Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Κλασσικη περιπτωση ασυμβατοτητας (το θεμα με τις RAM) 

Oσο για την παστα ελπιζω να μην εχει παει στα πινς της μητρικης γιατι προβλεπω οτι θα τα στραβωσεις και θα κανεις ζημια

:-D

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

απο οσα διαβασα μερικες λυσεις ειναι...να δοκιμασεις να βαλεις της δυο πρωτα και να της κατεβασεις οσο ποιο χαμηλα γινεται...1033 π.χ

και μετα δοκιμασε παλι να βαλεις την τριτη...

δευτερη λυση το βιος update οπως σου ειπαν και ποιο πανω...

και τελος αν δε βγει ακρη με τπτ τοτε θα πρεπει να της αλλαξεις και να παρεις μαλιστα κατι με 1.65βολτ γιατι απο οσο διαβαζω πιθανων χρειαζεται σε παρομοιες μητρικες....

ισως αν ανεβαζες βολτ να εστρωνε επισης αλλα δε στο προτινω γιατι δε ξερω κατα ποσο ειναι ασφαλες...οποτε ας μη κανουμε πειραματα...

Ωραια,απ'οτι καταλαβα το πιο ασφαλες ειναι να πειραματιστω με τα Mhz για αρχη?Που μπορω να δω στα ποσα mhz παιζουν τωρα?Απο το bios το αλλαζουμε?
Δημοσ.

Ωραια,απ'οτι καταλαβα το πιο ασφαλες ειναι να πειραματιστω με τα Mhz για αρχη?Που μπορω να δω στα ποσα mhz παιζουν τωρα?Απο το bios το αλλαζουμε?

ναι απο το βιος...

Δημοσ.

Παραθετω καποιες φωτογραφιες απο τα ΒΙΟS με οτι βρηκα να εχει σχεση με την ram,μηπως βλεπετε τιποτα περιεργο και ειναι καμια ρυθμιση λαθος τελικα.Ειναι default settings τα BIOS.

Τα timmings μου φαινονται περιεργα αλλα ειμαι ασχετος απο αυτα.

Aπ'οτι φαινεται δουλευουν στην χαμηλοτερη συχνοτητα.

Επισης το Virtual ΧΜP τι κανει?Το εχω disabled.

post-201665-0-84043100-1463757665_thumb.jpg

post-201665-0-58824200-1463757759_thumb.jpg

post-201665-0-03262000-1463757819_thumb.jpg

Δημοσ.

Παραθετω καποιες φωτογραφιες απο τα ΒΙΟS με οτι βρηκα να εχει σχεση με την ram,μηπως βλεπετε τιποτα περιεργο και ειναι καμια ρυθμιση λαθος τελικα.Ειναι default settings τα BIOS.

Τα timmings μου φαινονται περιεργα αλλα ειμαι ασχετος απο αυτα.

Aπ'οτι φαινεται δουλευουν στην χαμηλοτερη συχνοτητα.

Επισης το Virtual ΧΜP τι κανει?Το εχω disabled.

εβαλες και της τρεις δλδ τωρα και ειναι οκ ?

τωρα δε τα ξερω και εγω παρα πολυ καλα ολα αυτα ..γιατι καθε βιος ειναι αλλιως...αλλα τεσπα νορμαλ μου φενεται ...αφου λες σου δουλευουν τωρα εκει οκ....αμα θες δοκιμασε και στα 1333 πιθανον να σου δουλεψουν ως εκει απλα δε σηκωνει παραπανω συχνοτητα...

Δημοσ.

Οχι με τις 2 ραμ ειναι ετσι..Απλα εβαλα φωτο απο τα bios μηπως παιζει καμια ρυθμιση απο εκει για να παιξουν και οι τρεις!

Δημοσ.

Οχι με τις 2 ραμ ειναι ετσι..Απλα εβαλα φωτο απο τα bios μηπως παιζει καμια ρυθμιση απο εκει για να παιξουν και οι τρεις!

α ε τα τιμινγκς ειναι πολυπλοκο θεμα δεν τοχω καθολου....δλδ αμα βαλεις την τριτη παλι δε πεζει ?

τοτε ισως βιος update και αν....

Δημοσ.

Επειδη ο memory controller ειναι στον επεξεργαστη παιζει το ενδεχομενο να παιξουν κανονικα οι μνημες αν βαλεις Xeon.
Βασικα με Xeon εχουν αναφερθει περιπτωσεις που δουλεψαν κανονικα και modules των 8GB αλλα και ECC μνημες σε καποιες περιπτωσεις.

Δημοσ.

Problem solved! :)

Μετα απο mail στην Foxconn μου προτεινε και μου εστειλε το αρχειο για BIOS Update σε αλλη εκδοση και πλεον δουλευουν και οι τρεις ram se tripple channel!

Ευχαριστω ολους για την βοηθεια! ;)

• Like 3
Επισκέπτης
Δημοσ.

Μετα απο mail στην Foxconn μου προτεινε και μου εστειλε το αρχειο για BIOS Update σε αλλη εκδοση και πλεον δουλευουν και οι τρεις ram se tripple channel!

Σ'ωραίος!

Δημοσ.

σε τι συχνοτητα δουλευουν τωρα ? ετσι πληροφοριακα....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...