Whitefanged Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Oι πυκνωτές είναι περίπου στην ίδια απόσταση Έχουν εύκολα 1 πόντο απόσταση, ίσως και λίγο παραπάνω. Στη φώτο του cooler φαίνεται το ''σκαλί'' που κάνουν τα fins αμέσως αριστερά από τον πυρήνα.
Sheogorath Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Έχουν εύκολα 1 πόντο απόσταση, ίσως και λίγο παραπάνω. Στη φώτο του cooler φαίνεται το ''σκαλί'' που κάνουν τα fins αμέσως αριστερά από τον πυρήνα. dc.jpg Nαι, δεν το θυμόμουν είναι πολύ μεγάλο τετράγωνο. Το heatpipe μάλλον θα βρίσκει.
noobowarrior Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Παιδια με τη βοηθεια σας και ψαξιμο εκ μερους μου απαφασισα να καθησω στα αυγα μου καλυτερα αφου δεν αξιζει να ρισκαρω την εγγυηση μου για λιγο θορυβο παραπανω.Ευχαριστω πολυ οσους ασχοληθηκαν με το θεμα μου και για το χρονο που αφιερωσαν για να απαντησουν και να συμβουλευσουν.
SaFiS Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 H εγγυηση πως ρισκαρεται δεν το καταλαβαινω. Με αυτό... 3
tazmaaaz Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Με αυτό... msi_gtx_760_twin_frozr_gaming_warrenty.jpg 2v3q4py.jpg H MSI σε καλύπτει και να την ανοίξεις.Και πάστα μπορείς να αλλάξεις αρκεί να μην κάνεις φυσική ζημιά στην κάρτα!Εκ πείρας με rma 290 twin frozr 1
vagos456 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 26162004k.jpg Χαλάει με το παραμικρό το αυτοκόλλητο. Όταν έβαλα το block στην κάρτα μου,προσπάθησα να μη το χαλάσω,αλλά μάταια.Χαλάει κατευθείαν. Αλλά σε μένα νομίζω δεν έλεγε κάτι το αυτοκόλλητο για εγγύηση,απλώς είχε έναν μικρό κόκκινο κύκλο.
Whitefanged Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Χαλάει με το παραμικρό το αυτοκόλλητο. Όταν έβαλα το block στην κάρτα μου,προσπάθησα να μη το χαλάσω,αλλά μάταια.Χαλάει κατευθείαν. Αλλά σε μένα νομίζω δεν έλεγε κάτι το αυτοκόλλητο για εγγύηση,απλώς είχε έναν μικρό κόκκινο κύκλο. Ανάλογα πόσο προσεκτικός είσαι, τα εργαλεία και το πόσο σταθερό χέρι έχεις. Το έχω κάνει άπειρες φορές, είτε να βγάλω συτοκόλλητο άθικτο, είτε να βγάλω σημασμένες βίδες (με χρώμα, κερί, αυτοκόλλητο) που ακυρώνουν την εγγύηση χωρίς να συμβεί το κακό 1
seithan Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Ή ζεστανε το αυτοκόλλητο κ θα βγει. Εγώ θα σου προτείνω να μην την πειράξεις πάντως. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα