dimitrisOP Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Στις 13/5/2016 στις 4:30 ΜΜ, dobro είπε λεβιέ αργα (LOW) ............... πάει και ο λεβιές, έγινε κουμπάκι
kage Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Στις 13/5/2016 στις 4:30 ΜΜ, dobro είπε λεβιέ αργα (LOW) ...............Αυτο ειναι το βασικοτερο.αργο ή γρηγορο διαφορικο και τα κλειδωματα τους...μπροστα πισω κινηση 4χ4Μετα ερχονται σε σειρα τα λαστιχα και το στησιμο αυτοκ. Προφανως και η ελλαδα με τετοιους δρομους ακομη και στις εθνικες με λακουβες,μικρες καθιζησεις δρομου ειναι οτι πρεπει. Τα suv πλεον δεν καινε τοσο πολυ. Ενα 4χ4 τζιπ για να βουταει σε λασπες πετρες κτλ θελει φραγκα... Το 4χ4 πλεον ειναι για να μεταφερεις κατι ,να κατεβαινεις/ οδηγεις/ανεβαινεις σε κανα βρεγμενο ή με χιονι χωματοδρομο ανηφορικο κατηφορικο κτλ http://www.newsauto.gr/pii-agorazoun-ta-suv/ Επεξ/σία 15 Μαΐου 2016 από kage 1
adi32 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Ο Ελληνας του μαζι τα φαγαμε εκανε μοδα τα SUV Jeep Cayenne Hammer κλπ Οχηματα που δεν εχουν κανενα λογο υπαρξης και κυκλοφοριας στο Κολωνακι παρα μονο σαν μεσο αυτοπροβολης ή της λογικης μου το πηρε ο αντρας μου επειδη ειναι ψηλο και δε θα σκοτωθω οταν πεφτω πανω στους αλλους 1
Dare-Devil Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Στις 13/5/2016 στις 2:35 ΜΜ, Andreas231 είπε Δλδ με το suv μπορεις να πας σε χωματοδρομο μετα απο βροχη ή ειναι φλωρικο? Το SUV είναι απλά ένα ψηλό αυτοκίνητο δρόμου. Φυσικά και δεν είναι για off road καταστάσεις (καλά σε έναν απλό χωματόδρομο μπαίνει δεν τίθεται θέμα . Eίναι απλά μια μόδα . Στις 13/5/2016 στις 8:03 ΜΜ, adi32 είπε Ο Ελληνας του μαζι τα φαγαμε εκανε μοδα τα SUV Jeep Cayenne Hammer κλπ Οχηματα που δεν εχουν κανενα λογο υπαρξης και κυκλοφοριας στο Κολωνακι παρα μονο σαν μεσο αυτοπροβολης ή της λογικης μου το πηρε ο αντρας μου επειδη ειναι ψηλο και δε θα σκοτωθω οταν πεφτω πανω στους αλλους Αλλά το κέντρο βάρους και τα κρατήματα πάνε περίπατο σε σχέση με ένα sedan . 4
dimitrisOP Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Βέβαια ένα range rover sport με το ζόρι το ακολουθούσα... μιλάμε τέρας εκτος Ισως το μονο SUV που φαίνεται σαν SUV αλλα δεν ειναι
adi32 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Γενικα σιχαινομαι τα ψηλα οχηματα Εχω οδηγησει καποια και μου φαινονται πολυ αβολα και περιεργα Επισης ποτε δεν καταλαβα τι ρολο παιζουν αυτα τα ημιψηλα οχηματα τυπου Atos Agila
Joshua21 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Στις 14/5/2016 στις 6:49 ΠΜ, adi32 είπε Γενικα σιχαινομαι τα ψηλα οχηματα Εχω οδηγησει καποια και μου φαινονται πολυ αβολα και περιεργα Επισης ποτε δεν καταλαβα τι ρολο παιζουν αυτα τα ημιψηλα οχηματα τυπου Atos Agila Ο καθένας μας έχει διαφορετικές ανάγκες και γούστα, για αυτό και υπάρχουν τόσες κατηγορίες/τύποι αυτοκινήτων. Κάτι που σε σένα φαίνεται άβολο και περίεργο, σε άλλον φαίνεται βολικό και όμορφο. Ομοίως και τα... "ημίψηλα"(πρώτη φορά ακούω κάποιον να τα αναφέρει έτσι) που είναι γνωστά σαν μίνι πολυμορφικά.
