε και λίγα watt αν είναι, ας είναι αξιόπιστο τουλάχιστον.

Τέλος, για τον ssd έχω μια ενσταση. Παίζει στα 80ευρώ ο SanDisk ultra ii. Όχι;

Δημοσ.

Για μητρική νομίζω όποια και να πάρει από τις 2 που προτάθηκαν θα είναι κομπλέ. Ούτως ή άλλως είναι τόσο απλή η χρήση του που δεν θα έχει θέμα.

Όσον αφορά το τροφοδοτικό, ενδέχεται ποτέ στο μέλλον να μην μπει κάρτα γραφικών. Οπότε και λίγα watt αν είναι, ας είναι αξιόπιστο τουλάχιστον.

Τέλος, για τον ssd έχω μια ενσταση. Παίζει στα 80ευρώ ο kingston ultra ii. Όχι;

Αν χρησημοποιει τιποτα Autocad η αλλα παρομοια προγραμματα καλα θα κανει να βαλει τουλαχιστον μια GTX 750ti.

Κατα τα αλλα το Seasonic G 360W και ειδικα σε αυτην την τιμη ειναι αριστη επιλογη και σηκωνει ανετα την 750 αν την βαλει τελικα καποια στιγμη.

Με τον SSD δεν καταλαβα ποια ειναι η ενσταση σου.

Δημοσ.

Αν χρησημοποιει τιποτα Autocad η αλλα παρομοια προγραμματα καλα θα κανει να βαλει τουλαχιστον μια GTX 750ti.

Κατα τα αλλα το Seasonic G 360W και ειδικα σε αυτην την τιμη ειναι αριστη επιλογη και σηκωνει ανετα την 750 αν την βαλει τελικα καποια στιγμη.

Με τον SSD δεν καταλαβα ποια ειναι η ενσταση σου.

Την 750ti low profile την έχω σηκώσει ακόμα και με 240watt τροφοδοτικό οπότε σίγουρα δεν θα έχει θέμα με το 360w.

Όσον αφορά τον ssd, δεν ξέρω κατα πόσο o trion είναι αξιόπιστος. Ακόμα δεν ξέρω αν η συγχώνευση με την Toshiba ανέβασε την αξιοπιστία τους. Σε βάθος χρόνο θα φανεί.

Ενώ την SanDisk την εμπιστεύομαι περισσότερο σαν μάρκα.

Δημοσ.

Τον intel με 5 χρόνια εγγύηση που σου πρότεινα τον είδες;

Τον είδα αλλά ξέχασα να τον αναφέρω. :P

Πάω intel για αξιοπιστία;

Δημοσ.

Τότε δεν υπάρχει θέμα συζήτησης νομίζω,αν από την άλλη όμως αν έχεις κόλλημα με μάρκες τι να σου πω.

Δημοσ.

Τότε δεν υπάρχει θέμα συζήτησης νομίζω,αν από την άλλη όμως αν έχεις κόλλημα με μάρκες τι να σου πω.

Κανένα κόλλημα με μάρκες.

Απλά επειδή θα χρησιμοποιηθεί για επαγγελματική χρήση ο υπολογιστής, ήθελα έναν καλό δίσκο.

(εντάξει με pro 850 είμαι και εγώ αλλά τον πήρα όσο όσο από φίλο. Αλλά αν πάμε σε pro σειρά η τιμή ανεβαίνει αισθητά και δε νομίζω να αξίζει να χαμηλώσουμε cpu πχ)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...