forgotten Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) ειλικρινα αθλια αντιμετωπιση απο cool ,4 μερες ζητω ακυρωση και καμια απαντηση , ειχα αγορασει απο αυτους ξανα αλλα μετα απο αυτο δεν ξανασχολουμε... Επεξ/σία 17 Μαΐου 2016 από forgotten
viper2005 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Απλά θα περιμένεις πολύ για να σου έρθει το άλλο και θα δώσεις και 60-65 ευρώ παραπάνω. Με τέτοια διαφορά τιμής σε καμία περίπτωση δεν λες ότι είναι προσφορά. Αν η έκδοση των 4Gb πέσει στα 220$ τότε αξίζει κάποιος να δώσει την διαφορά για να πάρει το καινούριο (που θα φανεί αν είναι καλύτερο δεν ξέρουμε). Τα νούμερα είναι απλά νούμερα και πλέον δεν επηρεάζουν καθόλου την εμπειρία χρήσης. Να το πάμε αλλιως, γενικά από όλα τον ανταγωνισμό το τηλέφωνο της προσφοράς είναι το πιο VFM αυτή την στιγμή. so, τα 60-70 ευρω δε αξιζουν (να περιμενει καποιος) για τα extra points και το καινουργιο design?
Billator Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 so, τα 60-70 ευρω δε αξιζουν (να περιμενει καποιος) για τα extra points και το καινουργιο design? Πας σε άλλη κατηγορία χρημάτων για κινητό (εφόσον μιλάμε πάντα για τα 170 ευρώ) οπότε όχι δεν αξίζει, κατά την γνώμη μου πάντα. Και μιλάω πάντα για κάποιον που θέλει κινητό τώρα. Διαφορετικά περιμένεις 2 μήνες και πέφτει το Letv x620 στα 220-230$ σε καμιά προσφορά ή με τους γνωστούς πόντους διαφόρων καταστημάτων. ειλικρινα αθλια αντιμετωπιση απο cool ,4 μερες ζητω ακυρωση και καμια απαντηση , ειχα αγορασει απο αυτους ξανα αλλα μετα απο αυτο δεν ξανασχολουμε... Στείλε κατευθείαν μέσα από paypal, απαντάνε την επόμενη. Δοκιμασμένο πριν 2-3 μήνες αυτό. 1
forgotten Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Πας σε άλλη κατηγορία χρημάτων για κινητό (εφόσον μιλάμε πάντα για τα 170 ευρώ) οπότε όχι δεν αξίζει, κατά την γνώμη μου πάντα. Και μιλάω πάντα για κάποιον που θέλει κινητό τώρα. Διαφορετικά περιμένεις 2 μήνες και πέφτει το Letv x620 στα 220-230$ σε καμιά προσφορά ή με τους γνωστούς πόντους διαφόρων καταστημάτων. Στείλε κατευθείαν μέσα από paypal, απαντάνε την επόμενη. Δοκιμασμένο πριν 2-3 μήνες αυτό. εχω ανοιξει case τωρα να δουμε απο μενα φαγανε χ ,και δεν θα τους εμπιστευτω ξανα...
Billator Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 εχω ανοιξει case τωρα να δουμε απο μενα φαγανε χ ,και δεν θα τους εμπιστευτω ξανα... Είναι αξιόπιστο κατάστημα απλά είναι λίγο τα ζώα μου αργά... Όποιος αγοράζει συχνά από κίνα είναι συνηθισμένος σε τέτοια. Για κάτι προσφορές που βγάζει κατά καιρους όμως τα ξεχνάς όλα αυτά 1
Billator Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Κανένα νέο σχετικά με την ημερομηνία αποστολής σε κανέναν;
chieftakos Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Κανένα νέο σχετικά με την ημερομηνία αποστολής σε κανέναν; Εμένα απο 13/05 ακόμα τίποτα...ουτε email επιβεβαίωσης..λιγο κουκουρουκου το κινεζομαγαζάκι μου φαίνεται...
kalampakas. Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Εμένα απο 13/05 ακόμα τίποτα...ουτε email επιβεβαίωσης..λιγο κουκουρουκου το κινεζομαγαζάκι μου φαίνεται... δες στα σπαμ
chieftakos Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 δες στα σπαμ Πουθενά...μονο η πληρωμή του PayPal..τιποτα άλλο...
Billator Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Εγώ να αναφέρω επειδή πήραμε 2 κινητά για μένα και έναν φίλο, μας έστειλε προχθές το support τους αν ισχύουν και οι δύο παραγγελίες κανονικά. Email επιβεβαίωσης παρόλα αυτά δεν έχει έρθει. Αν δεν κάνω λάθος και σε άλλες αγορές μου από αυτούς νομίζω το πρώτο email που στέλνουν είναι όταν σου το στέλνουν. Από εκεί και πέρα όμως ακόμα περιμένουμε για το πότε θα το στείλουν.
forgotten Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 εχω ανοιξει case τωρα να δουμε απο μενα φαγανε χ ,και δεν θα τους εμπιστευτω ξανα... αθλιοι θελουν να μου επιστρεψουν τα λεφτα σε κουπονι απο το μαγαζι του τους ειπα βαλτε μου τα λεφτα πισω και μουγκα,ειλικρινα εχει φαει ενα μεγαλο χ απο μενα
Billator Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 UPDATE: Μου απάντησαν ότι θα μου το στείλουν σήμερα ή αύριο το πρωί.Αντε να δούμε Από ότι κατάλαβα έχουν έναν Έλληνα υπάλληλο (αυτός από το fb) τον έκραξα και κατευθείαν μου απάντησαν.
G.makrihairis Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 UPDATE: Μου απάντησαν ότι θα μου το στείλουν σήμερα ή αύριο το πρωί. Αντε να δούμε Από ότι κατάλαβα έχουν έναν Έλληνα υπάλληλο (αυτός από το fb) τον έκραξα και κατευθείαν μου απάντησαν. Για πιο μαγαζί μιλάς?
forgotten Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 εχω σχηματισει την χειροτερη εικονα για cool icool ,τα παλικαρια μου ζητανε να σταματησω το paypal claim για να μου κανουν refund τα λεφτα μου που εδω και μια βδομαδα ειναι στα χερια τους παρολο που αμεσα την επομενη τους ζητησα ακυρωση.φυσικα και δεν προκειται να κανω κατι τετοιο εφαγα χρονο και χρημα και αυτο το μαγαζακι απο μενα εφαγε τρανο χ ,ακομα και το gearbest σταθηκε πιο επαγγελματικα οταν του ζητησα ακυρωση 1
Billator Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Για πιο μαγαζί μιλάς? Μιλάω για το Cοοlicool σήμερα το βράδυ ή αύριο θα γίνει η αποστολή. Από de.cοοlicool βγαίνει στα 190,09$ το Letv x800 Επεξ/σία 19 Μαΐου 2016 από Billator 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα