Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρήσιμες πληροφορίες! Για μένα απορρίπτεται...δεν μου αρέσουν τέτοια σκαλίσματα...

Επειδή την έχω περάσει σε Le 1S φίλου, είναι μια χαρά η ROM χωρίς προβλήματα πλέον. Ούτως ή άλλως είτε σε αυτό είτε στο Xiaomi πρέπει να περάσεις custom ROM για να έχεις Ελληνικά, οπότε το κάνεις μια φορά και ξεμπερδεύεις.

Γενικά, στο LeTV (LeEco πλέον) καταλαβαίνεις ότι κρατάς ναυαρχίδα πανάκριβη ενώ στο Xiaomi όχι τόσο.

• Like 1
  • Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επειδή την έχω περάσει σε Le 1S φίλου, είναι μια χαρά η ROM χωρίς προβλήματα πλέον. Ούτως ή άλλως είτε σε αυτό είτε στο Xiaomi πρέπει να περάσεις custom ROM για να έχεις Ελληνικά, οπότε το κάνεις μια φορά και ξεμπερδεύεις.

Γενικά, στο LeTV (LeEco πλέον) καταλαβαίνεις ότι κρατάς ναυαρχίδα πανάκριβη ενώ στο Xiaomi όχι τόσο.

Έτσι όπως είναι το κινητό δεν έχει ελληνικά και google services; Γιατί στα χαρακτηριστικά στις γλώσσες έχει και τα ελληνικά.

Δημοσ.

Πιθανόν να περνάνε καμία δική τους ROM τα μαγαζιά γιατί από το εργοστάσιο σίγουρα δεν έχει.

• Like 1
Δημοσ.

Κάλη η τιμή, αλλά δεν θα πάρω.

Θεωρώ το RN3 Pro με τον φρέσκο 650 πολύ καλύτερη επιλογή και με τεράστια υποστήριξη σε ρομ κλπ.

1. Για το κινητό του θέματος μετά απο 205 σελίδες θέματος ακόμα για αρχείο που βελτιώνει το gps λένε.

2. SOT Letv 4 - 4,5 ώρες vs Redmi Note 3 Pro 7- 7,5 ώρες
3. Αntutu (για οσους το εμπιστεύοντε) μεγάλη διαφορά υπέρ του XIAOMI
4. Fingerprint (Μεγάλη ευκολία και ασφάλεια δεδομένων). Προσωπικά βαριέμαι το μοτίβο ή πιν σε κάθε άναμα της οθόνης

5. Για το Letv έχουν αναφερθεί προβλήμτα στην λήψη wifi (αδύναμο) και δεν είναι το μόνο μοντέλο της εταιρίας που έχει τέτοιο θέμα

Δεν λέω την ποιότητα μετάλου και εξωτερικής κατασκευής της letv δεν την έχω δει σε κινέζικο brand αλλά πιστεύω ότι εσωτερικά δεν υπάρχει η ίδια αντιστοιχία. Μετά απο έναν μήνα το X600 φίλου δεν έπιανε καθόλου wifi. 

Σίγουρα πάντως είναι πολύ καλή προσφορά και μπράβο στον T.S.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό για gps σε snapdragon μου φαίνεται περίεργο, μάλλον για προβληματικό hardware σε κάποιες παρτίδες όπως και το wifi μου κάνει. Ειδικά αφού σε mediatek x10 το gps πετάει.

Φυσικά θα έχει καλύτερο sot το Xiaomi αφού μιλάμε για 1080 οθόνη αντί για την σαφώς ανώτερη του letv.

Όσο για antutu ο 810 παραμένει ανώτερος του 650. Όχι πολύ, αλλά σίγουρα το μεγάλη διάφορα υπέρ Xiaomi δεν ισχύει (81k vs 78k).

Τέλος μιλάμε για +1gb ram, καλύτερες διαστάσεις και ξεκλείδωτος bootloader ως μερικά ακόμα πλεονεκτήματα του letv.

Τώρα αν βαριέσαι να περάσεις ένα twrp και την rom του ιταλού (ή miui ή AOSP) είναι άλλο θέμα.

Πάντως επειδή έχω δει λίγο note 3 pro σε φίλο, δεν με τρέλανε και τόσο.

Δημοσ.

Για την μπαταρια παιζει μεγαλο ρολο η διαχειρηση που κανει ο καινουριος 650

Οσο για το antutu εγω για το letv ειδα Link.png Site: κατι 55-58k ενω το Xiaomi 75-77k

Eισαι σιγουρος για το σκορ που αναφερεις?

Eιναι προσωπικη επιλογη του καθενος

Εγω θα διαλεγα το Xiaomi που ειναι πληρεστερο, χωρις λοταρία στο θέμα hardware, με καλυτερα ποιοτικα προτυπα κατασκευης και λυμένα όλα τα θέματα software απο την τρομερη ελληνικη κοινοτητα 

Δημοσ.

Παίζει ρόλο πάντα η έκδοση του Antutu που χρησιμοποιείς, αλλά νομίζω στο v6 που ο 650 βγάζει 78Κ, ο 810 βγάζει 80Κ+ γενικά (δες πχ nexus 6P). Τόσο είναι reported και στο kimovil. Επίσης

Για την μπαταρία παίζει τεράστιο ρόλο η οθόνη. Άλλο το 720p, άλλο το 1080p, κι άλλο το 2K ή μεγαλύτερης ανάλυσης οθόνες.

Είπαμε, καλός χρυσός ο 650, αλλά παραμένει midrange soc που σίγουρα δεν είναι ανώτερος από ναυαρχίδες 1 γενιάς πίσω. Και αφού στο X800 δεν υπάρχει το βασικότερο πρόβλημα του 810 που είναι η υπερθέρμανση και το throttling, δεν είναι καλύτερος.

Το βασικό πρόβλημα στο Letv και ο μόνος λόγος για να μην το πάρει κάποιος είναι πως η υποστήριξη είναι κινέζικη. Ήδη με ανακοινώθηκε η νέα σειρά τα παλιά κινητά μένουν μάλλον με LP και αν δεν γίνει κάποιο port επίσημα δεν θα πάρουν MM. Που βέβαια αν τα σκαλίζεις δεν είναι πρόβλημα αν υπάρχει community από πίσω, και επειδή πούλησαν αρκετά υπάρχει αρκετή υποστήριξη και σε modaco, και σε xda και από Ρώσους, και απλά θέλει υπομονή. Εδώ το coolpad f1 που δεν υπήρχαν sources πάει να αποκτήσει CM13. Βέβαια τα Letv δεν φτάνουν ούτε στο μισό το community που είχε το f1.

• Like 1
Δημοσ.

Παίζει ρόλο πάντα η έκδοση του Antutu που χρησιμοποιείς, αλλά νομίζω στο v6 που ο 650 βγάζει 78Κ, ο 810 βγάζει 80Κ+ γενικά (δες πχ nexus 6P). Τόσο είναι reported και στο kimovil. Επίσης

Για την μπαταρία παίζει τεράστιο ρόλο η οθόνη. Άλλο το 720p, άλλο το 1080p, κι άλλο το 2K ή μεγαλύτερης ανάλυσης οθόνες.

Είπαμε, καλός χρυσός ο 650, αλλά παραμένει midrange soc που σίγουρα δεν είναι ανώτερος από ναυαρχίδες 1 γενιάς πίσω. Και αφού στο X800 δεν υπάρχει το βασικότερο πρόβλημα του 810 που είναι η υπερθέρμανση και το throttling, δεν είναι καλύτερος.

Το βασικό πρόβλημα στο Letv και ο μόνος λόγος για να μην το πάρει κάποιος είναι πως η υποστήριξη είναι κινέζικη. Ήδη με ανακοινώθηκε η νέα σειρά τα παλιά κινητά μένουν μάλλον με LP και αν δεν γίνει κάποιο port επίσημα δεν θα πάρουν MM. Που βέβαια αν τα σκαλίζεις δεν είναι πρόβλημα αν υπάρχει community από πίσω, και επειδή πούλησαν αρκετά υπάρχει αρκετή υποστήριξη και σε modaco, και σε xda και από Ρώσους, και απλά θέλει υπομονή. Εδώ το coolpad f1 που δεν υπήρχαν sources πάει να αποκτήσει CM13. Βέβαια τα Letv δεν φτάνουν ούτε στο μισό το community που είχε το f1.

Έχεις δίκιο.

Απλά εδώ στα ελληνικά φόρουμ και ο μέσος όρος πνίγεται σε έναν σαφέστατο ελληνικό οδηγό.

Για την μειοψηφία που έχει άνεση - όρεξη για σκάλισμα θα είναι σίγουρα καλύτερο, ΑΝ πέσεις σε κάποιο χωρίς κατασκευαστικό ελάττωμα.

Βλέπω πάντως το συγκεκριμένο θρέντ να γίνετε πολύ δημοφιλές μέχρι να στρώσουν όλοι τις συσκευές που θα παραλάβουν (αν κρίνω απο τις τωρινές ερωτήσεις περί διαδικασιών)

Θα χρειαστεί υπομονή :)

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως αν ρίξει κάποιος μία ματιά στο forum της letv ο administrator ειπε ότι οι letv ανακοίνωσε mm για όλες τις συσκευές της (παλιές κ προφανώς καινούριες) το πολύ σε ένα μήνα...

Δημοσ.

Για την μπαταρια παιζει μεγαλο ρολο η διαχειρηση που κανει ο καινουριος 650

Οσο για το antutu εγω για το letv ειδα Link.png Site: κατι 55-58k ενω το Xiaomi 75-77k

Eισαι σιγουρος για το σκορ που αναφερεις?

Eιναι προσωπικη επιλογη του καθενος

Εγω θα διαλεγα το Xiaomi που ειναι πληρεστερο, χωρις λοταρία στο θέμα hardware, με καλυτερα ποιοτικα προτυπα κατασκευης και λυμένα όλα τα θέματα software απο την τρομερη ελληνικη κοινοτητα 

post-319468-0-42392400-1463217195_thumb.png

• Like 1
Δημοσ.

Slightly offtopic αλλά σε μερικές μέρες βγαίνει το letv με helio x20. (Φαντάζομαι είδατε τα benchmarks)

Δημοσ.

Slightly offtopic αλλά σε μερικές μέρες βγαίνει το letv με helio x20. (Φαντάζομαι είδατε τα benchmarks)

Σε τι τιμή περίπου;

Δημοσ.

είναι διαθέσιμο εδώ και μέρες  αλλά και πάλι το x800 έχει καλύτερο CPU/gpu και 1 γίγα παραπάνω ραμ

http://www.vickmall.com/letv-2-le-2-mtk-helio-x20-deca-core-3gb-ram-32gb-rom-16mp-8mp-cameras-fhd-screen-fingerprint-sensor-5-5-inch.html

Σε τι τιμή περίπου;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...