Προς το περιεχόμενο

Microsoft office

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Υπάρχει κάποιος τρόπος να κατεβάσω τα οffice for free? Χρειάζομαι Word και Excel αυτή τη στιγμή.

Δημοσ.

To έχω δει αυτό. Το θέμα είναι πως είναι μόνο για ένα μήνα, οπότε δεν το κατέβασα μήπως και το χρειαστώ αργότερα για κάτι πιο σοβαρό. 

ή μήπως μπορώ να κατεβάζω κάθε μήνα? χαχα

• Moderators
Δημοσ.

To έχω δει αυτό. Το θέμα είναι πως είναι μόνο για ένα μήνα, οπότε δεν το κατέβασα μήπως και το χρειαστώ αργότερα για κάτι πιο σοβαρό. 

ή μήπως μπορώ να κατεβάζω κάθε μήνα? χαχα

60 μερες:

https://www.microsoft.com/en-us/evalcenter/evaluate-office-professional-plus-2013

• Moderators
Δημοσ.

Φαντάστηκα θα μου το έλεγες απ'την αρχή αν γινόταν :P

Καποιος δεν εχει πιασει ακομα το νoημα ή μου φαινεται?

Tελευταια ευκαιρια.

Εdit:

Epic

post-49874-0-60535500-1463147869_thumb.png

Mad20, κανε τον κοπο να διαβασεις τους κανονες με τους οποιους συμφωνησες οταν γραφτηκες στο forum.

• Like 2
Δημοσ.

Καποιος δεν εχει πιασει ακομα το νoημα ή μου φαινεται?

Tελευταια ευκαιρια.

Εdit:

Epic

Mad20, κανε τον κοπο να διαβασεις τους κανονες με τους οποιους συμφωνησες οταν γραφτηκες στο forum.

Ουπς. Νομίζω πως δεν τους είχα διαβάσει καν αρχικά όπως θα έκανε και κάθε Ελληνάρας που σέβεται τον εαυτό του :D χαχαχα

Συγγνώμη.

• Moderators
Δημοσ.

Ουπς. Νομίζω πως δεν τους είχα διαβάσει καν αρχικά όπως θα έκανε και κάθε Ελληνάρας που σέβεται τον εαυτό του :D χαχαχα

Συγγνώμη.

No worries, ευχομαι να μην υπαρχει αντιστοιχη..παραβλεψη στο μελλον.

Βack to ontopic, σε περιπτωση που δεν σου φτανουν τα 2 παραπανω trials, μπορεις επισης να δοκιμασεις το Libre Office, δουλευει μια χαρα και ειναι νομιμοτατο.

Cheers

• Like 1
Δημοσ.

Βack to ontopic, σε περιπτωση που δεν σου φτανουν τα 2 παραπανω trials, μπορεις επισης να δοκιμασεις το Libre Office, δουλευει μια χαρα και ειναι νομιμοτατο.

Σε τι διαφέρει απ'τα συνηθισμένα office αν γνωρίζεις?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...