Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλη τυχη σε ολους οσους ψωνισαν απο cool ,με support μετεπειτα η κατι ,σημερα παω για paypal dispute μια και δεν απαντουν ουτε σε μηνυματα ουτε και εχουν διαθεση να μου επιστρεψουν τα λεφτα μου,προσοχη λοιπον

Δημοσ.

καλη τυχη σε ολους οσους ψωνισαν απο cool ,με support μετεπειτα η κατι ,σημερα παω για paypal dispute μια και δεν απαντουν ουτε σε μηνυματα ουτε και εχουν διαθεση να μου επιστρεψουν τα λεφτα μου,προσοχη λοιπον

Από κινέζο αγοράζεις δεν αγοράζεις από ευρώπη...

Οι αγορές από Κίνα απαιτούν υπομονή. Σήμερα θα ξεκινήσουν οι αποστολές σύμφωνα πάντα με μέιλ που έλαβα. Αν δεν υπάρχει υπομονή μπορείς να αγοράσεις από κάποιο κατάστημα του σκρουτζ με το αντίστοιχο καπέλο πάντα..Το κουλικουλ μια χαρά κατάστημα είναι ακριβούτσικο σε γενικές γραμμές αλλά όταν έχει προσφορές έχει σοβαρές προσφορές...Στο facebook υπάρχει η παρακάτω φωτό..

Φιλικά...

img.png

• Like 1
Δημοσ.

Από κινέζο αγοράζεις δεν αγοράζεις από ευρώπη...

Οι αγορές από Κίνα απαιτούν υπομονή. Σήμερα θα ξεκινήσουν οι αποστολές σύμφωνα πάντα με μέιλ που έλαβα. Αν δεν υπάρχει υπομονή μπορείς να αγοράσεις από κάποιο κατάστημα του σκρουτζ με το αντίστοιχο καπέλο πάντα..Το κουλικουλ μια χαρά κατάστημα είναι ακριβούτσικο σε γενικές γραμμές αλλά όταν έχει προσφορές έχει σοβαρές προσφορές...Στο facebook υπάρχει η παρακάτω φωτό..

Φιλικά...

img.png

ααναρωτιεμαι αν διαβασες ολα οσα αναφερα και με βρισκεις αδικο,την επομενη μερα ζητησα ακυρωση γιατι ετυχαν εξοδα που δεν υπολογιζα, μια λογικη εταιρια οταν της πεις θελω να ακυρωσω επιστρεφει τα λεφτα και δεν κανει την παπια μιλοντας για κουπονια και να ζητα να κλεισω το paypal  claim για να με αποζημιωσει και μετα να μην απαντα μηνυματα,εαν αυτο σε καθησυχαζει και την θεωρεις σοβαρη δικαιωμα σου να ψωνιζεις απο κει εγω μολις κερδισω το paypal case θα τους μαυρισω οπου μπορω γιατι ειναι αντιεπαγγελματιες και μονο.

υποψιν ψωνιζω απο κινα εδω και αρκετα χρονια οποτε ξερω τι ειναι αλλα πρωτη φορα βρισκω τετοια αντιμετωπιση

• Like 1
Δημοσ.

Πατησα order στο gearbest αλλά δείχνει να μην έχει πάρει την πληρωμή, ακόμα. Χμμ

Ακόμα να μου δειξει payment received παρόλο που το PayPal δεν μου έβγαλε μήνυμα οτι υπάρχει πρόβλημα με την κάρτα... τι γίνεται?

Δημοσ.

Καλημέρα/Καλησπέρα συμφορουμίτες,

Το κουλικουλ ξεκίνησε τις αποστολές.. Εμένα μου στείλανε την παραγγελία μου!!

• Like 2
Δημοσ.

Παιδες το cooli cool τραβαει απο καρτα στο παυπαλ η θελει μπαλανς

Είχα δοκιμάσει τον Νοέμβρη κατευθείαν από Ελληνική κάρτα (που ήταν και πιο σφικτά) και πλήρωσα κανονικά με paypal.

Τώρα την αγορά την έκανα κατευθείαν με Revolut οπότε δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω.

(στο de.coolicοοl βγαίνει πιο φθηνό πρόσεξε το 190,09$).

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

το πηρα, εφτασε, το φλασαρα, ειναι παραπανω απο εξαιρετικο (ειχα το coolpad 7320), τα κανει ολα και συμφερει, ειναι ομορφο, μου εφυγε απο τα χερια και σταματησε καπου στα 5 μετρα μακρυα μου και εχει ενα μικρο ραγισμα στο setting button, ειναι κτηνος

ΑΛΛΑ

ειναι ζεστο και θελει θηκη επειδη γλυστραει και (duh) ειναι ζεστο.

αυτα απο εμενα

• Like 1
Δημοσ.

αυτον τον snap 810 ακομα τον βαζουνε σε  κινητα?  :X  μακρια και αγαπημενοι

Περσινό είναι το μοντέλο. Και πολύ καλό επίσης.

Δημοσ.

το πηρα, εφτασε, το φλασαρα, ειναι παραπανω απο εξαιρετικο (ειχα το coolpad 7320), τα κανει ολα και συμφερει, ειναι ομορφο, μου εφυγε απο τα χερια και σταματησε καπου στα 5 μετρα μακρυα μου και εχει ενα μικρο ραγισμα στο setting button, ειναι κτηνος

ΑΛΛΑ

ειναι ζεστο και θελει θηκη επειδη γλυστραει και (duh) ειναι ζεστο.

αυτα απο εμενα

Ζεστο απλα η σε φαση που το γυρνας αναποδα και του πετας ενα αυγο πανω και το τηγανιζει;

Δινει και δωρακια οπως καμια θηκη η κανενα γυαλακι για την οθονη η σκετο;

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...