futureshock Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Ε γιατι; Περσινό είναι το μοντέλο. Και πολύ καλό επίσης. εχω το flex 2 την σειρα που υποτιθεται δεν εχει θεματα και πραγματικα εχω απογοητευτεί απο την θερμοκρασια με οτι αυτο συνεπαγεται ( λειτουργια στο 1.5ghz αντι για 2ghz)
dali13gr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Τα review λένε ότι είναι από τις λίγες συσκευές με τον 810 η οποία δεν υπερθερμαίνεται.
LLLEFTERIS Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) ............... Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2016 από LLLEFTERIS
stelios18120 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δεν έχεις paypal;;; Στην πυραααα!!! Πως προσπάθησες να κάνεις παραγγελία; Με κάρτα ελληνική; Ποια τράπεζα;
LLLEFTERIS Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) ............. Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2016 από LLLEFTERIS
stelios18120 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Ε τότε μπορείς να αγγαρεψεις κάποιον να σ κάνει την παραγγελία και του στελνεις ή του δίνεις από κοντα τα χρήματα αφού δεν γνωρίζεις και εισαι έτοιμος. Αστο μην το δοκιμάζεις μόνος σου και γίνει κανενα λάθος.
LLLEFTERIS Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) ....... Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2016 από LLLEFTERIS 1
Billator Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Ζεστο απλα η σε φαση που το γυρνας αναποδα και του πετας ενα αυγο πανω και το τηγανιζει; Δινει και δωρακια οπως καμια θηκη η κανενα γυαλακι για την οθονη η σκετο; Το έχω σχεδόν 1 μήνα... Σε κανονική χρήση και βαριά παιχνίδια δεν ζεσταίνεται καθόλου. Τώρα αν κάποιος το πήγε παραλία με 35 βαθμούς και του πάτησε 43-45 είναι φυσιολογικό να καίει και να ανέβει η θερμοκρασία στον θεο. Στα μόνα σημεία που πραγματικά ζεσταίνεται το κινητό, είναι στο πρώτο άνοιγμα (που φορτώνει όλες τις εφαρμογές), όταν περνάς updates ή custom rom ή κάνεις κάποιο backup,ή όταν κατεβάζεις και κάνεις εγκατάσταση από 4G μεγάλα αρχεία. Αν κάποιος βρει κινητό που σε αυτές τις καταστάσεις είναι δροσερό να μας το πει γιατί εγώ δεν έχω βρει Ερχεται με μια σκληρή θήκη πλαστική, αλλά δεν προστατεύει... Γιατί σε περίπτωση πτώσεις δεν μου φαίνεται να αποσβένει τίποτα όπως είναι η κατασκευή της. Πήρα μια ωραία θήκη σιλικόνης προσωπικά. Το κακό είναι ότι δεν έχει screen protector τοποθετημένο... Οπότε μέχρι να βάλεις κάτι πρέπει να προσέχεις.
LLLEFTERIS Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Το έχω σχεδόν 1 μήνα... Σε κανονική χρήση και βαριά παιχνίδια δεν ζεσταίνεται καθόλου. Τώρα αν κάποιος το πήγε παραλία με 35 βαθμούς και του πάτησε 43-45 είναι φυσιολογικό να καίει και να ανέβει η θερμοκρασία στον θεο. Στα μόνα σημεία που πραγματικά ζεσταίνεται το κινητό, είναι στο πρώτο άνοιγμα (που φορτώνει όλες τις εφαρμογές), όταν περνάς updates ή custom rom ή κάνεις κάποιο backup,ή όταν κατεβάζεις και κάνεις εγκατάσταση από 4G μεγάλα αρχεία. Αν κάποιος βρει κινητό που σε αυτές τις καταστάσεις είναι δροσερό να μας το πει γιατί εγώ δεν έχω βρει Ερχεται με μια σκληρή θήκη πλαστική, αλλά δεν προστατεύει... Γιατί σε περίπτωση πτώσεις δεν μου φαίνεται να αποσβένει τίποτα όπως είναι η κατασκευή της. Πήρα μια ωραία θήκη σιλικόνης προσωπικά. Το κακό είναι ότι δεν έχει screen protector τοποθετημένο... Οπότε μέχρι να βάλεις κάτι πρέπει να προσέχεις. Οσες φορες προσπαθησα να βαλω ζελατινα σε οθονη τα εκανα σκατα αλλα δεν εχω προσπαθησει ποτε να βαλω γυαλι μηπως εκει τα καταφερω καλυτερα, Ζελατινα για την οθονη δεν εχει μεσα εστω που να πρεπει να την βαλεις εσυ πρεπει να αγορασεις;
Billator Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Οσες φορες προσπαθησα να βαλω ζελατινα σε οθονη τα εκανα σκατα αλλα δεν εχω προσπαθησει ποτε να βαλω γυαλι μηπως εκει τα καταφερω καλυτερα, Ζελατινα για την οθονη δεν εχει μεσα εστω που να πρεπει να την βαλεις εσυ πρεπει να αγορασεις; Το τζάμι θέλει υπομονή απλά για να το βάλεις με σωστά περιθώρια. Το αφήνεις κ έτοιμο, ούτε αέρας ούτε τίποτα. Ζελατίνα έχει ακριβώς αυτή που λες, απλά νομίζω (δεν θυμάμαι καλά) ότι πρέπει να έχει το Logo της Letv πάνω και τα γράφει τι κάνουν τα κουμπιά, οπότε δεν βολεύει να την αφήσεις καθόλου ούτε για προσωρινά. Απλά το κινητό να ξέρεις ότι πετάει σε όλα του Λίγο μόνο στις νυχτερινές λήψεις χάνει σε σχέση με τους Ευρωπαίους ανταγωνιστές του (G4 ,S6), πουθενά αλλού. 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Το τζάμι θέλει υπομονή απλά για να το βάλεις με σωστά περιθώρια. Το αφήνεις κ έτοιμο, ούτε αέρας ούτε τίποτα. Ζελατίνα έχει ακριβώς αυτή που λες, απλά νομίζω (δεν θυμάμαι καλά) ότι πρέπει να έχει το Logo της Letv πάνω και τα γράφει τι κάνουν τα κουμπιά, οπότε δεν βολεύει να την αφήσεις καθόλου ούτε για προσωρινά. Απλά το κινητό να ξέρεις ότι πετάει σε όλα του Λίγο μόνο στις νυχτερινές λήψεις χάνει σε σχέση με τους Ευρωπαίους ανταγωνιστές του (G4 ,S6), πουθενά αλλού. Καλα η καμερα ειναι το τελευταιο που με ενδιαφερει εχω την A6000 με φακο 35/1.8 1
viper2005 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Ζεστο απλα η σε φαση που το γυρνας αναποδα και του πετας ενα αυγο πανω και το τηγανιζει;Δινει και δωρακια οπως καμια θηκη η κανενα γυαλακι για την οθονη η σκετο; Αρκετα ζεστό ετςι και αφήσεις την οθόνη για καμία ώρα ανοιχτή. Δεν δίνει δώρο Προσπαθησα εχθες να κανω παραγγελια αλλα δεν τα καταφερα δεν εχω αγορασει ποτε απο εξωτερικο και μπερδευτηκα. Δεν εχω ουτε paypal τιποτα.Το μονο που καταλαβα απο τα λιγα Αγγλικα που ξερω οτι αν το θελεις γρηγορα και οχι σε 30-30 μερες η τιμη ειναι 185 ευρω, σε αυτη την τιμη προσπαθησα για να μην περιμενω ενα μηνα αλλα δεν.... Εκανε 15 ημερες να έρθει επειδη άνοιξα case στο PayPal (Antelife or sth λέγεται το μαγαζί) Το έχω σχεδόν 1 μήνα... Σε κανονική χρήση και βαριά παιχνίδια δεν ζεσταίνεται καθόλου. Τώρα αν κάποιος το πήγε παραλία με 35 βαθμούς και του πάτησε 43-45 είναι φυσιολογικό να καίει και να ανέβει η θερμοκρασία στον θεο. Στα μόνα σημεία που πραγματικά ζεσταίνεται το κινητό, είναι στο πρώτο άνοιγμα (που φορτώνει όλες τις εφαρμογές), όταν περνάς updates ή custom rom ή κάνεις κάποιο backup,ή όταν κατεβάζεις και κάνεις εγκατάσταση από 4G μεγάλα αρχεία. Αν κάποιος βρει κινητό που σε αυτές τις καταστάσεις είναι δροσερό να μας το πει γιατί εγώ δεν έχω βρει Ερχεται με μια σκληρή θήκη πλαστική, αλλά δεν προστατεύει... Γιατί σε περίπτωση πτώσεις δεν μου φαίνεται να αποσβένει τίποτα όπως είναι η κατασκευή της. Πήρα μια ωραία θήκη σιλικόνης προσωπικά. Το κακό είναι ότι δεν έχει screen protector τοποθετημένο... Οπότε μέχρι να βάλεις κάτι πρέπει να προσέχεις. Μπορεις να δώσεις λινκ για την θήκη?
th3rul3r Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 παιδιά σε εμένα ήρθε με ελληνικά και στορ κανονικα
Billator Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Αρκετα ζεστό ετςι και αφήσεις την οθόνη για καμία ώρα ανοιχτή. Δεν δίνει δώρο Μπορεις να δώσεις λινκ για την θήκη? Δώρο έχει μία θήκη αλλά γενικά υπάρχει αυτό, Αυτή πήρα: http://www.aliexpress.com/item/New-Arrival-Top-quality-TPU-Ultra-HD-3D-Stereo-Relief-Painting-Back-Cover-Case-For-Letv/32602224154.html Σε αυτόματη φωτεινότητα δεν ζεσταίνεται όσες ώρες κ να είναι ανοιχτό, δεν το δοκίμασα σε full βέβαια. Αλλά σε νταλα ήλιο, φουλ φωτεινότητα και με 4g ,εκεί ζεσταίνεται, όπως κ όλα τα κινητά πιστεύω στις ίδιες συνθήκες. παιδιά σε εμένα ήρθε με ελληνικά και στορ κανονικα Αν διάβασες τα προηγούμενα ποστ υπόθηκε ότι είναι η us versin που έχει όλες τις γλώσσες και Playstore καθως κ malware δωρο Αν δεις ξαφνικα να γίνονται εγκατάσταση εφαρμογές μην τρομάξεις Απλά πέρασε την custom rom του cuoco για την US version που είναι πολύ καλύτερη με περισσότερες επιλογές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα