JsOphelia Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι για αγορά νέου κινητού μέχρι 200-250€. Είμαι ήδη κάτοχος του Nokia Lumia 920 εδώ και 2,5 χρόνια και είμαι υπερευχαριστημένη αλλά λόγω ατυχήματος από εμένα στην κεραία δεν πιάνει σήμα και η επισκευή χρειάζεται πάνω από 100€ οπότε αποφάσισα να αγοράσω καινούργιο! Το αναφέρω καθώς θα ήθελα να διαθέτει καλύτερα χαρακτηριστικά από το 920.. Θα ήθελα κυρίως να κρατάει η μπαταρία, καλή κάμερα και γενικα για χρήση ίντερνετ & browsing.. Προς το παρόν μου έχουν προτείνει το Samsung A5 και το Xiaomi Redmi 3 pro!
@topos Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Σε σχεση με το lumia θα εχεις χειροτερη φωτογρααφικη μηχανη και πιθανοτατα ηχο κλησης+μουσικη απο ακουστικα. Απο εκει και περα θα εχεις καλυτερη αυτονομια με το redmi note 3 prop και σαφεστατα καλυτερα specs που ομως δεν ειμαι σιγουρος εαν θα σου φανουν σε day-to-day χρηση.
newsformobiles Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Σε σχεση με το lumia θα εχεις χειροτερη φωτογρααφικη μηχανη και πιθανοτατα ηχο κλησης+μουσικη απο ακουστικα. Απο εκει και περα θα εχεις καλυτερη αυτονομια με το redmi note 3 prop και σαφεστατα καλυτερα specs που ομως δεν ειμαι σιγουρος εαν θα σου φανουν σε day-to-day χρηση. Ο φίλος αναφέρει το Redmi 3 pro, όχι το note, αν και το note είναι καλυτερο, θα συμφωνήσω. Αναφορικά με την κάμερα, όλα τα κινέζικα ζορίζονται λίγο στο σκοτάδι. Την ημερα τραβας άψογες φωτογραφίες, με φλας επίσης φοβερές, στο σκοτάδι λίγο χάνουν.
JsOphelia Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Μήπως έχετε και κάποιο άλλο κινητό στο νου σας;
Belisarius Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Ένα κινητό που μπορεί να σε καλύψει αλλά δεν παίρνει micro sd οπότε έχεις περίπου 12gb ελεύθερα στην 16άρα έκδοση είναι το Nexus 5x. Θα παίρνει αναβαθμίσεις για αρκετό χρονικό διάστημα και έχει πολύ καλή φωτογραφική. Βέβαια βγαίνει στα 244 ευρώ και φτάνει στο τοπ του budget σου. Αν θες κάτι παρόμοιο-και σε περίπτωση που σου επαρκούν πάντα τα 12gb- υπάρχει στα 185 ευρώ το Moto X 2nd Gen όπου από τα δείγματα που έχω δει βγάζει καλές φωτογραφίες και μιλάμε για πρώην ναυαρχίδα. Το Α5 είναι μια καλή επιλογή που δίνει micro sd. Το μόνο θέμα ότι ο επεξεργαστής του ο snap 410 φοριέται σε πολύ φθηνότερες συσκευές αλλά φαίνεται πως η συσκευή έχει ζήτηση λόγω design, πολύ καλής οθόνης και καλής overall κάμερας. Γράφω γι αυτές τις συσκευές γιατί αυτές έχουν εγγύηση και για Xiaomi δεν μπορώ να εκφέρω άποψη.
Fulgore Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι για αγορά νέου κινητού μέχρι 200-250€. Είμαι ήδη κάτοχος του Nokia Lumia 920 εδώ και 2,5 χρόνια και είμαι υπερευχαριστημένη αλλά λόγω ατυχήματος από εμένα στην κεραία δεν πιάνει σήμα και η επισκευή χρειάζεται πάνω από 100€ οπότε αποφάσισα να αγοράσω καινούργιο! Το αναφέρω καθώς θα ήθελα να διαθέτει καλύτερα χαρακτηριστικά από το 920.. Θα ήθελα κυρίως να κρατάει η μπαταρία, καλή κάμερα και γενικα για χρήση ίντερνετ & browsing.. Προς το παρόν μου έχουν προτείνει το Samsung A5 και το Xiaomi Redmi 3 pro! Απο την στιγμη που κοιταζει ο ενδιαφερομενος για κινητο με καλη μπαταρια,δεν γινεται να προτεινεται το Moto X 2nd gen(οσο καλο και να ειναι βεβαια)καθως η μπαταρια του ειναι απο τα αρνητικα της συσκευης αυτης. ουτε το Nexus 5x βεβαια το προτιμαει καποιος για την καλη του μπαταρια(που δεν εχει). Αναγκαστικα απο τις προτασεις που γινανε,και στα χρηματα αυτα Xiaomi Redmi 3 εχει την καλυτερη αυτονομια μπαταριας που θα βρεις στα χρηματα αυτα αρκει φυσικα να μπορεις/θελεις να πας σε αγορα κινεζικου κινητου. Για τα περι εγγυησης αν εχεις ψιλο ασχοληθει με αγορες απο εξωτερικο το βρισκεις αρκετα φθηνοτερα απο οτι στην Ελλαδα,απλα Ελλαδα αν και ακριβοτερα ειναι ελαχιστα καλυτερα τα πραγματα απο πλευρας εγγυησης.
DjVassel Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Αν πας σε κινεζικο εγω σου ειπα, τεραστιο value for money το xiaomi mi4 στην εκδοση με 2gb ram, το τσιμπησα στα 133€ για τη γυναικα απο vickmall
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα