Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως λέει και ο τίτλος, ψάχνω για μία οικονομική συσκευή κατά προτίμηση από Κινα λόγο τιμής, που να υποστηρίζει όμως την μπάντα της wind για 4g.

Ίντσες 5+ κατά προτίμηση 5.5 , μνήμη τουλάχιστον 32gb. Αν έχει και fingerprint scanner ακόμα καλύτερα. Βασικότερο όμως όλων η καλη μπαταρία.

Δημοσ.

Xiaomi redmi note 2 kai 3......ψαξτα

Δεν πιάνουν την 800άρα τα Xiaomi. Δες το OUKITEL K4000 PRO.

- 5.0 Inch 2.5D Screen, 1280*720 Pixel

- MTK6735P 1.0GHz Quad Core

- 4600mAh Battery

- 2GB RAM + 16GB ROM

- 8 MP (SW 13 MP) Back Camera + 2 MP (SW 5 MP) Front Camera

- Android 5.1 System

- Band: GSM 850/900/1800/1900MHz, WCDMA 900/2100MHz, FDD-LTE B1/B3/B7/B8/B20, Support 2G & 3G & 4G LTE Network

Δημοσ.

Παιδιά, αν μια συσκευή δεν έχει την 800άρα μπάντα δεν σημαίνει ότι δεν θα έχει 4G της Wind. Μια χαρά θα έχεις. Απλά χωρίς αυτήν την μπάντα μπορεί να έχεις κάποια σημεία που δεν θα φτάνει το σήμα για 4G αλλά μέχρι στιγμής εγώ δεν είχα κανένα θέμα (ακόμα και σε υπόγεια) με το 4G της wind με συσκευές που δεν έχουν 800άρα.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω να κανω μια ειλικρινη ερωτηση?

Που φαινετε η διαφορα 3g/4g?

Θελω να πω, υπαρχει εμφανης διαφορα στο ανοιγμα των σελιδων?

Γιατι στο ανεβοκατεβασμα μεγαλων αρχειων ουτως η αλλως ο κοφτης μπαινει πολυ νωρις απο τα περιορισμενα gb που δινουν οι εταιριας.

Και 10gb να χεις δεν φτανουν για να κατεβαζεις π.χ ταινιες/streaming.

Ποσο μαλλων εαν εχεις 500mb-1gb..

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά, αν μια συσκευή δεν έχει την 800άρα μπάντα δεν σημαίνει ότι δεν θα έχει 4G της Wind. Μια χαρά θα έχεις. Απλά χωρίς αυτήν την μπάντα μπορεί να έχεις κάποια σημεία που δεν θα φτάνει το σήμα για 4G αλλά μέχρι στιγμής εγώ δεν είχα κανένα θέμα (ακόμα και σε υπόγεια) με το 4G της wind με συσκευές που δεν έχουν 800άρα.

Ετσι ακριβως φιλε μου...........

Δημοσ.

Συμφωνώ 100% με αυτό. Εξάλλου τόσα μέλη έχει το φόρουμ της ελληνικής xiaomi, δεν έχω δει ένα να γκρινιάζει ότι δεν πιάνει 4G. Εάν δεν έχει κόλλημα με την 800άρα, η σειρά Redmi Note 2 ή 3 είναι πολύ καλές και προτεινόμενες. Εάν θέλει απαραίτητα την 800άρα, κοιτάμε αλλού.
Δημοσ.

δεν λέω και xiaomi με μπορείς να πιάσεις 4g άλλα γιατί να μην πάρει κάποιος μια συσκευή με καλύτερή διεισδυτικότητα για να ναι 100% καλυμμένος στην Ελλάδα και Ευρώπη

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=420980

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=416671

Δημοσ.

Συμφωνώ 100% με αυτό. Εξάλλου τόσα μέλη έχει το φόρουμ της ελληνικής xiaomi, δεν έχω δει ένα να γκρινιάζει ότι δεν πιάνει 4G. Εάν δεν έχει κόλλημα με την 800άρα, η σειρά Redmi Note 2 ή 3 είναι πολύ καλές και προτεινόμενες. Εάν θέλει απαραίτητα την 800άρα, κοιτάμε αλλού.

Φίλος που αγόρασε προσφατα το redmi note 3 δεν πιάνει 4g στην κοσμοτε ενώ με το g2 του προηγουμένως έπιανε.

Δημοσ.

Εγω να κανω μια ειλικρινη ερωτηση?

Που φαινετε η διαφορα 3g/4g?

Θελω να πω, υπαρχει εμφανης διαφορα στο ανοιγμα των σελιδων?

Γιατι στο ανεβοκατεβασμα μεγαλων αρχειων ουτως η αλλως ο κοφτης μπαινει πολυ νωρις απο τα περιορισμενα gb που δινουν οι εταιριας.

Και 10gb να χεις δεν φτανουν για να κατεβαζεις π.χ ταινιες/streaming.

Ποσο μαλλων εαν εχεις 500mb-1gb..

Δεν είναι θέμα ταχυτήτων... Είναι θέμα σήμα. Το σπίτι μου είναι μέσα στα βουνά, δεν ξέρω πως,αλλά το μόνο σήμα που πιάνω καμπάνα, είναι το 4g της wind, γι αυτό και αυτός ο περιορισμός.

Αν ήξερα πια μπάντα παίζει στο βουνό,και ότι το ξιαομι δουλεύει, θα κοιτούσα προς τα εκεί, το θέμα είναι μην το πάρουμε και φάμε την πα...ρα

Δημοσ.

Δεν είναι θέμα ταχυτήτων... Είναι θέμα σήμα. Το σπίτι μου είναι μέσα στα βουνά, δεν ξέρω πως,αλλά το μόνο σήμα που πιάνω καμπάνα, είναι το 4g της wind, γι αυτό και αυτός ο περιορισμός.

Αν ήξερα πια μπάντα παίζει στο βουνό,και ότι το ξιαομι δουλεύει, θα κοιτούσα προς τα εκεί, το θέμα είναι μην το πάρουμε και φάμε την πα...ρα

Εισαι απολυτα σωστος τοτε στην αποφαση σου.Βασικα δεν γνωριζα καν οτι ισως επαιζε κατι τετοιο με τις μπαντες.

Εψαξα λιγο στο playstore και βρηκα το "signalcheck" (παιζουν προφανως και αλλα) που σου λεει ποιο band χρησιμοποιει το κινητο.

Δεν το δοκιμαζεις να δεις μηπως σου φυγει η απορια για την 800αρα?

Δημοσ.

Εισαι απολυτα σωστος τοτε στην αποφαση σου.Βασικα δεν γνωριζα καν οτι ισως επαιζε κατι τετοιο με τις μπαντες.

Εψαξα λιγο στο playstore και βρηκα το "signalcheck" (παιζουν προφανως και αλλα) που σου λεει ποιο band χρησιμοποιει το κινητο.

Δεν το δοκιμαζεις να δεις μηπως σου φυγει η απορια για την 800αρα?

Δοκιμασα μόλις. Εν αντιθέσει με το τι δείχνουν τα screenshot της εφαρμογής, όταν το ανοίγω γράφει απλά LTE χωρίς να λέει δίπλα τη μπάντα είναι.

Αλλά απότι διαβάζω σε αγροτικές περιοχές, μόνο η 800αρα παίζει... Οπότε ξιαομι απλά δεν μας κάνει.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...