Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας φιλοι,χρειαζομαι τα φωτα σας για μια ακομη φορα.Πως μπορω να δω αν ενα cooler ειναι συμβατο με την καρτα γραφικων μου gtx 970 zotac?Μπορω να βαλω το συστημα ψυξης της 670 dcu ii?

Δημοσ.

To cooler βγαίνει ναι , στην ψύκτρα που θα αγοράσεις απλα να δεις οτι λεει οτι ειναι συμβατή με την 970

Δημοσ.

Ευχαριστω για την αμεση απαντηση.Απλως εχω μια gtx 670 asus dcu ii και εχει απιστευτο cooler απο θεμα αποδοσης και ησυχιας.Η καρτα παρεδωσε πνευμα και θα ηθελα να εκμεταλλευτω το συστημα ψυξης στην 970

Δημοσ.

Δεν γίνεται να βάλεις σύστημα ψύξης απο κάρτα άλλης εταιρίας, ειδικά όταν μιλάμε για custom pcb design που έχουν οι DCU II της ASUS. Μόνο κάτι του εμπορίου θα μπορεί να μπει, το οποίο πρώτα απ'όλα θα πρέπει να κάνει για GTX 970 και επιπλέον να είναι και συμβατό με την ZOTAC, ειδικά αν μιλάμε πάλι για custom pcb design και όχι reference design της nvidia...

Δημοσ.

Δοκιμασε. Εγω λεω οτι θα μπαινει. Σε τεσσερις τρυπες περιμετρικα του πυρηνα δεν πιανει? Αυτες ειναι κοινες παντου στα τελευταια οσο ξερω ;)

• Like 2
Δημοσ.

Dual slot.

Αν έχει τη reference zotac μου φαίνεται δεν θα ταιριάζει όπως τα κοίταζα στις

φωτογραφίες. Πιστεύω θα βρίσκουν τα capacitors αριστερά του πυρήνα.

Οι τρύπες είμαι κι εγώ αισιόδοξος ότι είναι οι ίδιες. Αν κοπούν τα fins (όπου και εάν βρίσκουν) θα ταιριάξει.

Δημοσ.

Οχι παιδια δεν εχω τη reference αλλα τη μικρη με 2 ανεμιστηρια.Δεν με αφηνει να βαλω λινκ να σας δειξω την καρτα

Δημοσ.

Mέσα στο σπόιλερ είναι πρώτα το pcb της Asus 670 και μετά της zotac 970. Ωραία ψυκτρούλα έχει πάντως και η Zotac.

670

ASUS-GTX670-DC2-4GD5-GeForce-GTX-670-4GB

970

c538e38f_IMG_0254.jpeg

Oι πυκνωτές είναι περίπου στην ίδια απόσταση οπότε δεν πιστεύω να ενοχλούν. Δοκιμάζεις, αν φυσικά δεν χάνεις εγγύηση.

Δημοσ.

Η καρτουλα ειναι πολυ καλη οντως αλλα εχει εγγυηση αλλα 3,5 χρονια.Η εγγυηση ειναι ενα θεμα.Η ψυξη της ειναι ικανοποιητικη αλλα τωρα καλοκαιρακι ακουγεται η ρουφιανα μολις ξεπερασει το 70% τα fans.

Δημοσ.

Που το προβλημα.Θα κρατησεις την παλια ψυκτρα.Ουτως η αλλως, οταν θα θελεις να κανεις αλλαγη παστας, δεν θα βγαλεις την ψυκτρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...