adi32 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δεν μπορω να καταλαβω ομως που βοηθαει ενα τετοιο αυτοκινητο Απο πορτμπαγκαζ ειναι εντελως μαπα και το υψος που εχει θα βοηθησει μονο αν βγαλεις τα πισω καθισματα
Joshua21 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Στις 14/5/2016 στις 7:28 ΠΜ, adi32 είπε Δεν μπορω να καταλαβω ομως που βοηθαει ενα τετοιο αυτοκινητο Απο πορτμπαγκαζ ειναι εντελως μαπα και το υψος που εχει θα βοηθησει μονο αν βγαλεις τα πισω καθισματα Αν τα συγκρίνεις με οποιοδήποτε άλλο "συμβατικό" αυτοκίνητο ίδιου μήκους, θα διαπιστώσεις ότι τα μίνι πολυμορφικά έχουν πολύ μεγαλύτερους χώρους. Και στο πορτμπαγκάζ, και σε αποθηκευτικό χώρο για μικροαντικείμενα. Το ύψος βοηθάει και γιατί σου δίνει μεγαλύτερο χώρο και για τα κεφάλια των επιβατών, και για τα αντικείμενα που μπορείς να βάλεις πάνω στα πίσω καθίσματα όταν αυτά είναι στη θέση τους. Τώρα αν προσπαθείς να τα συγκρίνεις με μεγαλύτερα "συμβατικά" αυτοκίνητα, η σύγκριση είναι άκυρη.
Papakaliati Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Στις 14/5/2016 στις 7:28 ΠΜ, adi32 είπε Δεν μπορω να καταλαβω ομως που βοηθαει ενα τετοιο αυτοκινητο Απο πορτμπαγκαζ ειναι εντελως μαπα και το υψος που εχει θα βοηθησει μονο αν βγαλεις τα πισω καθισματα Δεν εχεις δει ποτε φανταζομαι Land Rover Discovery ετσι; Το σπιτι σου ολο μετακομιζεις αμα θελεις. Εγω παλι δεν μπορω να δω λογο υπαρξεις στα 3θυρα κουπε, και γενικως στα κλειστοφοβικα αμαξια που το κεφαλι μου ειναι κολλημενο στην οροφη. Επιπλεον μην ξεγελιεστε, πολλα SUV εχουνε εντυπωσιακοτατες off road δυνατοτητες, χωρις φυσικα να φτανουνε τα καθαρα off road, αλλα χωρις να ειναι αισχρα οταν εισαι αυτοκινητοδρομο. Γενικως τα SUV ειναι μια εξελιξη των πολυμορφικων και των station wagons. Επειδη τα επερνε και ο νεοπλουτος βλαχος και εβγαινε Κολωνακι, δεν σημαινει οτι εκει σταματαει η χρησιμοτητα τους. PS : SUV τυπου x6 x4 κτλ, δεν τα βαζω στην ιδια κατηγορια, μιας και θυσιαζουνε πολλα για το styling. Hummer ητανε παντα ενα ασχημο βλαχοαμερικανικο αμαξι.
dobro Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 I will say it ,again.... ΛΕΒΙΕΣ! και μετα φωναξτε ολα τα αλλα να τα συρει.... :-D Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου choose the one you like
adi32 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Στις 14/5/2016 στις 10:03 ΠΜ, Papakaliati είπε Δεν εχεις δει ποτε φανταζομαι Land Rover Discovery ετσι; Το σπιτι σου ολο μετακομιζεις αμα θελεις. Εγω παλι δεν μπορω να δω λογο υπαρξεις στα 3θυρα κουπε, και γενικως στα κλειστοφοβικα αμαξια που το κεφαλι μου ειναι κολλημενο στην οροφη. Επιπλεον μην ξεγελιεστε, πολλα SUV εχουνε εντυπωσιακοτατες off road δυνατοτητες, χωρις φυσικα να φτανουνε τα καθαρα off road, αλλα χωρις να ειναι αισχρα οταν εισαι αυτοκινητοδρομο. Γενικως τα SUV ειναι μια εξελιξη των πολυμορφικων και των station wagons. Επειδη τα επερνε και ο νεοπλουτος βλαχος και εβγαινε Κολωνακι, δεν σημαινει οτι εκει σταματαει η χρησιμοτητα τους. PS : SUV τυπου x6 x4 κτλ, δεν τα βαζω στην ιδια κατηγορια, μιας και θυσιαζουνε πολλα για το styling. Hummer ητανε παντα ενα ασχημο βλαχοαμερικανικο αμαξι. Δεν ειπα για τα SUV για τα τυπου ΑΤOS πηγαινε
Thanos1972 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Στις 13/5/2016 στις 3:17 ΜΜ, isay είπε Καταρχήν jeep ειναι μάρκα, όπως λέμε toyota. Απλώς επειδή ήταν απο τα πιο γνωστά καθιερώθηκε ως jeep το 4x4 το suv ειναι για αυτους που εχουν προβλήματα μικρου πέους και αυτοεκτίμησης. Τα αυτοκίνητα που χαρακτηρίζονται jeep είναι αυτά που χρησιμοποιείς για να πας σε εκτός δρόμου διαδρομές γιατί πράγματικά το χρειάζεσαι. Να το πω διαφορετικά. Αν κάποιος έχει λουσάτο suv/jeep και το χρησιμοποιεί 99,99% μέσα στην πόλη, τοτε καμπανάκι για αυτοεκτίμηση. Αν αντίθετα εχει σοβαρό offroad και οχι λουσατο (π.χ. lada niva, jeep απλό, κλπ) και το χρησιμοποιεί κυρίως εκτός δρόμου, αυτός χαίρεται το αυτοκίνητο για αυτό που φτιάχτηκε. Άρα αν εχεις ενα μεγαλο suv και μια φορά το χρόνο το πας σε χωματοδρομο, για μένα είναι φλώρος (και μπορεί και ενα κλαδάκι να σου γρατσουνισει το χρώμα! ) Άλλο αναλογο ειναι μεγαλο αγροτικό 4x4 (π.χ. navara κωλοφτιαγμένο). Αν κάποιος το εχει και το χρησιμοποιεί μονο μεσα στην πολη σαν επιβατικό, τοτε καμπανακι αυτοεκτίμησης. Αν όμως μια φορά την εβδομάδα το χρησιμοποιεί για να βγαινει offroad ή κουβαλά βαριά αντικείμενα (πετρες, ξύλα, κλπ) τοτε εχει κάνει μια εξυπνη αγορα. εγω που εχω και κουπε καθαροαιμο αλλα και μικρο suv (το παλιο το HRV) τι ειμαι???? περα απο την πλακα,το συγκεκριμενο αυτοκινητο (για το HRV μιλαω) το κοροιδευα πιο πολυ απο ολους οταν ειχ για καθημερινο αυτοκινητο το αλλο. ομως 2 χρονια πλεον καθημερινης συμβιωσης με το συγκεκριμενο,απο τον πρωτο μηνα χρησης του καταλαβα ποσο λαθος ειχα.οποτε ημουν και εγω η κλασσικη περιπτωση του Ελληνα που τα ξερει ολα χωρις να εχει δοκιμασει). 2
hexdec Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Τα τυπου jeep (ουσιαστικα τα γνησια off road γιατι jeep ειναι εταιρεια αυτοκινητων) εχουν αλλο πλαισιο τυπου σκαλας αλλες αναρτησεις κοντα διαφορικα κτλ. Ενα suv εχει κλασικο πλαισιο και αναρτησεις ενος τυπικου αυτοκινητου με λιγο μεγαλυτερες διαδρομες και τετρακινηση συνηθως με απλα διαφορικα ή ακομα και ηλεκτρικα, για μικρες διαδρομες εκτος δρομου ειναι ιδανικα αλλα μην περιμενεις πολλα σε λασπες, αμμο κτλ 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα